Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli, moyes, löw, klinsman vss. Şu adamlar öyle bir tartışılıyor ki sanki yanlarında yaşamışsınız. Allah aşkına boş yazmaktan vazgeçin.

Bu adamlar hakkında derin hiçbir bilgiye sahip olmadığınız için yorum yapmanız heleki gelsin başarılı olur veya olmaz demeniz mümkün değildir.

Bu adamları daha iyi tanıyacak ve tanıması geren adamlar Galatasarayda futbolu yönetenlerdir. Bunların bilgisi derin olmalıdır.

Burada tartışılması gereken Ünal aysal yönetiminin , özellikle Ünal Aysalın anlamsız söylemleridir.

Siz Mancininin yetersiz olduğu için mi gönderildi sanıyorsunuz(kesinlikle gitmeliydi) koca bir hayır. Bütçe olmadığı için gönderildi. Yani Yönetim bütçe konusunda anlaşsaydı şu an hala mancini bu takımın başındaydı. Düşünün siz Galatasarayı yöneten zihniyeti.

Burada tartışılması gereken bütçenin ne olacağıdır. Galatasaray kadrosunun yetersizliğinin kimse farkında değil lan. Ligler bitti herşey unutuldu. Burak Birinci santrafor oldu kimseden gık çıkmıyor.

Sorun sende kardesim

Sikeci oldugu mahkemelerce ispatlanan,gs'nin avrupa basarisinin onda birini gosteremeyen bi camianin taraftarina agizinin payini veremiyormusun?

★☆★

Adamların bozulma yok ki ben onların karakteristik özelliğini değiştiremem değiştiremem.

Umarım hayırlısı olur

Şahsen Türk hocadan yanaydım ama Prandelli de en azından Mancini'den sonra İtalyan takım da o ekole alıştı

Çok sıkıntı olmaz diye umuyorum

Tek çekincem takımımızın klasik İtalyan defans mentalitesine uygun bir takım olmayışı

Mancini de bu yüzden benimsenmedi küfürler eşliğinde gönderildi vatandaşı geldi bakalım o hangi yolda ilerleyecek

Iyi hoca ola bilir ama kumar oynandı . Bu sene ligin favorisi , ceza gelmediği takdirde, açık ara şikeciler.

Prandellinin yardımcısı kim olacak bilmiyoruz gerciği. Isime göre fikrim değişe bilir.

Uzun vaadede ne vereceğide belli değil tabiki.

Umarım başarı ola bilir hemde hemen. Bizde bu olmayan sabır ile bu gereki bilir

Şimdi merak ettiğim en önemli konulardan biri, biz bu sinyorun ismini nasıl telaffuz edeceğiz?

Yazıldığı gibi mi, Kesare mi, Sezare mi, Çesare mi Sezar mı?

Bikerede bilin be millet

Klasik türk...tr dil kültür medya dışına cikmayan kitle

Çemen var yar.. onun gibi

Çezare Prıan-delli

* LG G2 Tapatalk *

Fiorentina basinda 1.7 puan ortalamasi yapmis adam 5 senede. hemde takim yeni 2 ligden cikmisti o aralar. iyi bir faktör bence

neyse hayırlı olsun demek düşer bize. umarım prandelli deplasmanda berabere kalınca bu yeterli gören hocalardan değildir.

Bikerede bilin be millet

Klasik türk...tr dil kültür medya dışına cikmayan kitle

Çemen var yar.. onun gibi

Çezare Prıan-delli

* LG G2 Tapatalk *

İngilizce ile lise seviyesi Almancam var. Üç günlük İtalya seyahatim de mevcut ama ne kadar hoşuma gitse de İtalyancayı öğrenme fırsatım olmadı henüz, hayırlısı artık gelecek bir zamanda. O kadar sap değilim ama yani.

Ligi tanıma masalı anlatıp Denizli'yide istemezdim demişin Tolunay'ı mı istersin Yılmaz Vural'ı mı nasıl vizyon var sizlerde çözemedim

Vizyon mu? :) guldurmeyin ya. Vizyon diye Mancini geldi ne oldu. Rijkaard geldi ne oldu. Aragones, del bosque ve daha bircok isim.. Turkiyede bu isimler prim yapmıyor. Ozellikle 5+3 varken cok zor. Italya futbolu yerlerde surunuyo ve ustelik bu adam ulke dışına ilk defa çıkacak. Bu ekoldeki adamı aliyorsak Manciniyi neden gonderdik. Kendimizi kandirmayin. Dünyanın en iyi t.d. olsa bile buraya adepte olmasi icin bir sezonumuzu feda edecez ve 4.yildizdan olacagiz. Yeni ceyhunlar ilk 11 de gorecez. Daha vizyondan bahsediyosunuz. Yanilmayi cok isterim ama yonetimin yaptığı saçmalık

Galatasaray'ın olduğu ligde tek favori Galatasraydır.

Burada tartışılması gereken Ünal aysal yönetiminin , özellikle Ünal Aysalın anlamsız söylemleridir.

Siz Mancininin yetersiz olduğu için mi gönderildi sanıyorsunuz(kesinlikle gitmeliydi) koca bir hayır. Bütçe olmadığı için gönderildi. Yani Yönetim bütçe konusunda anlaşsaydı şu an hala mancini bu takımın başındaydı. Düşünün siz Galatasarayı yöneten zihniyeti.

Burada tartışılması gereken bütçenin ne olacağıdır. Galatasaray kadrosunun yetersizliğinin kimse farkında değil lan. Ligler bitti herşey unutuldu. Burak Birinci santrafor oldu kimseden gık çıkmıyor.
,

Bütçe değil, Ünal Aysal yerini korumak için yolladı, taraftar geldiği günden beri Mancini yi istemiyor. ayrıca kadro 3 senedir aynı puanları topluyor dediğinde haklısın kadronun gideri bu, ha daha fazla da toplayabilirdik kimi zaman taraftar kimi zaman mancini kimi zaman topçular yüzünden salak saçma puanlar kaybettik.

Vizyon mu? :) guldurmeyin ya. Vizyon diye Mancini geldi ne oldu. Rijkaard geldi ne oldu. Aragones, del bosque ve daha bircok isim.. Turkiyede bu isimler prim yapmıyor. Ozellikle 5+3 varken cok zor. Italya futbolu yerlerde surunuyo ve ustelik bu adam ulke dışına ilk defa çıkacak. Bu ekoldeki adamı aliyorsak Manciniyi neden gonderdik. Kendimizi kandirmayin. Dünyanın en iyi t.d. olsa bile buraya adepte olmasi icin bir sezonumuzu feda edecez ve 4.yildizdan olacagiz. Yeni ceyhunlar ilk 11 de gorecez. Daha vizyondan bahsediyosunuz. Yanilmayi cok isterim ama yonetimin yaptığı saçmalık

prandelli saydıklarından farklı bi isim.küçük bütçeyle iyi işler yapan biri.bu sezon da başarılı olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt