Ulan hiç olmazsa birkaç hafta destek verseydiniz adama. Ben güveniyorum kendisine, başarılı olacaktır.

sinyor 2. yarıyı göremeyeceksin sanırım
zaten fbye kupa kaybederek Galatasaray tarihine geçmiş bulunmaktasınız başarısız olarak
son çeyrek asırda yapılamayanı yaptınız kutlarım

Agresif ve daha hızlı oynamamız gerektiğini söylemiş. Bunu görmesi önemli, istediklerini yapabilecek mi bilemiyorum ama çok güveniyorum.

Anderlecht maçı umrumda değil artık...

Selçuk efendi yine oynayacak...

Selçuk yedek kalmadığı sürece maç falan izlemem ben yeter artık...

Tribun Dergi ‏@tribundergi 3 dk. Prandelli: "Ceza sahasında, bitiricilik noktasında daha atik davranmamız, daha agresif oynamamız gerekiyor."

Yahu yapma hoca gözünü seveyim, dalga mı geçiyon? Sanki topu oraya getirebiliyoruz da tek eksiğimiz o? 2 tane yarım pozisyonla maç bitirdik.

lig'de daha ofansif bir takım gerekliliği bildirilmeli.

Hocanın da bugün suçu var. Biz orta sıra takımı değiliz. 3 orta saha ile maça başlamak resmen maçı beraberliğe bağlayim, bulursam da 1 gol bulurum mantığıdır. 4-2-3-1 oynatıp Olcan ve Bruma ile kanatlarda başlamalıydı. Bugün hep beklerimiz orta kesti. Neden mi ? Çünkü kanat sistemimiz yoktu.

hocam istediklerini yapabilmen için selçuk ve burağı oynatmaman lazım.burak hadi neyse ama selçuğu kes artık.bize her hafta bu başlıkta aynı şeyleri söylettirme.sabrımız yok.

bugünlük bişey demem ama anderlecht maçında hala burak ile selcuktan 2si oynarsa o zaman söverim işte

Klasik Italyan mentalitesi, kendi evinde bile o kadar defansif oynamak nasil mantikli olur?

Kazanan takımı bozsaydı farklı sistem oynatsaydı bu sefer de her hafta başka sistemle çıkıyor diyecektiniz.

10703774_805878236137540_492867600314825799_n.jpg

1609720_805878539470843_8537267208769410828_n.jpg
10649653_805878949470802_2139650161527302713_n.jpg

Ligde önde basman lazim. Umut pandev 2 lisi buna uygun. Buragi ŞL inde ve ligde oynatirsan bütün suç senindir Prandelli. Selçugu da yaninda tut. Görelim halimizi.

Bu adamı sadece yeteneksizleri oynattığı için eleştirebilirim, onun dışında felsefesi hoşuma gidiyor ama oynattığı (ve oynatmadığı) oyuncular ile kendi ayağına kurşun sıkıyor.

Maalesef durum böyle... Kolay zannediyorlar teknik adamin istedigi oyunu sahaya yansitmasini. Kendime söz vermistim Mancini döneminde, devre arasina kadar kendisini elestirmiyecem diye. Prandelli´nin de buradan itibaren 15. haftaya kadar kredisi var en az benim icin. Buraya kadar istedigi hatayi yapabilir, maglubiyeti alabilir serbest. Prandelli´ye güveniyorum, cünkü oynatmak istedigi futbol, bizim futbol kültürümüz ile uyusuyor. Mancini´de umudum yoktu...

Su yazdigimi birdaha alintilayim....

I love you hocam, ADAM GIBI ADAM´dan ne cabuk insanlari asacak düzeye geliyoruz. Biraz sabirli olun kardesim, sonrada ülkede futbol neden ilerlemiyor diyorsunuz.

Bruma'yı forvet oynatması bende çok büyük soru işareti oluşturdu. Olcan gibi bir adamın bu takımda ilk 11 oynaması gerekir. Olcan ve Bruma varsa elinde kanat futbolu oynayacaksın.

Geri
Üst Alt