B3E0eVrCMAA46Qe.jpg

Defol git lan. Daha dün kadro dışı kalan adamı banko 11 oyuncusu yaptın,Sneijder i küstürdün.
Bruma,Telles,Sneijder senin akrabalarından birine bir şey mi yaptı ? Her maç kötü oynamamıza rağmen yüzsüz yüzsüz basın toplantıları yapıyorsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan eskiden millet yağmur duasına cıkiyormus en sonunda bizi de dökücen yollara bütün Galatasaraylılar olarak.

Antrenörlük = Yok
Onur = Yok
Gurur = Yok

Kısacası böyle biri yok. İlk geldiğinde senin için düşündüğüm her olumlu şey için öylesine utanıyorum ki. Hayatımda hiç bu kadar yanılmamıştım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne yüzü kizarmaz bir adam bu ya. Igrenç bir adam. Hiç bu kadar çaresiz birakilmadi bu takim.

Bana göre var ya bizim efendi
Bu devran hep böyle gider sanıyor
Hiç farkında değil bitti tükendi
Ama bu iş devam eder sanıyor

O koltukta bazen normaldir bitmek
Bitince de çare hemen terk etmek
Zamanı gelince erdemdir gitmek
Bizimki ızdırap, keder sanıyor

Öyle kandırdı ki göz göre göre
Gideceğim dedi gitmedi bire
Ona O koltukta tanınan süre
Yevmi Kıyamete kadar sanıyor

B3E9fxBIEAEBcbi.jpg

bu resim galatasarayın geçirdiği değişimin özeti, fatih terimi övmüyorum zaten o Galatasaray hocası olarak yapması gerekeni yapmış.

bunca hezımetı ne taraftar unutur ne futbolcular.kımse guvenmıyor prandellıye.hemen bır an önce gıtmelı.devre arasına kadar beklersek zaten takım lıgden kopacak.sene sonunu beklersek ılk 5 te bıtıremıyız lıgı.bjk fb bursa trabzon kasımpasa basakşehır mersın akhısar bızden daha ıyı futbol oynuyor.başa cıkabılecegımız tek takım balıkesır onlarda lıgde tek bızı yendıler.formanın agırlıgı ısmı olmasa bu takım maç kazanamaz.

bana çok kızacaksınız kızın eleştirin
bence prandelli bu yaşananlardan sorumlu değil
en büyük hata eski yönetimin tüm planlar lucescu üzerine kuruldu kesin gelir zandettiler,lucescu yu ben çözemedim s.donesk in başkanı dan mı korktu kovulduğu Galatasaray dan intikam mı aldı.
Sonra ünal başkan ne dedi bize alaman iyi geliyor alaman alcaz dedi bende hah dedim şimdi oldu bu leş kadroyu ancak bir alman dam edip toparlar onlar Türklerden verim almayyı iyi biliyor eksik ve fazla yönlerimiz iyice öğrendi (buna bir safting bide lorant uymadı uymadı ) alamanlar akıllı çıktı çünkü çizilen tablo grçek olmayacak kadar güzeldi 3-4 alman td ile görüşüldü olmadı sonra d. moyes e dönüldü insanları salak yerine koyup bak bunlarda angola sakson ben alman derken angolo sakson ları kast ettim dedi o zaman fark ettim ki yönetimin lucescu sonrası bir plan ve projesi yok o zaman prandelli fırsatı çıktı fazla tepki çekmezdi çünkü koskoca juve yi çalıştırıp italya milli takımının hocası ama onu nasıl ikna etmeli büyük bir avantaj vardı prandelli sürekli eleştirilmiş ve milli takım başarısızdı
ve tiyatro başlıyor
yönetim sene başında adamı getirmek için pembe tablo çizdi
1. genç dinamik gelecek yıllara damga vuracak bir ekip kurduk
2.kalede dünya çapında muslera defansta avrupada ödül almış semih, melo gibi bir dinomo, sniejder gibi dünya yıldızı,selçuk gibi bir maestro, solbek geleceğin milli solbeki telles, forvette türkiyenin en iyisi burak var
3. bizde disiplin ve devamlılık var hocamız baş tacımız gitse bile saygı duyarız mesajı vermek için manci ile sorun yaşayan sabri ve engin i kadro dışı bıraktık
4. manci nin raporu doğrultusunda türki yenin en iyi sol açığı olcanı aldık para bol istediğimiz ve anlaşmaya yakın olduğumuz iki yabancı alacağız
DENİLDİ
adamda kolay bir şampiyonluk alır avrupada üst tura rahat geçerim bu müthiş kadroyu iyi çalıştırıp güzel futbol oynatır italya ya ders verip kendimi ispatlarım
DEDİ

ama gerçekler öyle değil muslera forumsuz, semih sürekli geriye gitti, melo oraya buraya koşmaktan beyni sulandı, selçuk dökülüyor, yabancı sınırı yüzünden telles sürekli oynayamadı, milli forvet burak daha topu tutamıyor(bu sadece burak özelinde değil hiç bir yerli oyuncu topu kontrol edemiyor bırak uzun pası 3-5 metreye düzgün pas atamıyor) , alınacak iyi yabancılar 1 yıldır doğru düzgün oynamayan cemali ve pandev çıkınca ve takımda yerli yabancı ayrımı tavan yapmışsa adam ne yapacağını şaşırdı gurur meselesi yaptı kendini ispatlamak için çabalıyor ama şuan maalesef takımımız bir bataklık gibi hoca çırpındıkça daha batıyor oyuncuların yetersiz olduğunu görmüyor yada takım içinde en iyis bunlar

olay tamamen bundan ibaret adamın para ile fazla ilgili olduğunu sanmıyorum

selcuk gibi bir maestrodan sonrasını okumadım

Bruma, Telles, Tarik, Olcan, Emre Çolak ve Engin Baytar gibilerle kanat oyunu oynayabilirdin, bu ne yapiyor? Vasat ihtiyarlarla saçmasapan seyler deniyor, yildizlari oynatmiyor (Sneijder) ve sonunda Albayrak amatöründen savunuluyor.

Adnan Polat'ın teknik direktör olarak vücut bulmuş hali dersek yanlış demiş olmayız herhalde. O da başta efsane olarak gelmişti ama sonu malum. Prandelli ve istikrar manyağı yönetim bu hatada ısrar ederse sonları iyi olmayacak gibi.

yabanci siniri 5ken bu amatör herif 3 yabanciyla oynuyor maçlari.

effin hilarious

Saçma sapan taktikler ve oyuncu tercihleri yapıyor.Takımda 1 numaralı maçı kazandırabilecek ve değiştirebilecek oyuncuyu saçma sapan bir bahaneye dayanıp oynatmıyor,Bruma gibi bir oyuncu dururken dengesiz Yektayı kanata koyup kanat etkinliği denen olayı bitiriyor.Burak denen top kontrolü düşmanı yeteneksizi bu kadar formsuzken hala her maç 11 oynatıyor.Selçuk gibi boş boş koşmaktan başka işe yaramayan oyuncuyu kesemiyor.Sabri gibi fizik açıdan dökülen birini banko 11 oyuncusu olarak oynatıyor.(Bunu yerli futbolcu fedaicisi Albayrağın emriyle yapıyor olabilir)Bu kadar formsuz ve yetersiz yerlilerle dolu kadroda 3 tane yabancı oynatıyor.Bruma-Telles gibi genç ve gelişmeye muhtaç oyuncuları kadroya almıyor hem de 3 tane yabancı kullanırken.Bunlar takımda yaptığı saçmalıklardan bazıları ve bunları her maçta devam ettiriyor bu kadar yeteneksiz ve futbol zekası bulunmayan bir antrenörün Galatasarayda olmaması gerekir.Bir an önce bu saçma antrenörden kurtulunmalı.

Bu italyanların genelimi böyledir acaba Mancini'de de vardı bu huy ama bu adam b.kunu çıkardı.. Kadro istikrarı yok her maç oyuncu ve sistem değiştirmeden rahat etmiyor adam. Böyle başarı falan gelmez abi mümkün değil ben ne zaman gözüm kapalı kadroyu sayarım o zaman bu takımdan bir cacık olur ama italyanlar bunu yapmıyor işte Terim dönemi kadrolarını sezon sezon herkes sayar burada... Hatta 5 hafta kaldığı 3.sezon kadrosunu bile sayar.. Ama Mancini kadrosunu sayamaz..Prandelli kadrosunu bırak saymayı tahmin bile edemez forumda maç öncesi ödüllü yarışma düzenleyelim hangi kadroyla çıkar diye kimse tutturamaz adam o derece suyunu çıkarıyor..

He, bi de puan durumumuz iyi oldugu için savunan Prandelliciler var... Ligimiz o kadar vasat oldugu için daha hala o kadar yüksek deyiz, bu Ligde 4-5 kez üst üstte yenen takim çok nadir genelde.

Geri
Üst Alt