Bu adamın en büyük sorunu işgüzarlık.Ben td'lerin takımın önüne çok çıkmaması taraftarıyım, teknik direktör takımı kavramına karşıyım.Bir takımın belli alışkanlıları, yıldızları vardır onları bozamazsın ama Prandelli hep bunlara dokunuyor.Bu da yetmiyor kendi kurduğu düzeni bile bozuyor.

Arsenal deplesmanın da 3'lü defans çıkacak kadar hayalperest biri.Galatasaray'ı oyuncak gibi görüyor.Milli takım arası antrenman maçları performansını baz alarak TS karşısına böyle amatör bir kadro kurabiliyor.

Galatasaray'a bu kadar işgüzar bir td gelmedi, zaten dünyada da Benitez'den sonra bu konuda 2. sırada gelir.

Kim gelmeli sizce yerine?

Benim aklima fazla bosta olan iyi teknik direktör gelmiyor. Tuchel, Laudrup, ???

Teknik direktör biraz da otoriter biri olmasi lazim.

Dortmund, Arsenal, Trabzon hepsi kendi liglerinde perişanları oynayan takımlar ama hepsi bize patladı.Balıkesir'in yenebildiği tek takımız muhtemelen ilk yarı boyuncada böyle kalacak.Ligin açık ara en kötü savunma yapan takımıyız.

Hamit'li 4-4-1-1 tutmuşken işgüzarlığı ağır bastı takımı bozdu.Sakat Dzemaili yerine Bruma oynatsa bu tutmuş düzenin üstene bişeyler daha koyabilirdik.Bu ruh hastasıyla bu sezon bitmez.

Benim aklima fazla bosta olan iyi teknik direktör gelmiyor. Tuchel, Laudrup, ???

bu herif gitsin isterse yılmaz vural gelsin herkes bu adamdan daha iyidir ama işin kötü tarafı bu adam GİTMEZ...

Takımı bilen biri olmalı.Belki Tuchel takip ediyordur.Ama ilk tercih Luce olmalı ama o da böyle istikrarsız bir ortama gelmez.Luce'nin en büyük sıkıntısı başkan değişimi, bizde de değişeceği kesin.

Bu herif sadece alacagi parayi düsünüyor. Abdürrahim gölge TD zaten. Buna ne söyleniyorsa onu yapiyor. 14-0 bile yenilsek gitmez bu. Hayatimda gördügüm en karaktersiz TD.

O kadar resmi maça çıkmışsın hala ilk 11'ini sistemini kuramamışsın.
Takımın bok gibi futbol oynuyor.

Hiç mi utanma yok lan sen de ?

Futbol keyifi de kalmadi artik.

Diger vasat hocalarimiz en azindan keyifli futbol oynuyorduk.

Son düzenleme:
Ne yapacagiz arkadaslar agiz burun dalmamiz mi gerekiyor bu vazifsizi gondermek icin

Seninle şampiyonluk falan istemiyorum arkadaşım gider misin lütfen ?

Bir pazar keyfimiz oluyordu onunda içine ettin sabah kalkıyorum koşa koşa pc'yi açıyorum 'bir umut gitti mi ?' diye.

her sezon şamp. olacağız diye birşey yok, her maçı alıcaz diye de birşey yok ama bütün rakiplerimiz dökülürken bizim stadımız/gelirlerimiz ve genel kadromuz hepsinden iyiyken lige 10.haftada havlu atılmaz arkadaş. Bunu başarmak ciddi yetenek ister.

Bu adamı getirirken Messi'yi, Ronaldo'yu falan mı getireceğiz dediler acaba bu böyle "Küstüm oynamıyorum" diyor

Ünal Aysal denen şam şeytanı tarafından feci şekilde kandırılmış biri.
Şu adama da kızamıyorum lan.

Dunya da bu adam kadar karaktersiz baska bi hoca yoktur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt