Abartıyoruz bazen. Eskisehiri Anderlechti yenemeyecek kadar bu kadar rezil oynayacak takım degilimiz. Fatura direk td e cıkar. Dunyanın en iyi takımın realden 6 yedik diye son 2 sezonun sampıyonu cl ceyrek finalisti fatih terimi kovalım diyen taraftar mı sahip cıkacak sabredecek buna
ben FT miş tartışmam gönderilmesi çok çok buyuk hataydı.aynı yönetimin degiştirilmesi gibi.prandelli ye bende kızdım ama doğru yolu bulacagına iinanıyorum.inanmak istiyorum yada.

Takımı dogru oynatsaydı surada kımse bu adam hakkında kotu konusmazdı. Burada herkes Prandelliye kızıyor cunku takımı dogru oynatmıyor. Bunun muhtemelen sende farkındasın. Ben kendi adıma bugun 90+3 te bir gol atıp bu macı kazansaydık yine yanlıs oynattı takımı diyecektim.
Yav kızmak ayrı şey kovun gitsin demek ayrı şey. Benim eleştirenlere bir lafım yok ki ben de memnun değilim bazı tercihlerinden. Mesela Pandev'in çıkması Tarık ve Bruma'nın 11 başlamaması vs

Ama 2 maçta bir hoca değiştireceksek işimiz var

tapatalk

mac oncesı 3. kalecılerı var gordugumuz yerden vuralım dedık bı pandevın sutu var bı de goldekı burakın dogru durust baska sut yok resmen.

Cok istiyorum bir yabanci td nin bu ulkede buyuk basarilar almasini.Ft li sezonlari ozlemeyelim istiyorum.Gel gelelim takim berbat bir dizilisle cikti.İleriye gidemiyor.Veysel agir sacmaliyor.Basla ikinci yariya iki degisiklikle.Ya her gelen yabanci abuk sbuk isler yapmak mi zorunda

Bu bir kısır dongu. Biz hic bir zaman tepede kalamıyoruz. Basketbol topu gibi bir asagı bir yukarı gidiyoruz. Cunku bu ulke cok degisik bir ulke. Takımın ıyı olsa hocan ıyı olmuyor. Hocan iyi olsa yonetimin sacmalıyor. Bence biz gecen sezon dususe gectik bu sene dibe vurucaz. Seneye ise cok basarılı olucaz buna eminim.

Dortmund'a karşı 4-3-1-2 çıksa da görsek rezilliği...

Arsenal'i bugün ezen Dortmund bize ne yapar bilmiyorum...Çok yazık etti hoca , muhtemelen Dortmund-Arsenal Anderlecht karşısında 4/4 yapacaklar...

Yazık be , bugün son zamanlarda hiç olmadığım kadar üzüldüm...Bir maçta güvenimi yerle bir etti , Eskişehir maçından sonra çok azalsa da umudum vardu,şimdi en ufak ümit yok...

Görün bakın bu saçmalığı oynatan adam sırf taraftar ıslıkladı diye kankalarda ısrar edecek...
Takıma nasıl yükleme yaptıysa Eylül ortasına geldik hala kendine gelemedi oyuncular.Bu takımın çok ciddi maç eksiği var , hoş o eksik olmasa ne olacak Burak-Selçuk efendiler top oynamaya devam ediyor...

Bu adamdan hiçbir şey olmaz , bunu diyecek adam değilim ama gitti koca sezon.CL'de 4.olup rezil TR liginde ne yaparız bilmem...
Ya hala sinirliyim nereden çıktı bu taktik be hoca ? Altı üstü FB maçında kötü oynadın 4-2-3-1 ile...

Hayret bir şey ya , 4-2-3-1 de ısrar etmeyen adam CL maçına intihar edercesine 4-3-1-2 ile çıkıyor , inanılır gibi değil.Dünya kupasındaki hatalı tercihlerini burada da devam ettiriyor...

Hayır 4-2-3-1 olmaz dedim ısrarla ama üstüne gitse anlarım,bir şeyler oturtmaya çalışıyor derim...Sen tüm yaz tek forvet çalış sonra birden 4-3-1-2 ye geç...

Aslında belli CL falan umrunda değil adamın , kendini Fiorentina'da sanıyor herhalde...Ligde çift forvet oynar şansa yenerim CL'de eleniyim sadece lige odaklanıyım diyor...

Bugün yaptığı müdahaleler rezalet , bence daha ilk maçtan CL'ye havlu atmak istedi bilerek böyle çıktı böyle taktik dizilişte oynattı takımı...

Ya sinirden ağlayacağım neredeyse , kanat savunması nedir bilmeyen takıma kanat akını yaptırmadı ya , onu geç kaleye şut çektirmedi beyefendi.Çok netti bu oyunculara şut çekmeyin denmiş.

Yazıklar olsun ya yazıklar olsun.Eskişehir-Anderlecht maçları herhalde izlediğim en rezil maçlardır sayesinde...Mancini'nin elinde adam yoktu mecburen Yekta falan oynamak zorunda kalıyordu,senin elinde tonla kanat-orta saha oyuncusu var sen gidiyorsun ne oynatıyorsun.Resmen şaşırmış...

Fiorentina-İtalya dönemlerini bilmesem hoca değil derim...

Çok yazık ettik,Mancini gibi adamı kaçırdık...Son haftalara toparlanmıştık bu sene iyi işler yapabilirdik , oysa takım Prandelli sağ olsun neredeyse 2010-11 seviyesinde...

Ya arkadaş yükleme yükleme diyorlar , Mancini devre arası dandik bir yükleme yaptı , o takım Bursa-Eskişehir-Beşiktaş-Chelsea maçlarında nasıl pres yapmıştı,hemen etkisini göstermişti...Şimdi ise oyuncuların yürüyecek hali yok,anca kendimizi avutuyoruz...Bu takım Terim'in bıraktığından daha da beter hale gelmiş kondüsyon olarak,büyük başarı Prandelli efendi...

Ünal Aysal da alsın defolsun Prandelli ile , yanına Selçuk ve kankasını da alırsa son hizmetini yapmış olur Galatasaray'a...

Maç sonu toplantısından sonra daha bi gıcık oldum

Oynadığımız takım Dortmund veya Arsenal olsa anlarım fakat Anderlecht gibi bir takıma karşı özellikle ilk yarıda oynattığı kontrollü futbol kabus gibiydi. Kadrolar açıklanmadan önce 4-2-3-1 çıkacağımızdan emindim. Muslera - Tarık - Ched - Semih - Telles - Melo - Cemal - Bruma - Sneijder - Olcan - Pandev (Burak) gibi bir 11 bekledim. Beklediğim gibi olmadı. Umarım yaptığın hatayı görmekte gecikmezsin.

bari kanat oyuncularını oynat prandelli. rezalet futbolunu kabul ettik ama bari kanat oyuncularını oynatın yeter artık bıktı bu taraftar kanat oyuncusuz sistemlerden BIKTIK

Yaptigin hatada hala israr ediyorsun. Hala ayni topçulara göz yumuyorsun. Berbat oynayan oyunculari 11 de oynatiyorsun. kanatsiz futbol oynadigindan ne oynadigimiz belli degil. Veyseli en hizli oyuncunun karşisinda oynatiyorsun. Dzemali iyi bir topçu bence ama adam güçsüz. Oyun tarzini begendigim bir oyuncu. Bu haliyle önce onun alinmasi lazimdi. 2. yari sistemi degiştirip hatani düzeltmedin. İyi sinyaller vermiyorsun. Güzel günler geçirmeni dilerim ama bu oyuncularin hali nedir. Çalişma düzeninde mi bir sorun var? Bunca hatayi 2. lig takimi yapmazdi. ŞL inde böyle rezil oynadigimiz maç azdir.

Oynadığımız takım Dortmund veya Arsenal olsa anlarım fakat Anderlecht gibi bir takıma karşı özellikle ilk yarıda oynattığı kontrollü futbol kabus gibiydi. Kadrolar açıklanmadan önce 4-2-3-1 çıkacağımızdan emindim. Muslera - Tarık - Ched - Semih - Telles - Melo - Cemal - Bruma - Sneijder - Olcan - Pandev (Burak) gibi bir 11 bekledim. Beklediğim gibi olmadı. Umarım yaptığın hatayı görmekte gecikmezsin.

Yaptığı hatayı görme becerisi olsaydı kanatlı oyuna dönerdi..Gol tamamen Şecu'nun çabasıyla geldi , öncesinde Sneijder'in sorumluluk alıp Mancini dönemi gibi sürekli sol kanada yaklaşıp oyunu rakip sahaya yıkması var.Gol de sol taraftan geldi zaten...Prandelli Tıpkı Terim gibi Sneijder'i forvet arkasına hapsediyor...

Zararın neresinden dönülse kardır.Ya bu 4-3-1-2 saçmalığından vazgeçer ya da defolur gider...

Maç öncesi Mancini'nin Kopenhag maçı gibi olur diyordum , resmen yıkıldım.Adam oyunculara oyunu soğutun dedi ilk yarıda sürekli...

Ya Mancini Chelsea karşısına full hücum başlayıp 4-4-2 ile çıkmıştı...

Buna kalsa herhalde 10 tane adamı ceza sahasına doldurur Arena'da...Anderlecht karşısında böyle korkak hareket eden adam Arsenal-Dortmund karşısında ne yapacak ?

Yol yakınken kovun gitsin , Tafo bundan daha iyi yönetir takımı iddia ediyorum...

Kanat savunması "bilmeyen" çocuklara karşı kanat oynatmayan hoca...Senden teknik direktör değil olsa olsa beden eğitimi öğretmeni olur...

Şu an yaşadığım hayal kırıklığını kelimelere dökemem...Galatasaray herhalde kendi evinde tarihinde bu kadar "korkak" oynamamıştır...

Dakika 87 , Melo hala 2 stoperin arasında derinde bekliyor , Prandelli aman ileri çıkma diyor...

Tekrar yazıyorum yol yakınken kovun gitsin bu adamı , hoca falan değil bu...Tam bir loser , bugüne kadar yabancıların yaptığı olumsuz yorumları görmezden geldim ama durum bu...

İnşallah beni g.t eder , şu an Allah'tan en büyük dileğim bu...

Yaptığı hatayı görme becerisi olsaydı kanatlı oyuna dönerdi..Gol tamamen Şecu'nun çabasıyla geldi , öncesinde Sneijder'in sorumluluk alıp Mancini dönemi gibi sürekli sol kanada yaklaşıp oyunu rakip sahaya yıkması var.Gol de sol taraftan geldi zaten...Prandelli Tıpkı Terim gibi Sneijder'i forvet arkasına hapsediyor...

Zararın neresinden dönülse kardır.Ya bu 4-3-1-2 saçmalığından vazgeçer ya da defolur gider...

Maç öncesi Mancini'nin Kopenhag maçı gibi olur diyordum , resmen yıkıldım.Adam oyunculara oyunu soğutun dedi ilk yarıda sürekli...

Ya Mancini Chelsea karşısına full hücum başlayıp 4-4-2 ile çıkmıştı...

Buna kalsa herhalde 10 tane adamı ceza sahasına doldurur Arena'da...Anderlecht karşısında böyle korkak hareket eden adam Arsenal-Dortmund karşısında ne yapacak ?

Yol yakınken kovun gitsin , Tafo bundan daha iyi yönetir takımı iddia ediyorum...

Kanat savunması "bilmeyen" çocuklara karşı kanat oynatmayan hoca...Senden teknik direktör değil olsa olsa beden eğitimi öğretmeni olur...

Şu an yaşadığım hayal kırıklığını kelimelere dökemem...Galatasaray herhalde kendi evinde tarihinde bu kadar "korkak" oynamamıştır...

Dakika 87 , Melo hala 2 stoperin arasında derinde bekliyor , Prandelli aman ileri çıkma diyor...

Tekrar yazıyorum yol yakınken kovun gitsin bu adamı , hoca falan değil bu...Tam bir loser , bugüne kadar yabancıların yaptığı olumsuz yorumları görmezden geldim ama durum bu...

İnşallah beni g.t eder , şu an Allah'tan en büyük dileğim bu...

Benim merak ettiğim, ''Korkaklar yan pas yapar, cesurlar dikine oynar. Dikine oynayın.'' gibi bir sözü gerçekten demiş mi acaba. Demişse eğer daha vahim bir tablo çıktı bugün karşımıza.

Kanat oyuncusu aldık 10 tane 4-3-1-2 nedir hoca kendine gel şu Şneijder'in bölgesini bi değiştirmeden durun artık daha önce 500 defa denendi o sistem bi yol olmadı vallaha kendinize gelin artık bu ne saçma bir şeydir yaa.

Edit: Mancini geldiğinde de aynı şeyleri yaşadık vallahi her şey tekrar ediyo şu anda kendimizi tekrar ediyoruz.Göndermeyeydiniz bari o adamı bu nedir arkadaş.

Vallahi sırf benim destek yetiyor mu bilmiyorum ama :) Güvenim gram sarsılmadı, bizim için doğru adamsın çünkü.

Geri
Üst Alt