Bundan ne köy olur ne kasaba. Kafayı 4. yıldıza takmış. Ulan hocasız olsak ligde ilk 2'YE zaten gireriz. Sen bize top oynat top. Cumartesi yeni başkanla birlikte şut yer.

Galatasarayı, CL nin en dandik takımı yapan, kepaze eden bu adamın istifa etmediği hergün bana zehir oluyor. maç öncesi bunu hala savunun %5 forumdaş vardı artık onlarda yokolmuştur heralde. maç öncesi dedim bu adam dortmund bize 3 ten fazla atmazsa sevinecek rezil herifin tekidir. Maç 3-0 bitseydi basın toplantısında bayram ederdi. yok bekleyin olcan mı bruma mı bizi kurtaracak vs vs. ne pandevmiş ne dzemaliymiş be. rezil kepaze ettin koskoca galatasarayı.

Anderlechte karşı kendi evimizde nekadar rezil bi futbol oynattığını unutmadık. Chedjou son dakika Maradona kesilmeseydi o maçı da yeniliyorduk. Çok kötü antrönörsün!!!!!!!! Çok kötüsün çok kötüsün çok kötüsünnnn !!!

istifa haberi için forumdayım bugün.o istifa edilecek.

Gittiğin gün bayramımız olacak. Hayatımda gördüğüm en kötü teknik direktör yani.

Bu adam istifa etmez.Kovacak adamda yok.İki amcada devam edeceğiz diyor.Bittik vallahi.

bu adam futbolun profösörü profösörü:)

en kısa zamanda Hikmet karaman gelmeli ,sezon sonuna kadar Hikmet hoca şart.....

Her maç daha da kötü, 4. yıldız ile avunuyor, kaldı ki oynattığı futbol ve felsefesiyle onuda başaramaz. Yeni başkanın ilk işi bunu göndermek olmalı.

Chedjou 90'da icindeki Maradonna'yi kesfetmeseydi muhtemelen 0 puanla bitirirdik bu grub'u ...

yasin normalde sol açık adamı sağbek diye alıyorsun
ulan yasinin oynadığı sağ beki eboue veya sabri 50 kere uyurken oynarlar.
neyin kafasındasın neyi nasıl düşünüyorsun çok merak ediyorum?
tam hamle oyuncusu Bruma neden kadroda yok?
adamlar 2 kanat adamı ile çökertti seni resmen dalga geçtiler senin elinde 2 tane adam gibi kanat adamların olcan ve bruma ikiside kadroda değiller.
başka bir ŞL maçı mı var biz bilmiyoruz o maça saklıyorsun bu adamları???

yasin normalde sol açık adamı sağbek diye alıyorsun
ulan yasinin oynadığı sağ beki eboue veya sabri 50 kere uyurken oynarlar.
neyin kafasındasın neyi nasıl düşünüyorsun çok merak ediyorum?
tam hamle oyuncusu Bruma neden kadroda yok?
adamlar 2 kanat adamı ile çökertti seni resmen dalga geçtiler senin elinde 2 tane adam gibi kanat adamların olcan ve bruma ikiside kadroda değiller.
başka bir ŞL maçı mı var biz bilmiyoruz o maça saklıyorsun bu adamları???

Ya sunlari deme aklima geldikce sinirleniyorum.

Umarim baskan adaylari mevcut takim etkilenmesin diye devam edecegiz muhabbeti yapiyorlardir. Basaksehir macina dahi cikmasa iyidir.

Resmen hayal kırıklığı. Mancini'den özür diliyorum. En azından Arena'da iyi performans sergiliyorduk Mancini döneminde.
Ah be adam elinde Olcan, Bruma gibi hızlı, takımı ileriye taşıyan bilen iki adam var. Sen bu oyuncuları yedeğe bile koymuyorsun. Ben sana daha ne diyeyim. Sektire sektire gidersin umarım en kısa zamanda.

Bu adamın takımın başında kaldığı her gün utançtır.
Adam kafa olarak farklı mağlubiyetlere hazır.

Şimdi üşenmesen gerideki sayfalardan;

Sen bizim kurtarıcımızsın........ Büyük hocasın........Bu adam King king........Sakalına kurban olayım.......Senle sonuna kadar varız....

diyen Prandelli aşıklarını çıkıp bulacağımda neyse onlarda 360 derece dönmeye başladı:):):)

acilen HİKMET KARAMAN bundan daha aşağıda olmaz bu takım,takımı tanıyor 4-4-2 nin tek kurtuluş olduğunu hep söylüyor Karaman tek çare kısa vade için.......

Biz en kötü dönemlerimizde bile Avrupa'da birşeyler yapmışız.Bu herif yüzünden averaj takımı olduk.İçeride dışarıda 4 yiyoruz.Defol git köyüne ya.

ilk sayfalardaki mesajlarını bulayımmı sayın futbol dehası Prandelli için neler söylediğini,, bu adam king king,Prandelliye laf söyleyenleri anlamıyorum, Fiorentinada neler yaptı büyük hoca, şimdi cıkarırım eski mesajlarını ergen futbol dahisi seni:):)

ne oldu şimdi ezik mi oldu:)

Geri
Üst Alt