ne zaman şampiyonuz diye bağırsak
kursağımızda kalıyor
söylesene bize hoca
takım niye oynamıyor.

Aha buraya yazıyorum
sene sonunu görür de takımı ligde ilk 5'e sokarsa;
eskişehir, bursa gibi dev takımları geride bıraktığı için ekstra prim ve teşekkür istemezse ben de bir şey bilmiyorum.

önce adam gibi gerekeni yap,sonra desteği bekle.taraftarda piskoloji bırakmadınız be.sana güvendik ,sende mala bağladın.biriniz de doğruyu yapın ya.
aha kal sezon sonuna kadar da böyle mi olacak yani?????neyine destek olsun taraftar.inancı zedeledin,toparla bakalım şimdi.

adaletli forma dağıtmayan bi hocadan takıma hayır gelmez. yollar ayrılmalı ve bidaha asla dünya futbolunda zaten miadı dolmuş italyan ekolü bu takıma getirilmemeli. bizim kuruluş mottomuz ingilizler gibi toplu halde oynamak. bundan sonra Galatasaray alman ingiliz ekolünden şaşmamalı.

Sivas maçına Selçuk ve Buraktan yoksun başla bakalım görelim neler yapıyor takım fantastik işleri seviyorsun nasıl olsa gerekli olanı yap bir kerede. Ve hâlâ ısrar ediyorum büyük bir zaman kaybısın

Yasinle veyselle uğraşana kadar şu burakla selçuğu çıkarmayı dene

Güçleri ancak bruma gibi adamları çıkarmaya yetiyor yoksa takımın SAHİPLERİ kankiler bozulur.Geçen sene de her maç hajrovici çıkarıyordu mancini.Gücü yeten yetene...

Slm OZGURCUM :) zoruna gidiyor lakin gerçekler acıdır büyüyünce öğrenirsiniz :)

Fikirlerinde yanlış bişey yok ki zaten ben de katılıyorum çoğuna. Ama üslubun ve tarzın aşırı irite edici. Yarisi büyük yarisi kucuk yazıların bambaşka bir konu. Vurgulanmak istenen cumleler ve kelimeler boldlanir buyutulmez.

-Tapatalk-

Elinde Türkiyenin en iyi 18 kişilik kadrosu var... Hala ne istiyor kursun adam gibi takım bizde seyredelim...

Hoca kafayı topla, yanına ligi bilen bi yardımcı al. Yoksa devre arasını zor görürsün.

Tapa

Fikirlerinde yanlış bişey yok ki zaten ben de katılıyorum çoğuna. Ama üslubun ve tarzın aşırı irite edici. Yarisi büyük yarisi kucuk yazıların bambaşka bir konu. Vurgulanmak istenen cumleler ve kelimeler boldlanir buyutulmez.

-Tapatalk-
Daha öncede yazdim... Telefondan yazıyorum T9 bazen böyle sacmaliyor... O yuzden cümle olarak bold lamayla ugrasilmiyor Telefondan..

Geri
Üst Alt