Ne motivasyonu var ne taktik bilgisi bu kadar kötüsü gelmemişti galatasaraya heralde. Prandelli yönetiminde 1 tane iyi maçımız yok. Harbiden yaptıkları akıl işi değil. Tez zamanda kovulur inşallah. Ben böyle futbolcuya dayalı bi düzen kuran galatasarayı desteklemek istemiyorum iyi gün taraftarı vs. demeyin. Selçuk- Burak gibi kulübün tapusunu alan adamların sürekli oynadığı ne kadar s.çıp batırsalar da kesilmediği adaletsiz bi takım istemiyorum. Şimdi yeni haber çıkmış Sabri affedilebilir diye. İşte bu bravo futbolcuya dayalı düzenin geldiği son nokta budur heralde gönderemiyorlar bile adamı. Böyle düzenin içine edeyim kısaca buna çanak tutan Prandelli gibi bunaklarda defolsun gitsin. Bielsa gibi adamı getirseydik görürdüm Selçuk- Burak gibi tipsizleri. Yerli hoca da bu oyuncuları kazanayım mantığında olacağı için yerli hoca da bizi değiştirmez. Hakan'ı Sabri'yi geri alır Selçuk-Burak gibilerin yeri sağlamlaşır olacak bu. Bilmiyorum çok kötü haldeyiz artık takımı desteklemek istemiyorum bunlardan kurtulana kadar.