Bir Lucescu, bir de Gerest yüzümüzü güldürdü.Yabancı tdler bize uyum sağlayamıyor.
feldkamp rainhard holmen kısmen souness brian birchi te unutmamak lazım.tabi özellikle DERWALL.yerli olarak FT ve birazda mustafa denizliden başka sayamazsın.yabancılar daha başarılı yani.ama alman olması gerekliydi bence.

feldkamp rainhard holmen kısmen souness brian birchi te unutmamak lazım.tabi özellikle DERWALL.yerli olarak FT ve birazda mustafa denizliden başka sayamazsın.yabancılar daha başarılı yani.ama alman olması gerekliydi bence.

almanlıgından ote lucescu dısında agresıf futbol oynatan bol orta saha degıl bol hucumcu ıle oynayan hocalar basarılı oluyor..zaten lıgımızde oyle sıstem ısteyen makına gıbı top oynamayı gerektırmeyen bı lıg.

almanlıgından ote lucescu dısında agresıf futbol oynatan bol orta saha degıl bol hucumcu ıle oynayan hocalar basarılı oluyor..zaten lıgımızde oyle sıstem ısteyen makına gıbı top oynamayı gerektırmeyen bı lıg.
mancını secımı bır ders olmadı.italyan futbolu bıze ters bunu hepimiz anladık.katılıyorum hucum futbolu oynamamız gereklı.aysal gıtsın her sey duzelecek.

madem olcanı hucumda dusunmuyor sag bek oynatsın veysel yerıne veyselden kötu oynarsa bır daha maç ızlemem.arsenal maçı ıçın konuşmuyorum ama ligde saglam tam 1 forvetımız yokken bu takım tek forvet cıkmaz.umut burak 2 sı nı toplasan zaten tek forvet eder.gökhan zan sans buldumu ıyı ışler yapıyor bılıyoruz.ve tam profesyonel.sana stoper lazımsa Gökhan zanı oynat ama meloyu stopere cekme.ben olsam hakan balta ched semıh 3 lusu ıle cıkardım.yekta cemaili 2 lısının arsenal orta sahasına ustunluk kurma gıbı bır sansı olamaz.bunu da mmı dusunemedı prandellı.

İtalyanlar yaktı bizi.Ne olur git takımdan

Ben kendi gördüklerimi yazdım o yüzden.Bir de Alman ekolü gerçekten bu lig de iş yapıyor.Skibbe'yi saymıyorum o adamın ne olduğu belli değil.Güya Alman, disiplin diye bişey yok takım 2. yarı sürünüyordu.Şu İtalyan saçmalığına nerden girdik:(

terim-mancini-ve-prandelli-farki-690.jpg

Italyandan baska bir sey deneyelim, artik yeter.

Hikmet Karaman bir ara sosyal medyada kamuoyu olusturup GS teknik adami olmak istiyordu, simdi aceba Ersan Celik´den mi yardim istedi ? GS TV´de calisan sözde sike mücadelecisi Ersan Celik derhal Hikmet Karaman´in takimin basina getirilmesi gerektigini yazdi... Sadece sikeyi aklamaya calisan bir federasyonda calisdigindan dolayi devamli Terim´e sallayan adam, gidip Galatasaray Teknik Direktörü olarak Fenerbahce lehine sike yapmis bir adami Galatasaray´a layik görüyor... Bu adamlari birileri mamaliyor demiyorum bosu bosu bosuna, böyle tetikcileri GS TV´de calistirmak hatadir.
Hikmet´in Kayseri ile sözlesme imzaladigini biliyorum, ama GS ha dedigi an orada sözlesme diye birsey kalmaz ortada. Yani burada yine bir kamuoyu olusturulup, birileri Prandelli´nin altini oymaya calisiyor. Uyanik olup Teknik Direktörün arkasinda durmak lazim.

--------------------------------------------------------------------

Tonlarca hata yapmis olsa bile, su an Prandelli´yi göndermek en kötü secenek olur. TD kim olursa olsun, kendilerine GS´li diyenler maalesef devamli böyle operasyonlarin bir parcasi oluyorlar ve Teknik Adam´in arkasindan isler ceviriliyor.

ALLAH sonumuzu hayir etsin... :(

Son düzenleme:
Defedilmedi mi hala? Uykumdan kabuslarla uyandım. Reva mı lan bu bize???

Şu maça hocasız çıkılsa bundan kötü olmazdı. Bu adam hala hangi akla hizmet tutuluyor ?

Buna teknik direktör diyen varsa hala bende o zaman futbol profesörüyüm

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gereksiz işler yapıyor. Kadro kurmayı ve taktik dizilişten falan anlamıyor. Arsenal gibi takıma karşı kanatsız maça başladık şaka gibi.

Umarım aklı başına gelmiştir yönetim değişip görevine son verilene kadar 3 defans 3 ön liberodan vazgeçer ve kanatlı sisteme döner

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adam hızlı oynamaliyiz diyor orta sahaya en hantal adamları koyuyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişisel fantazilerini Galatasaray üzerinden değil de eşin üzerinden yapsan daha iyi Cesar. Bu adama yönetimden napıyon birader sen diyen yok mu ??

Geri
Üst Alt