Sezon başı göreve başlayan Erdal Keser'i neden gönderdin?

Tamam düzgün bir adamsın. O yüzden çok sallamakta istemiyorum. Ama yeni geldiğin bir ülkeye alışmanı sağlayacak, işini kolaylaştıracak adamı neden gönderdin?

Bir de söylenenlere göre sırf italyanca konuşuyormuş. İngilizcesi kısıtlı diyorlar. Ayrıca o yanındaki daha genç yaşında gözünün feri gitmiş, ölmüş elemanı neden dolaştırıyorlar yanında? Uyuz uyuz çeviri yapıyor.

Baştan aşağı bir düzensizlik söz konusu.

Edit: Şuna bak ya. Adam zorla konuşuyor zaten. (bkz. prandelli'nin tercümanı)

Son düzenleme:
Maçın en aktif oyuncusu brumayı çıkarıp emre çolağı alan bir teknik direktör. Aklıma mancini geldi bi maçta drogbayı çıkarıp ceyhunu almıştı :D

sektör yanlış senin prandelli.

git emlakçılık yap

market işlet

fatura ödeme merkezi aç,ama insan yönetme.

O yok sende.

Sektörün hatalı bir kere.

Anan baban hiçmi uyarmadı seni

ne ise yarayacak diyorum bu yorumlari okudugumda. adam kanatsiz bir lesh sistem üzerinde israr ediyor. bunu bi türk yardimci degistirmez. adamin futbol felsefesi o sekilde.
Kanatlı sistem olsa ne olacak yahu? Dün 40 orta açtık, kanatlı oynasak 60 orta mi açacaktık. Takımın en büyük sorunu 3 yıldır durarak top oynamamız. Herkes yerinde durup ayağına top istiyor takimda. Hızlı oynayabilen bi Olcan vardı onu da harcadık.

Tapa

Beklemeye gerek yok gerçekten. Kovun gitsin. Mübalağa olsun diye söylüyorum ama Yılmaz Vural daha iyi yönetir takımı. Şaka bir yana Mancini'yi arar durumdayız.

Başarısızlığı terime bağlamışsın bu resmen komlo teorisi gerçekler üzerinden bak bence oda ünal aysal son derece yanlış tercihler yapan bir adam kaosun en büyük sorumlusu kendisi hatayı başka yerde arama

Mesajımı bir daha oku, Aysal ı mı övmüşüm?...Hem başkan hem Terim hatalı olamaz mı?...Son gelişinde camianın verdiği destek bir daha hiçbir hocaya nasip olmaz kolay kolay, o yüzden aslan payını Terim e veriyorum...Yiğit, Dany, Cris, Amrabat, Hamit vs vs tercihlerinden tabi ki Terim sorumlu tutulacak, ilk sezon devre arasından itibaren olumlu hiçbir hamle yapılmadı neredeyse, kadro planlaması adına...Camianın bu denli desteği arkasındayken hangi başkan hangi yönetim restleşmeyi göze alabilirdi kendisiyle?...Stoper olarak ilk tercihi Miranda imiş de alınmamış (20 milyon bonservisli adamdan başka stoper beğenememiş hazret!, o parayı versen de bu lige gelmez adam), aylarca peşinden koşulan Carlinhos un akıbetini gördük, çok istediği Matias Suarezin kaç maç oynadığına baktın mı?...Şu içinde bulunulan durum sadece son bir senenin meselesi değil, anlayın artık...

Geçen sezon başında ''Bu takım çok fena çakılacak!'' şeklindeki mesajımı bulamadım şimdi, o zaman linç girişimine maruz kalmıştım neredeyse ki sık yaptığım şey değildir böyle iddialı laflar etmek...

2011 de kurulan takımda Muslera-Ujfalusi-Eboue-Melo-Selçuk-Elmander idi yükü çeken adamlar (Selçuk-Elmander Polat gitmeden bitirilmiş transferlerdi, Elmander e burun kıvırmıştı hatta)...Bunlardan giden ve formu düşen adamların yerine aynı kalitede adamlar bulmak bu kadar zor olmamalıydı...Kontenjan kuralı belli olduktan sonra yerli kalitesini artırmak gerektiği aşikarken, alternatif olacak kalite de bile olsa bir tane futbolcu transfer edilmez miydi?...

Yönetimin hataları saymakla bitmez, hatta birçoğu skandal seviyesinde, Aysal ın gelirken verdiği mesajlarla oluşan umutlarımız yerini tam bir hayal kırıklığına bıraktı, bu ayrı bir tartışma konusu...Ancak bunlar Terim in yaptıkları/yapamadıklarıyla verdiği zararı görmezden gelmemizi gerektirmez...

Uzun oldu affola!...

Burak iddia eddiğinin tersini yapıyorsun yine hamit kötü transfer değildi o dönem için amrabatıda ft 5 verin en fazla demişti gittiler 8 e aldılar terimmi suçlu şimdi hem transfer hatası arıyorsan geçen yıla bak yeterince görülsün tek taraflı bakmaktan vazgeçin artık ft nefreti gözünüzü kör etmiş

Burak iddia eddiğinin tersini yapıyorsun yine hamit kötü transfer değildi o dönem için amrabatıda ft 5 verin en fazla demişti gittiler 8 e aldılar terimmi suçlu şimdi hem transfer hatası arıyorsan geçen yıla bak yeterince görülsün tek taraflı bakmaktan vazgeçin artık ft nefreti gözünüzü kör etmiş

Kardeşim affına sığınarak birşeyler söylemek istiyorum izninle...Evet Bende Bir Fatih Terim hayranıydım. bu takımın ayağa kalkması içinde Fatih Terimin geri gelmesini istemiştim zamanında..Fatih Terimin başarıları ile büyüdüm ve benim için Değerli bir insandı.Ancak bu son yaptıkları doğru mu sence renkdaş ? Yaptığı transferler,şikecilerin maşası olan ve bizim en azılı düşmanlarımızdan birisi olan adamın altında çalışmayı kabul etmesi ve şuanda şu Türkiye şartlarında aldığı para ayıp hatta günah ! Asgari ücretle geçinen varken bu ülkede bu konular için ne düşünüyorsun fikrini merak ettim sadece?

Şu ana kadar büyük bir hayal kırıklığı yarattı bende. Ne oyuncu tercihleri doğru, ne sistem var, ne de doğru dürüst bir futbolcu aldırmadı. Benim için bir teknik direktörde olması gereken en önemli özellik adalet. Adaleti yoksa eğer, benim için bitmiştir. Bugün Umut Gündoğan, Sinan Gümüş, Furkan gibi yetenekli sayılabilecek oyuncular bunca formsuz futbolcu varken hala en azından 10-15 dakika şans bulabiliyorsa, o hoca adaletsiz bir hocadır demek. Ama yine de istifa falan için henüz çok erken. Biraz daha beklemek lazım bence.

Hocam 4 4 1 1 oynat..Sneijderi Pandevin arkasına koy kanatlara da bruma ve olcanı yerleştir.Burak denilen adamı birdaha 11 yüzü görmeyecek şekilde 18 dışına it.Selçuk-Melo ikilisi yap ortada.Geri dörtlüyüde kontenjana göre yerleştir ( veysel hariç) Belki yanlış belki doğru ama olması gereken bu bence.

Aslen Kayserili olduğum için her maçını izlemiştim ve 5 değil 3 m da olsa Amrabat yanlış bir tecihti, açık alan bulmadıkça işe yaramayacak, yetenekleri kısıtlı bir adam...Hamit transferine hep karşı oldum, fizik olarak çöküşte olan bir görev adamına yıldız payesi ve bedeli vermek çok büyük bir yanılgı idi...

Peki bunları transfer riski diye değerlendiriyorsun, bahsettiğim 2011 devre arasından itibaren Terim in inisiyatifiyle gelip katkı vermiş çok sayıda futbolcu da olması lazım o zaman; kimmiş bunlar?!...Haa, o istedi de yönetim (Dürüst-Albayrak vs de varken) almadı değil mi?...Camianın bu kadar desteği arkasındayken orada durmaya devam etmeyecekti o zaman...''İstediğim şu şu transferler yapılmadı, gidiyorum'' dese yönetim filan kalmazdı ortada!...

Getirecek mantıklı argümanlar bulamadıkça altı şampiyonluk vs ezbere laflara sığınmak zorunda kalıyorsunuz, Terimciler olarak...Bunu değiştiremeyeceğimin farkındayım, size Terim inizle mutluluklar dilerim...

(Benim için de Terim bir Galatasaray efsanesidir...Hatalarını görmezden gelmiyorum hepsi bu)...

Mancinin Ceyhunu vardı senin de Umutun oldu. Sen madem Umutu sokacaktın Pandevi ne diye aldın

ya prandelli bey işte böyle..sen daha adam gibi takımı sahaya sürecen de,futbol oynatacan da bi de bu kirli düzende hakemle,şikeyle maç kazananları yenmeye çalışıcan.

2014 dünya kupası sonunda yaptığın gibi istifanı ver,olsun bitsin.insan olarak çok sevdirdin,ama küfür ettiricen yoksa.yazıktır yoluna git.

Gidip gelip yazıyotum ama hoca çok sinirliyim sana şu çakallara meydanı boş bıraktık bu senede.Bak gaziantepe çatır çatır oynuyor ne zamana ihtiyacımız var diyolar nede yabancı kontenjanı

Aslen Kayserili olduğum için her maçını izlemiştim ve 5 değil 3 m da olsa Amrabat yanlış bir tecihti, açık alan bulmadıkça işe yaramayacak, yetenekleri kısıtlı bir adam...Hamit transferine hep karşı oldum, fizik olarak çöküşte olan bir görev adamına yıldız payesi ve bedeli vermek çok büyük bir yanılgı idi...

Peki bunları transfer riski diye değerlendiriyorsun, bahsettiğim 2011 devre arasından itibaren Terim in inisiyatifiyle gelip katkı vermiş çok sayıda futbolcu da olması lazım o zaman; kimmiş bunlar?!...Haa, o istedi de yönetim (Dürüst-Albayrak vs de varken) almadı değil mi?...Camianın bu kadar desteği arkasındayken orada durmaya devam etmeyecekti o zaman...''İstediğim şu şu transferler yapılmadı, gidiyorum'' dese yönetim filan kalmazdı ortada!...

Getirecek mantıklı argümanlar bulamadıkça altı şampiyonluk vs ezbere laflara sığınmak zorunda kalıyorsunuz, Terimciler olarak...Bunu değiştiremeyeceğimin farkındayım, size Terim inizle mutluluklar dilerim...

(Benim için de Terim bir Galatasaray efsanesidir...Hatalarını görmezden gelmiyorum hepsi bu)...
Hiçbir şekilde katılmıyorum ünalcı terimci bilmem neci sayenizde taraftarda bölündü kendi arasında

Geri
Üst Alt