Komik adam, Galatasaraylı olmasak eğlenceli adam.

Seni göndersinler havaalanında izdiham çıkar, yılın hareketi olur. Tez vakitte gidersin inşallah.

Mancini hocamla bir tek benzerliği var o da İtalyan olması.

Mancini hocamı göndermeyecektiniz ..

Şu hamit değişikliği bile kovulması için yeterli sebep, diğer bütün mallıklarını bir kenara bıraksak bile. İnş 8i kırmayız ne diyim. Ama şöyle 5-6 olsa da defolup gitse diyorum açık konuşayım.

Son düzenleme:
Valla şu saatten sonra denizli mi olur yanal mı olur farketmez ama hoca yarın gönderilmeli.
şuana kadar hep sabrettim ve savundum ancak bir adam sivas maçındaki oyunu beğenip aynı taktikle arsenal deplasmanına çıkıyor ise hocalığı bitmiştir.

Ulan tüm hazırlık maçlarında 4-2-3-1 oynattın Bruma Olcan ile. Şimdi oynatmıyorsunuz. Cidden küfürü hakediyorsun.

Senol Hoca,Juande Ramos gibi hucumcu iyi teknik direktorler varken uyusuk italyan ekolunda takilip kaldik.Takimla birlikte o da uyuyoo..

Sonra da niye sabredemiyorsunuz diyorsunuz. Ya nasıl sabredelim kardeşim bu adama?

Biz müneccim miyiz ki biz biliyoruz bu işin böyle olacağını da Prandelli bilmiyor? Sadece azıcık futboldan anlıyoruz demek ki Prandelli azıcık bile anlamıyor.

Sabır arkadaşlar şampiyonluk geliyor az kaldı.

Defol git aklını sevdiğinin İtalyan bozuntusu. Galatasaray'ın büyüklüğünü anlayamamış. Daha takımı tanımıyor.

Bi daha su takımın basına italyan getirmeyin
Aramızdan birini teknik direktör olarak koysan bundan iyidir

Son 30 dk iyi oynadık pozisyonlar yakaladık. Bu tempomuzu 90 dk ya yaymamız gerekiyor. Oyundan sistemden memnunum.

Diyeceği bu

Geri
Üst Alt