Oynadığımız takım Dortmund veya Arsenal olsa anlarım fakat Anderlecht gibi bir takıma karşı özellikle ilk yarıda oynattığı kontrollü futbol kabus gibiydi. Kadrolar açıklanmadan önce 4-2-3-1 çıkacağımızdan emindim. Muslera - Tarık - Ched - Semih - Telles - Melo - Cemal - Bruma - Sneijder - Olcan - Pandev (Burak) gibi bir 11 bekledim. Beklediğim gibi olmadı. Umarım yaptığın hatayı görmekte gecikmezsin.
Yaptığı hatayı görme becerisi olsaydı kanatlı oyuna dönerdi..Gol tamamen Şecu'nun çabasıyla geldi , öncesinde Sneijder'in sorumluluk alıp Mancini dönemi gibi sürekli sol kanada yaklaşıp oyunu rakip sahaya yıkması var.Gol de sol taraftan geldi zaten...Prandelli Tıpkı Terim gibi Sneijder'i forvet arkasına hapsediyor...
Zararın neresinden dönülse kardır.Ya bu 4-3-1-2 saçmalığından vazgeçer ya da defolur gider...
Maç öncesi Mancini'nin Kopenhag maçı gibi olur diyordum , resmen yıkıldım.Adam oyunculara oyunu soğutun dedi ilk yarıda sürekli...
Ya Mancini Chelsea karşısına full hücum başlayıp 4-4-2 ile çıkmıştı...
Buna kalsa herhalde 10 tane adamı ceza sahasına doldurur Arena'da...Anderlecht karşısında böyle korkak hareket eden adam Arsenal-Dortmund karşısında ne yapacak ?
Yol yakınken kovun gitsin , Tafo bundan daha iyi yönetir takımı iddia ediyorum...
Kanat savunması "bilmeyen" çocuklara karşı kanat oynatmayan hoca...Senden teknik direktör değil olsa olsa beden eğitimi öğretmeni olur...
Şu an yaşadığım hayal kırıklığını kelimelere dökemem...Galatasaray herhalde kendi evinde tarihinde bu kadar "korkak" oynamamıştır...
Dakika 87 , Melo hala 2 stoperin arasında derinde bekliyor , Prandelli aman ileri çıkma diyor...
Tekrar yazıyorum yol yakınken kovun gitsin bu adamı , hoca falan değil bu...Tam bir loser , bugüne kadar yabancıların yaptığı olumsuz yorumları görmezden geldim ama durum bu...
İnşallah beni g.t eder , şu an Allah'tan en büyük dileğim bu...