Olcan'ı pazar günü lig maçına sakladım dedi kulaklarıma inanamadım.

Bruma da dediklerini yapmıyormuş.

Pandev ne yapıyor mübarek?

Bu akşamki tek tesellimiz arsenalın 1-0 yenik durumdan son dakikada 2-1 kazanması olacak UEFA hayal olmasın bali

bruma senin dediğini niye yapsın?sen adam mısın?

bu adam loser oğlu loser. zerre umrunda değil bu skor. ulan biz dortmunddan kendi sahamızda 4 tane yiyecek takım değiliz. bizi küçük görüyor bu densiz

Adam Maribor'a, Bate Borisov'a falan geldiğini sanıyor sanırım.. Mütevazı takımız bu skor iyi ayağında...

Benim sinirlerim yiprandi. Hedefimiz 4. yildiz diyor. Ligde ne oynatiyorsun sen. Dalgami geçiyorsun bizimle. Olcan'i lig için saklamiş. Bir beyin ariyorum bulamiyorum. Bu adam ne anlatiyor ne saçmaliyor. Zamanla sistemi geliştirecez diyor. Gönderin bu herifi. Lig elden gitmeden İtalya'ya yollayin. İş işten geçmeden yapin şu işi.

Bati Avrupali teknik direktorler kiramiyorlar onyargilarini. Turk takiminin Avrupa'da ne isi var kafalari yuzunden ne bir yari finali ne de bir ceyrek finali yok Turk takimlarinin bu tip adamlarla.

Bir tane muhabir çıksa dese ki "madem lig daha önemli o zaman en önemli 2 adamın Sneijder ve Muslera'yı neden önemsiz bir maçta riske ettiniz?"

Neyin kafasındasın italyan lan sen ne mükemmel taraftarı, ne yıldızı lan rahatlığa gel.

Gözümden düştün sinyor (adamın da çok umrundaydı)

Anladık hedef 4.yıldız da şl'de her maç 4'lük olmak zorunda mıyız? Burası Bate Borisov mu yoksa Maribor mu?

2. yarı dortmund zorlanmış neresiyle izledi acaba maçı gözüyle izlemediği kesin..

Bülent Korkmaz falan gelsin bari, şu çapsız herif defolsun gitsin. Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.

burası Galatasaray ulan.defol git mariborun,batenin başına geç.orda takarsın yıldızları.

Bu herif kovulmadan gitmez. Bu adamı kovacak yönetimde yok başımızda yazıklar olsun.

Şu açıklamalarından sonra yeni yönetim kim olursa olsun 1 saniye bile tutmamalı bu adamı.. Bu nedir ya hayatımızın en kötü maçını oynamışız adam zorladık diyor..

Geri
Üst Alt