- 12 Haziran 2011
- 72.216
- 21.812
- 2.743
Değil.
Ama Selçuk ve Burak olmadığı için bu kadro sahaya çıkmaz. İkisinin birden kesilmesi mümkün değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne ise yarayacak diyorum bu yorumlari okudugumda. adam kanatsiz bir lesh sistem üzerinde israr ediyor. bunu bi türk yardimci degistirmez. adamin futbol felsefesi o sekilde.Hoca kafayı topla, yanına ligi bilen bi yardımcı al. Yoksa devre arasını zor görürsün.
Tapa
Kanatlı sistem olsa ne olacak yahu? Dün 40 orta açtık, kanatlı oynasak 60 orta mi açacaktık. Takımın en büyük sorunu 3 yıldır durarak top oynamamız. Herkes yerinde durup ayağına top istiyor takimda. Hızlı oynayabilen bi Olcan vardı onu da harcadık.ne ise yarayacak diyorum bu yorumlari okudugumda. adam kanatsiz bir lesh sistem üzerinde israr ediyor. bunu bi türk yardimci degistirmez. adamin futbol felsefesi o sekilde.
Başarısızlığı terime bağlamışsın bu resmen komlo teorisi gerçekler üzerinden bak bence oda ünal aysal son derece yanlış tercihler yapan bir adam kaosun en büyük sorumlusu kendisi hatayı başka yerde arama
Burak iddia eddiğinin tersini yapıyorsun yine hamit kötü transfer değildi o dönem için amrabatıda ft 5 verin en fazla demişti gittiler 8 e aldılar terimmi suçlu şimdi hem transfer hatası arıyorsan geçen yıla bak yeterince görülsün tek taraflı bakmaktan vazgeçin artık ft nefreti gözünüzü kör etmiş
Burak iddia eddiğinin tersini yapıyorsun yine hamit kötü transfer değildi o dönem için amrabatıda ft 5 verin en fazla demişti gittiler 8 e aldılar terimmi suçlu şimdi hem transfer hatası arıyorsan geçen yıla bak yeterince görülsün tek taraflı bakmaktan vazgeçin artık ft nefreti gözünüzü kör etmiş
Hiçbir şekilde katılmıyorum ünalcı terimci bilmem neci sayenizde taraftarda bölündü kendi arasındaAslen Kayserili olduğum için her maçını izlemiştim ve 5 değil 3 m da olsa Amrabat yanlış bir tecihti, açık alan bulmadıkça işe yaramayacak, yetenekleri kısıtlı bir adam...Hamit transferine hep karşı oldum, fizik olarak çöküşte olan bir görev adamına yıldız payesi ve bedeli vermek çok büyük bir yanılgı idi...
Peki bunları transfer riski diye değerlendiriyorsun, bahsettiğim 2011 devre arasından itibaren Terim in inisiyatifiyle gelip katkı vermiş çok sayıda futbolcu da olması lazım o zaman; kimmiş bunlar?!...Haa, o istedi de yönetim (Dürüst-Albayrak vs de varken) almadı değil mi?...Camianın bu kadar desteği arkasındayken orada durmaya devam etmeyecekti o zaman...''İstediğim şu şu transferler yapılmadı, gidiyorum'' dese yönetim filan kalmazdı ortada!...
Getirecek mantıklı argümanlar bulamadıkça altı şampiyonluk vs ezbere laflara sığınmak zorunda kalıyorsunuz, Terimciler olarak...Bunu değiştiremeyeceğimin farkındayım, size Terim inizle mutluluklar dilerim...
(Benim için de Terim bir Galatasaray efsanesidir...Hatalarını görmezden gelmiyorum hepsi bu)...