Ne motivasyonu var ne taktik bilgisi bu kadar kötüsü gelmemişti galatasaraya heralde. Prandelli yönetiminde 1 tane iyi maçımız yok. Harbiden yaptıkları akıl işi değil. Tez zamanda kovulur inşallah. Ben böyle futbolcuya dayalı bi düzen kuran galatasarayı desteklemek istemiyorum iyi gün taraftarı vs. demeyin. Selçuk- Burak gibi kulübün tapusunu alan adamların sürekli oynadığı ne kadar s.çıp batırsalar da kesilmediği adaletsiz bi takım istemiyorum. Şimdi yeni haber çıkmış Sabri affedilebilir diye. İşte bu bravo futbolcuya dayalı düzenin geldiği son nokta budur heralde gönderemiyorlar bile adamı. Böyle düzenin içine edeyim kısaca buna çanak tutan Prandelli gibi bunaklarda defolsun gitsin. Bielsa gibi adamı getirseydik görürdüm Selçuk- Burak gibi tipsizleri. Yerli hoca da bu oyuncuları kazanayım mantığında olacağı için yerli hoca da bizi değiştirmez. Hakan'ı Sabri'yi geri alır Selçuk-Burak gibilerin yeri sağlamlaşır olacak bu. Bilmiyorum çok kötü haldeyiz artık takımı desteklemek istemiyorum bunlardan kurtulana kadar.

Ne motivasyonu var ne taktik bilgisi bu kadar kötüsü gelmemişti galatasaraya heralde. Prandelli yönetiminde 1 tane iyi maçımız yok. Harbiden yaptıkları akıl işi değil. Tez zamanda kovulur inşallah. Ben böyle futbolcuya dayalı bi düzen kuran galatasarayı desteklemek istemiyorum iyi gün taraftarı vs. demeyin. Selçuk- Burak gibi kulübün tapusunu alan adamların sürekli oynadığı ne kadar s.çıp batırsalar da kesilmediği adaletsiz bi takım istemiyorum. Şimdi yeni haber çıkmış Sabri affedilebilir diye. İşte bu bravo futbolcuya dayalı düzenin geldiği son nokta budur heralde gönderemiyorlar bile adamı. Böyle düzenin içine edeyim kısaca buna çanak tutan Prandelli gibi bunaklarda defolsun gitsin. Bielsa gibi adamı getirseydik görürdüm Selçuk- Burak gibi tipsizleri. Yerli hoca da bu oyuncuları kazanayım mantığında olacağı için yerli hoca da bizi değiştirmez. Hakan'ı Sabri'yi geri alır Selçuk-Burak gibilerin yeri sağlamlaşır olacak bu. Bilmiyorum çok kötü haldeyiz artık takımı desteklemek istemiyorum bunlardan kurtulana kadar.

Feldkamp gibi isme cisme bakmadan kapının önüne koyan biri gelse keşke.

İtalyan futbolunu sevmem.
Ki zaten italyan anlayışı günümüz futbolunda bitmişdir.

90 larda kaldı.

Görüyoruz hem Ülkeler çapında hemde kulüpler çapında resmen çakıldılar..

Artık Durarak rakibi bekleyerek sete set hucumla maç kazanılmıyor..

İlla bir italyan olsun başımızda deseler Mancini nin kalmasını isterdim.

Prandelli ile arasında dağlar kadar fark var...

Mancini ile en azından evimizde içim rahattı . Çok rahat kazanıyorduk gole boğuyorduk bazı maçlar..

Deplasman sorununu da yeni sezonda belki bir şekilde aşabilirdi.

Bana kalsa hiç bir italyan istemem ama madm yerine bir italyan gelecekdi keske Mancini kalsaydı.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galatasarayın Kadrosu basında feryat edilecek isyanları oynayacak kadar kötü bir kadro değil. Eksikleri var planlamalar yanlış ama bu kadro bile Ligde şampiyonlugu çok rahat götürecek Şampiyonlar ligindede en azından içeride böyle boyun eğmeyecek bir kadro.

Ama maalesef doğru hocaları bulamıyoruz.

Gelen hoca sabriyle beraber Burak ve Semih i direk yedeğe çekecekdi.

Bu takımın 2 tane bombası var. Burak ileride takımın el freni her pozisyonu ofsayt yada faul olan bir adam.
Semih de defansda 11 i olusturmak için yazılmıs gibi bir adam. 2 side bu takıma büyük zarar veriyor...

Şu takımda ilk 11 i yazarken direk Bruma yı Sağa olcanı Sola yazarım. orta larına Sneijderi koyarım.
Geriye kalan 8 kişi yi sonra yerleştirirm. Birtek bu 3 lünün yeri garantidir.
Bu takım gol atmak istiyorsa bu 3 lü mutlaka ayakları kırılmadıgı müddetçe 11 de başlar arkadas.

Gerekirse keserim Muslera yı . Defansı komple Türk yaparım Hucumu yabancılardan güçlü oluştururum...

Her zaman diyorum Türkiyede de Avrupadada Hucumcuların kadar güçlüsün.

Kes abi bu saatten sonra ligde muslera /Chedi . Anadolu takımları kimdir. Korkma üstlerine gidicek yabancılarla oyna...

-----------Sinan----------
Hamit--Gökhan--Ched--Hakan
-------Selcuk-Melo------
-Bruma---Sneijder---Olcan---
---------Pandev----------

sakatlanmadıkları sürece hep bu 11 i sürerim arkadas.

şunun sözleşmesine madde koydurun,tamam takımda kalacan ama sezon sonu 4. yıldızı alamassan 10meuro tazminat ödicen yahut o yıldız bi yerine.. sıkarsa kalsın takımda.

Galatasaray'in SL maci var ve ben ilk yari bitmeden TV'yi kapatiyorum ... tsk ederim hocam bugünleri de gösterdigin icin

ahmet davutoğlu gibi t.dmüz var,vaatler 10 numara icraat 0,cihan takımı olcaz inş maşallah

Adamın suçu var kabul ama asıl suç tüpçüde yabancı sınırı kaliteyi ortadan kaldırdı.Yerli beceriksiz futbolculara mahkum kaldık.Her avrupa maçına 1-0 geri başlıyoruz.

Adamın suçu var kabul ama asıl suç tüpçüde yabancı sınırı kaliteyi ortadan kaldırdı.Yerli beceriksiz futbolculara mahkum kaldık.Her avrupa maçına 1-0 geri başlıyoruz.
Bir yere kadar kabul ama örneğin 5 yabancı alma hakkın varsa gidip en iyilerini bulmakta senin görevin. Yabancı sayısı düştü diye kötü seçim yapmak gibi bir hakkın yok. Pandev ve Dzemali alınırken bunlar iyi yabancı sınırına takılmadılar demi.

GT-I9300 Tapatalk

Bruma ile ilgili yaptigi aciklamalarin bir kesimi mevcut mu ? Tam olarak dinleyemedim.

şampiyonlar ligi logosundaki 8 yıldızdan biri biziz ve o yıldız hep parlayacak.başakşehir maçında kenarda olursan son maçın olacak.gitmeden brumayı oynat da çocuk bari morallensin lanet herif.

Sen buna Cesar dersin birde bakmışın kamilin önde gideni. Ulan nasıl beceriyorsun şu işi ya.

Geri
Üst Alt