Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an kim gelirse başarı garantisi yok zaten. O yüzden bekleyip göreceğiz.

lucescu tuchel olamadıysa alabileceğimiz en iyi yabancı hocaydı bence şu aşamada.tutar tutmaz bilmiyorum ama en azından mancinin bizi bu kadar küçük görmesinden sonra umarım ufku geniş bir hocadır.inşallah 3-5-2 saçmalığına devam etmez mancinin.ve bence telles kadro ya girmekte çok zorlancak artık.zira bende defansif açıdan telles i beğenmiyorum hiç.son olarak sabri ile alkalı şeyler yazılmış artık bu takım içinde sabri ve aydın ı görmek istemiyorum kaç yıldır şu takımdalar elle tutulur bi ilerleme gösterdikleride yok.bir insan sırf gs yi çok seviyor alt yapısından çıktı diye gs de oynayamamalı.bu kadar ucuz olmamalı gs de oynamak.

Yerli td den yanaydım. Ancak garip bir şekilde hiç oyun stilini bilmediğim ve kendisini tanımadıgım halde garip bir şekilde cok iyi bir yıl gecirecegimize dair hislerim var. Hislerime de güvenirim. Hadi imşallah

lucescu tuchel olamadıysa alabileceğimiz en iyi yabancı hocaydı bence şu aşamada.tutar tutmaz bilmiyorum ama en azından mancinin bizi bu kadar küçük görmesinden sonra umarım ufku geniş bir hocadır.inşallah 3-5-2 saçmalığına devam etmez mancinin.ve bence telles kadro ya girmekte çok zorlancak artık.zira bende defansif açıdan telles i beğenmiyorum hiç.son olarak sabri ile alkalı şeyler yazılmış artık bu takım içinde sabri ve aydın ı görmek istemiyorum kaç yıldır şu takımdalar elle tutulur bi ilerleme gösterdikleride yok.bir insan sırf gs yi çok seviyor alt yapısından çıktı diye gs de oynayamamalı.bu kadar ucuz olmamalı gs de oynamak.

Yalniz Mancini kücük görmüyordu. Sorumluluğu üzerinden atmak icin öyle söylüyordu. Juventusu elemek imkansizdi, ben eledim demek icin öyle söylüyordu. Chealse karsisinda sansimiz cok düsük oranda dedi, sorumluluğu üzerinden atmak icin öyle söylüyor.

City ve İnterde de ayniydi. Transferi yapar. İyi cikarsa o yapti olurdu, kötü cikarsa, yönetim yapti olurdu. Citye 60-70 milyon euro harcatip, genc oyuncular aldirdi, sonra hic birini ilk11e monte edemedi, sonra yönetimi sucladi.

1-Possesion futbolu

2-Oyuncu yetistirme ve gelistirme

3-Elinden kadrodan maksimum verimi alma.

4-Taktik olarak esnek bir TD. Eldeki kadrodan hangi sistem maksimum verimi alirsa, onu kullanir.

5-Disiplin

Bu yüzden Prandelli icime sinen bir TD oldu.

aysal defolup gitmedikçe başarı falan yakalayamayız biz..

tvlerde cıkmaktan ve göz göre göre yalan söylemekten başka hiçbir halt yapmıyor başkan,güvenlik kameralarına bile konusuyor..

2 senede futbol takımının anasını belledi yaptığı bir değişiklikle,hala saçma sapan adamlar getirip,transfere ihtiyacımız olmadıgını söylüyor..

tvlerde cıkmaktan ve göz göre göre yalan söylemekten başka hiçbir halt yapmıyor başkan,güvenlik kameralarına bile konusuyor..

2 senede futbol takımının anasını belledi yaptığı bir değişiklikle,hala saçma sapan adamlar getirip,transfere ihtiyacımız olmadıgını söylüyor..

Umit ozatla akrabalik varmi ?

f.sh1t

Bilinçli olarak yaklaşık 40 senelik Galatasaray'lıyım, yıllar geçtikçe futboldaki değişim tartışılmaz, ancak bizim taraftar profilimizin 2000 yılındaki Uefa kupasından sonra çok değiştigi de tartışılmaz. Bilhassa son 10 yıldır, futbolla ilgili her kademeye ağız bükme adet haline geldi. 14 yılda 11 teknik direktör görmüş bir futbol kulübüyüz. Terim ve Hagi bu dönemde 2 kez gelmiş, Lucescu, Gerets, Hagi, Feldkamp, Skibbe, Rijkaard, Bülent Korkmaz, Bülent Ünder, Cevat Hoca ve Mancini... 14 sene içinde en kariyerli hoca Terim ve Mancini desem herhalde abartmış olmam. Şimdi de Prandelli...

Lise arkadaşım Floransa'da yaşıyor, futbol görüşüne saygım vardır. bugün iftar sonrası konuştum. Bana ilettikleri ;

• İlk başta sakın Mancini'yle bir tutmayın, zıt futbol tarzları var.
  • Göze hoş gelen futbol oynatmayı prensip edinmiş biridir, disiplinlidir, macerayı sevmez.
  • Fiorentina taraftarı çok sever, hatta belki kızacaksınız ama FT'den bile çok sever.
  • Mancini gibi yıldız istemez, elindeki kadroyu kullanmasını bilir.
  • Manu, PSG ve Tottenham'ın tekliflerini red etti, milli takımdan İtalya federasyonu istememesine rağmen istifa etti.
  • Tek dezavantajı İtalya dışına çıkmamış olması ama yaşı 60'lara yakın biri için için tecrübesizlik sayılmaz.
  • Sonuç olarak Türkiye'de başarı çizgisi şampiyonluk ise, Prandelli ile şansınız %70

Bu onun görüşleri, ben ise tek birşey diyorum. Dereyi görmeden paçayı sıvamayalım.

Yalnızca, Hayırlı olsun diyelim.

bu abimizi GSE görmek beni sevindirecektir

ben bu mesaja 100 paragraflık cevap yazardım da zaman önemli

Bye bye

Sent from my iPad using Tapatalk

Yanlışları oldu kabulde defolsun gitsin falan ne ayaksın olum sen

Hiç mi üşenmedin rakip takımın forumuna üye olup 3000 küsür mesaj atmaya?

Merhaba , Aysal başkanımızın özel spesyel menüde bu sahur , tercihe göre kuyruk yağına sarılmış kısık ateşte çevrilerek mevsim yeşillikleriyle vservisimizi beğeniceğinizi umuyorum , yanında şalgam suyu öneririm zira hazmı zordur.

Sent from my iPad using Tapatalk

Şahsen bugün gördüğüm "İtalyan gönderip İtalyan niye aldık" temalı mesajlardan sonra daha uzun süre bir şeye şaşıracağımı sanmıyorum forumda.

Adnan bro's daha iyiydi degil mi? Ben anlamıyorum bu adam takımı 7. iken aldı, sizin playstationda bile ugrasıp alamadıgınız Sneijder-Drogba gibi adamları getirdi; bu adamın döneminde 2 yıl üst üste sampiyonluk, bir sene CL'de ceyrek final bir sene yarı final gördük, Türk futbolunun rezil intibasına ragmen Galatasaray'ın marka degeri yükseldi, popularite ciddi anlamda arttı, borcları azalttı, büyük yatırımlar yaptı siz hala Ünal Aysal böyle Ünal Aysal söyle. Konusacak tabi buldugu her kameraya konusacak cünkü Galatasaray Spor Kulübünün bir numaralı adamı kendisi. Eskiden daha mı iyiydi? Etrafta türlü pislikler dönerken bile yönetim cıkıp tek bir söz söylemiyordu. Gercekten taraftarımızı anlamıyorum. Sahsım adına konusursam durusuyla, konusmasıyla, yaptıklarıyla uzun zamandan beri bu kadar efektif bir baskan görüyorum; kredisi cok fazla bende.

İşin daha acı tarafı aysal transfere ihtiyacımız yok diyor şaka gibi belki hocanın isteğiyle 1 2 transfer olabilir diyor kapatın şubeyi rezil olmayalım 1 sezon daha çekilin gitsin şikeli ligde oynamıyoruz diye hiç değilse çöpe giden bir sezon olmaz

Aynen evet kapatmak lazım şubeyi.

Şahsen bugün gördüğüm "İtalyan gönderip İtalyan niye aldık" temalı mesajlardan sonra daha uzun süre bir şeye şaşıracağımı sanmıyorum forumda.

Demin Süleyman Rodop yazmış aynı şeyi Facebook'ta. Şu anda kalaylamamak için kendimi zor tutuyorum. Bir keresinde bunu yerle bir etmiştim hala su üstüne çıkmaya çalışıyordu :D Bir de müridleri var laf ettirmiyorlar herife. Ne yazsa "haklısın aphi" "evet aphi çok doğru dedin"

Adam tam bir Terim dilosu, yönetim düşmanı. Arada bilenmek için arkadaşlıktan çıkartmıyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt