Bu adama yapılacak yorum kalmadı artık,kelimeler yetersiz kalıyor.

Oyunculardan sert bir reaksiyon bekliyormuş...

Aga sen Leşçuktan Rezilden Yektadan ıvız zıvır çapsızlardan sert reaksiyon bekleyip tek reaksiyon gösterecek adamı yedek bırakıyorsan Allah'tan belanı bekliyorsun demektir...

Ya inanılır gibi değil , teknik direktör olduğunuzu hayal edin , gidip leşe "senden reaksiyon bekliyorum" diyorsunuz :(

Herif kafayı yemiş...

Beklediği sert karşılığı bakalım takımdan mı görecek taraftardan mı?

Hiçbir şeyden çaktığı yok.
Taktikten anlamaz, analiz yapamaz vb.

Kukla gibi oynatılabilen, baskılara boyun eğen, ne denirse "peki" diyen rezil adamın teki.
Başlarım iyi insanlığına.

En kısa zamanda takımla tüm ilişkisi sonsuza kadar kesilmelidir.

Ulan İsmail the eagle'a daha fazla saygı duyuyorum yazıklar olsun...

Leş-Rezil-Yekta-Sabri-Olcan ya şuna bak resmen yeniçerilerin kadrosu...

Küfür etmek isteyen çok olmali bu konuda.

serbest olsaydi zaten 191 sayfanin 190i küfürle geçerdi :D

Ulan İsmail the eagle'a daha fazla saygı duyuyorum yazıklar olsun...

Leş-Rezil-Yekta-Sabri-Olcan ya şuna bak resmen yeniçerilerin kadrosu...
İgıl ismail nasıl diegoyu kesiyorsa bizimkiler de sinoyu kesiyorlar. Türk futbolunun en büyük iki sorunu çözülmüş oldu böylece. Artık hep beraber marsa çıkabiliriz.

İgıl ismail nasıl diegoyu kesiyorsa bizimkiler de sinoyu kesiyorlar. Türk futbolunun en büyük iki sorunu çözülmüş oldu böylece. Artık hep beraber marsa çıkabiliriz.

Ya onların sorunu herif taktiği bozuyor...

Biz de ise sırf şerefsizler istemedi diye oynatmıyor adamı...Allah belasını versin...

Ya onların sorunu herif taktiği bozuyor...

Biz de ise sırf şerefsizler istemedi diye oynatmıyor adamı...Allah belasını versin...
Yok ya abdürrahim hocamıza göre sino da takımı bozuyor. :D Bak bugün bir kazanalım sen gelecek açıklamaları gör. Sino sistemi bozuyor, takım savunmasını aksatiyor, o gitti böyle oldu falan.

Prandelli "Ayrılmak istiyorum" diyemeyip ilişkiyi kendinden soğutma yoluyla bitirmeye çalışan sevgili..

Keşke baban peçete kullansaydi be evlat.

ömrü hayatımda bu kadar felaket bi td görmedim senin allah belanı versin defol git lan artık

Şerefli bir şekilde istifa et ve git.

Geri
Üst Alt