Yahu ben Galatasaraylı olarak Avrupa'ya gidemediğimiz sezonu yok sayıyorum sen nasıl CL önemsiz dersin arkadaş???

Basimizda bir tane adam olsaydı bu gece kovardi bu capsizi. Ama maalesef yok.

Tabi yemiyor dimi CL liginde kapışabilmek. O kadar dar kapasitedesin çünkü. O yıldızı göremeden git inşallah..

Ama şu konuda eminim zaten tek tesellimde bu oluyor. Yeni yönetim en kötü ihtimal 2 hafta sonra Almanyadaki Dortmund hezimetinden sonra tekmeyi vurur. Şuan gitmeyeceği kesinde 2 haftaya güle güle diyecez inşallah

Aga ben bu herifi öldürürüm. Yani normalde sinirli değildim ama şu basın toplantısını izledim cinlerim tepeme çıktı. Ulan çektir git şu takımın başından valla suikast düzenleyecem buna.

Bruma dediklerini yapmiyorsa Bruma dogru yolda diyebiliriz.

bu adamın vizyonu felsefesi tam küme düşme takımına göre. adamın zoruna gitmiyor hiçbi mağlubiyet kaybetmek onun için olağan bişey

Ya adam Burak i kes, seni cidden sevecem, kaybetsek de, adamin bir pozisyonu bile yoktu bos bos geziyor

ismin yanindeki Teknik Direkotr yazisini kaldirin bu adam TD felan degil diger Teknik adamlara yazik olur...

Demek ki oyunculara kasmayın diyorsun 2 maçtır 30 dakikada maçı bırakıyorlar.

Cesare Prandelli isminin yanında bulunan Teknik Direktör yazısının kaldırılmasını talep ediyorum.İsminin yanında görmeye bile tahammül edemiyorum.

Bu kadroyu rezil etti resmen. 4-3-1-2 nedir ulan
Elinde Olcan-Bruma gibi kanat adamları var ve sen hala hantal orta saha oyuncuları olan Selçuk ve Hamit ile 4-3-1-2 deniyorsun, olmaz işte olmuyor. Yaktın resmen bizi.

Geri
Üst Alt