Taktik dehası,üstün zekası ile dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olarak lanse ediliyor.
Ama gel gör ki bunca zamandır Galatasaray'ın başında hala kafasında bir 11 oluşturamadı,eskiden leblebi gibi her maç 20 kez girdiğimiz gol pozisyonuna İtalyanın çabalarıyla 2 maçta 1 kez falan giriyoruz. Yaz kampında Burak'ın leş olduğunu farketmedi,yeni forvet transfer yapmadı,onca maçtır rezil oynadığı halde Burak'ı kesmedi.
Yapa yapa Dzemaili ve Pandev gibi iğrenç transferler yaptı.
Sabredeyim diyorum ama edilecek gibi değilsin çok yanlışın var.

umarım dortmund maçından sonra gider. şansa bala olsa da iyi bi puanımız var ama şans bi yere kadar bu takım prandelli ile ilk 2 ye giremez.

üzgünüm beyler, ama bizim süper entelektüel yönetim, takim ilk 3de oldugumuz müddetçe adami kovmak istemez, adam bizi b.k futbol oynattigini, 3 maçta toplam 12 gol yedirdigini bilmek istemiyorlar. Önce Bruma ve Telles, sonra Sneijder ve Melo. Pandev ve Cemalda pek katkilari olmadi. Rezil verici.

o degilde.. adam puan olarak fatih terimide, mancinide geride birakmis :D
Futbol tuhaf oyun vallahi

Bile bile lades bu olsa gerek.Eninde sonunda gidecek ama gidene kadar bu yılı kaybedeceiğiz.

Hoca degil.Yaptıgı hamlelelerin hepsi yanlıs.Yekta'yı nasıl 90 dakika oyunda tutarsın?Bu herifle gecen her an bosa zaman kaybı.Eninde sonunda kovulacak.

Abdurrahim Sabri'yi oynat diye baskı yapacağına Bruma için yap. Çıkmış 4 milyon euro alan Drogba'yı ben kaybetmezdim diyor. 12 milyon euroluk Bruma'yı kaybetmeyin işte. Bir işe yara

Gördüğüm en şanslı Galatasaray teknik direktörü...

Sivas maçı >>>>> Sivas'ın normalde 4-5 gol atacakken hepsini karşı karşıya kaçırması...

Arsenal maçı >>>> Arsenal kargaların rekorunu kıracakken kırmızı kart...

Fenerbahçe >>>>>>> Sneijder...

Dortmund >>>>> Bir Roma tarifesi uygulayabilecekken Dortmund'un bize gol atmak istememesi...

Kasımpaşa >>>> Saçma sapan bir galibiyet daha...Nereye kadar gideceğiz bakalım...

bunun bali fenevin bali ile yarisir. o derece. bu balla avrupa sampiyonasinda final oynamasina hic sasirmadim valla.

Sabri takima katildi, yeni bir sayfa actik dedi :D :D :D
Yok olm senden adam olmaz. Rezil

dalga geçiyor ya resmen dalga geçiyor bunu yolda görsem pata küte girerim vallahi

Galatasaray bugün bir daha gösterdi ki sorun teknik direktörde. Adam her taktik dediğinde batıyoruz. Lütfen kibarca gitsin ...

Korkak herif.Yekta yerine Sneijder Colak yerine Bruma ile baslasan ne olurdu.3 yabancıyla cıktı saka gibi ya.Sanki süper yerlilerimiz varmıs gibi.Rezil herif.

Basaksehirspor ve Balikesirspora kayip etmeseydin savunacak bisey vardi ama yok abicim, su iki takima kayip edersen sampiyonluk yarisinda isin yok.

bugün alınan galibiyetle adamın şahsına hakaret eden gereksiz taraftar müsveddelerini bir nebze olsun utandırmış ve susturmuştur umarım. bilginize LİDERİZ!!!

Senin Sneijder'i oynatmamaya sebebiyet veren taktik kararının içine mıçayım. Sen taktikten ne anlarsın?

bugün alınan galibiyetle adamın şahsına hakaret eden gereksiz taraftar müsveddelerini bir nebze olsun utandırmış ve susturmuştur umarım. bilginize LİDERİZ!!!
aşın bunları artık hangi maçları izliyorsunuz siz. burak gol atınca krallll diye bağıranlar ve liderliğe yükselince prandelliyi iyi adam yapanlar aşın artık bunları sahada oynanan gerçeği görün ve şampiyonluğun hayal olduğunu anlayın bu adamla. prandelli ile şampiyon olabileceğimizi falan mı sanıyorsun, bu takım prandellinin rezilliklerine rağmen biraz da şansla lider şuanda ama sana şunu garanti ederimki prandelli bu takımı lig sonunda ilk 2 ye bile sokamaz. adam takımın içine ediyor her maç, takım bu adama en fazla 1 ay daha dayanabilir sonrası çöküş. derhal kovulmalı yoksa takımdaki bikaç iyi adamı da bitirecek. brumayı bitirdi sıra sneijder de

Adam şansa takımı maç fazlasıyla lider yapıyo ama biz adamın gitmesini istiyoruz.niye çünkü takıma hiç bi katkısı yok hatta zararı var.skor taraftarlığı yapmak kötü şey.

Geri
Üst Alt