Burak-Xelçuk ikilisini oynattığı sürece kendi kuyusunu kazar...

Kendini düşünmeyen adamı ben mi düşüneceğim ?

Anketim neden kilitlendi anlamadim gayet normal bir anketti. Ayni soruyu burda sorayim hangisi daha iyi yalaniyor Fatih Terim mi Prandelli mi?

Papagan gibi durmadan daha agresif olmaliyiz diyorsun. Pandev'i son 10 dakikada oyuna aliyorsun. Yine ayni topçular rezil oynuyor ve sen gene onlari haftaya oynatican. 3 tane ön libero ile oynuyorsun. Hücum yapamiyoruz hücum. Ne çalişiyor bunlar. 2 pas yapamiyoruz. Yavaş oynuyoruz. Lig sonuncusuna gol atamiyoruz. Muhtemelen düşerler.

[h=1]
attachment.php

"Taraftarımız bize güvensin"[/h][h=2]Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Balıkesirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.[/h]

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Balıkesirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Cesare Prandelli'nin açıklamaları şu şekilde:

"Bugün oyuna yavaş başladık, gelişmemiz gerekiyor, zihinsel olarak da daha hızlı düşünüp oynamamız gerekiyor. Bizim için kötü bir yenilgi ama sezon daha uzun. Tabi ki de hepimiz üzgünüz ama taraftarımız bize güvensin. Biraz daha agresif olmamız gerekiyor. Taraftarımız bizimle olsunlar, biz de biraz daha gelişme göstererek daha iyi olacağız."

Ekli dosyalar

• prandelli24.webp
    prandelli24.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 144
Hep ayni aciklamalar. Adam biseyler yapmak istiyor, caba icinde. Cokda iyi bir insan ama bilmiyor iste, beceremiyor.

Valla geldiği gün demiştim Mancini'yi kovup yeni bir İtalyan almayın diye..
Yok efendim alınabilecek en iyi hocaymış falanmış filanmış sonra sezon başladı güvenelim dedik ama malesef rezalet kepaze oynuyoruz..
En azından Mancini'nin bir duruşu vardı..
Sneijder'den inanılmaz faydalanıyordu adam..
Sahada resmen adaletsiz 11 oynuyor her maç..
Korkak herifin teki..
Deplasmanda 2-2 bile kalsak sevinirdi Balıkesir'e karşı ülkeyi tanımıyor rakipleri tanımıyor..
Zaten Anderleht maçı sonu açıklamaları Galatasaray hocası olamayacağını gösterdi çok mutluyuz çok önemli bir gol geç ya..
Evinde Arsenal ve Dortmund kevgire çevirir bizi..
Sen grubun en zayıf halkasını bile yenemiyorsak son dakika golüyle paçayı kurtardığına seviniyorsan sen küçük hocasın..
Kanatsız futbol nerede kaldı abi..
Çağdaş futboldan bir tane gösteri yok.
Keko gibi uzun top atıyorlar hemde Burak'a..
Şaka gibi aldığı her topu kaybeden sol açıktan bozma Yasin'e 60-70 dakika sahada yer veren çılgın değişik bir adam Prandelli tez vakitte istifa etsin sezon gidiyor çok erken gibi gelebilir ama bu takım çok puan kaybeder!

Başlayacam buna da desteğine de! Ulan adam gibi iş yaptın da biz mi desteklemedik? Yaptıkların ufak tefek hatalar değil, facia! Yanlış fikirler destek görmez, geçecen o işi. Hazırlık döneminde ne güzel işler yaptın, sezon başladı s.çtın, şimdi de sıvamaya geçtin. Ne zaman doğru düzgün iş yaparsın o zaman tekrar rüzgarı arkana alırsın. Ama 5 maçtır yaptıkların yeter artık!

Ünal Aysal hocasını da alıp defolup gitsin artık ite köpeğe malzeme vermekten bıktık!
Selçuk'a da kulüp bulun..
Oda çeksin gitsin..

Bu adam Fiorentina'da ve Euro 2012 de İtalya'ya o futbolu nasıl oynattı anlamıyorum...

Ya tek maçta 4-2-3-1 den vazgeçtin bari oynatacaksan 4-3-3 oynat biz onu da oynamıyoruz...

ilk geldiği zamanlar , 4lü savunma önünde 3 orta saha olacak da gerisine bakarız tarzı bir açıklama yapmıştı

hakkaten dediğini yaptı , 4 savunma 3 takoz ön libero ve ilerisinde nerde oynadıkları belirsiz 3 futbolcu ile çorba bir formasyon kurdu , helal olsun

Benim anlamadığım günde çift idman var dimi..
Sen her gün 4 saat boyunca uzun top mu çalıştırıyorsun arkadaş..
Kapalı savunmayı açmanın tek yolu oyunu çizgiye indirmektir..
Süratli fuleli oyuncularında rakibi zorlamaktır..
Bruma'yı oyundan çıkarıp bir göbek oyuncusu daha almak neyin kafasıdır abi neyin..
Sen hocaysan bende hoca olurum futboldan anladığımı düşünüyorum daha ilk 11'i gördüğüm an dedim sıçtık..
Bu maç golsüz biter..
Yahu koskoca Galatasaray'ın gol atmak için tek numarası topu uzun vurmak ve bel hizasında ortasahanın biraz daha önlerinden orta kesmek midir?
Sağ bek katliamı felan oldu da Yasin'i nasıl kafayla oynatıp katlanırsın deneme tahtası mı maçta denenir mi oyuncu antrenmanlarda denesene..
Veysel'i silip Olcan'ı silip prensin Selçuk'a forma veriyorsun senin adaletini seviyim ben..
Nefret noktasına geldi artık..
Gerildik!

Adamin vizyonu ve oyun anlayisi bize uygn degil. Sezon sonunda 3.olsak basariliyim diyecek bir adamin bizde isi yok

Prandelli maç sonu; Beyin bedava diye açıklama yapmalıydı.

Bu yaptıkları başka türlü açıklanamaz.

Sistemime uymuyor diye almeidayi aldirmayan adam surekli ceza sahasina top sisirtiyor. Hakkaten büyük adam bu yaw.

Ünal Aysal'ın tek atımlık kurşunu vardı onu da karavana attı yine kim yönlendiriyorsa bu adamı bilmiyorum. Rijkaard'da 4-3-3 te Xavi-İniesta ile oynattığı sistemi burada Barış-Sarp ile oynatmaya çalışıyordu kanser ediyordu milleti burada. Prandelli hayatında İtalya dışında çalışmamış 1 hoca. Fiorentina hariç ciddi bi kulüp takımı geçmişi yok. Prandelli Euro 2012'de tutturdu bunu 4-3-1-2 oynadı ama Pirlo- De Rossi- Marchisio üçlüsü vardı şimdi aynı sistemi onlardan 50 sınıf altta futbolcularla oynatmaya çalışıyor. Pirlo'nun sırtında gitti gerçi İtalya o sene. Bu çok aptalca ve mantığı olmayan bi olay bu adamlar bu sisteme uygun değil işte neye zorluyorsun ki? Görmediğini sanmıyorum görüyor ama bozmuyor işte sistemi. Takımın en etkili adamını çıkarıyor herif yine sistem bozulmasın diye oyuncu değiştirirken. Ne kadar erken kovulursa o kadar iyi fazla da beklemeye gerek yok bence. Herhangi bi yerli antrenör Prandelli'den çok daha fazla iş yapar eminim kim olduğu farketmez.

Kanatsız oynayan hocalara katlanamıyorum. Sen başta umut verdin ama 4-3-1-2 saçmalığına Terim ve Mancini'den sonra sen de düştün. Lanet olsun sizin şu İtalyan ekolünüze.

Çok net hocaya milli takım yaramamış...

Fiorentina'ya müthiş futbol oynatan,tiki takayı 3-5-2 ile ilk durduran kişi olan,Euro 2012'nin en güzel oyununu oynatan adam gitmiş yerine ne yaptığının farkında olmayan bu adam gelmiş...

Çok yazık oldu çok yazık...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt