Zerre kadar güvenim ve umudum yok ama bir mucize olur da şampiyon yapar belki... Mancini'den beter etmesinde....

Ayrıca Sneijderin olduğu takımda topu yektanın dağıtması Herşeyi özetliyor. Umarım yanılıyorumdur hocam.

manciniden beter bu adam. hala da stoper istiyor ya gel de çıldırma.

Italyan Futbolu bize yakismiyor, italyan modeli Galatasaraya yakismiyor. Aysal Mancini'nin kopyasi getirmis. Gecen senenin ayni futbol oynuyoruz.

Sezon Sonunda Tuchel gelecek insallah, Prandelli ile olmaz bu is. Maalesef.

Bu Selçuk'u oynatmaya devam edersen sesin kısılacak hocam.

Ikinci yarıya başlarken saçma oyuncu değişiklikleri bekliyorum. Sneijder veya bruma çıkabilir.

İtalyan tdler 0-0 ı normal görüyorlar illa geri düşücez

iPad/Tapatakla

Savunmayı geriye gömmekten vazgeçmiyor bu İtalyan hocalar gerçekten bıktırdılar.

Yok arkadas. Sezar da is yok. 3 ay oluyor geleli. S&B kardeslerle ben oynayamam diyecektin. Hala stoper düsünüyor. Esas sorunu görmüyor. Biz niye Bielsa denen adami getirmedik ki? S&B'den simdiye kadar kurtulurduk.

tek maçla yargılomoyon bik bik diyenler olmuş.Bu takımın başındaki 7. maçı ve gram ışık olmaz mı arkadaş.10 dk'lık iyi futbola fitim harbiden içimiz bayılıyor lan maçlarda.

outdated italyan modelinden medet umanların eseridir

mancini fiascosundan sonra bu adamı getirmek hangi zihniyetin ürünü

hamsispor bile cezayirle üst tura cıkan hocayı getirdi

biz hala antik yıllardan kalma hatıraların pesinden kosuoruz

bu mu hedefleri büyük olan camia?

tek maçla yargılomoyon bik bik diyenler olmuş.Bu takımın başındaki 7. maçı ve gram ışık olmaz mı arkadaş.10 dk'lık iyi futbola fitim harbiden içimiz bayılıyor lan maçlarda.

Oynadığımız Atletico maçında gayet iyidik..Aç yorumlara bak..O dönemde tek eksiğimizin forvet olduğu konusunda hemfikirdi herkes..Ama kimse adamı destekleyemedi ki..Forvetsiz kadro var ama başkana sorsan Prandelli bunu bile bile geldi diyor..Suç kimde..

yerliler bunun da başını yer

nasılsa kontrat cepte, top oynamadan bu süreyi nası geciririz onun hesabına girmis hepsi

manciniden daha cabuk kovulur bu adamcağız

yazık

İleri ki 3 maçıda izleyeceğim Allahın izniyle.

Selçuk 270 dakika daha oynarsa,Galatasaray Futbol Kulubune Desteğimi Bu sezon durduruyorum-kendi çapımda tepkimi koyuyorum,Kansere Karşı Savaşıyorum.

Oynadığımız Atletico maçında gayet iyidik..Aç yorumlara bak..O dönemde tek eksiğimizin forvet olduğu konusunda hemfikirdi herkes..Ama kimse adamı destekleyemedi ki..Forvetsiz kadro var ama başkana sorsan Prandelli bunu bile bile geldi diyor..Suç kimde..

Çok iyiydik Atletico maçında evet Atletico kapandı biz kapandık deli güreşi gibi maç oldu.

Bu sezon ki en büyük şansımızın sen olduğunu düşünüyordum. Hala da düşünüyorum ama yeteneksizleri oynatmaktan vazgeçmek zorundasın. Anadolu takımı gibiyiz şu an.

Geri
Üst Alt