GS bu sezon prandelli başımızdayken şampiyon olsa bile ,prandelliyi adamdan saymam.ben GS şampiyon olduğunda teknik direktörünün bi katkısı olmasını isterim.

Onurlu bir takım görmüş gözü kör bunun. Sadece beyinde sorun yok.

senin allah belanı versin adam clde 4. yıldız diyor tüh sizin vizyonunuza

Yok yok dalga geçiyor bu sinyor bizle..

CL taraftarı görmüş.. Mütevazi ve onurlu bir takım görmüş hedefi 4. Yıldızmış de get

Bu arada küfür serbest bırakılmadıysa şu sahte üyelik açıp insanlara küfretmeyi marifet zanneden kişilerden bir arındırsak artık bu forumu, nasıl olur? Asıl hesaplarını daha uzun süreli banlasanız mesela daha iyi olur. Bu şekilde bir anlamı kalmıyor çünkü verilen cezaların.

Onurlu takım böyle olmaz nasıl olur çok geçmişe gitme geçen seneye bak önceki seneye bak... Onursuz takım yarattın 4. yıldızı al tak..

Yok ya delirtecek bu herif beni. Sen lecce mi sanıyorsun ulan burayı ne anlatıyorsun sen?

Bence adam kendini kovdurmaya çalışıyo ligte oynattığın olcanı kanattan hızıyla kıvraklığıyla iş yapabilecek brumayı bırakın yedeğe ilk 18 e almamasının başka açıklaması yok çünkü

Bugün farkina vardim, uzun zaman sonra ilk defa Selcuk ve Buraktan cok baskasina sövdüm. O kisi de sendin hoca.

Anlasilan o ki, bu is olmayacak. Allahini seviyorsan istifa et. Etmezsen de insallah kisa sürede kovulursun.

adam lig maçı için oyuncu dinlendiriyor lükse bak kim vermiş buna ligin daha önemli olduğu aklını acaba?

Adamın hedefi 4. yıldız, Olcan ve Bruma' yı Başakşehir maçına saklamış. Dağılabiliriz yanlış anlamışız :)

bu adam loser oğlu loser. zerre umrunda değil bu skor. ulan biz dortmunddan kendi sahamızda 4 tane yiyecek takım değiliz. bizi küçük görüyor bu densiz

Geri
Üst Alt