-istifa edecek misiniz?
*profuz yolumuza devam edicez

-tazminat istiyor musunuz kovulursanız
*hiç bir şekilde tazminatım yok

-sözleşme bonus muhabbetleri geldi ekran gittti

"Partita" dedikçe kafasına vurasım geliyor arkadaş yaa... :38573:

Adam tazminatım yok diyor herife çatacağınıza Abdurrahim amigosuna çatarsanız daha makbul olur bence.

Hiç mi yok koca ülkede herşeyinden vazgeçmiş,hayattan beklentisi kalmayıp hapise düşmek için bahane arayan biri ? Bi hayır işleyip şunu öldürsede milyonların duasını alsa

Bir adam tazminatım yok diye açıklama yapar mı?

Ya ben bu tazminat kavramını bilmiyorum yada bir mallık dönüyor ortada... Tazminatın yoksa çalıştığın günün parasını alır çeker gidersin bu sene sonuna kadar bile alacağını alırsan buna tazminat derler..

Bu maç için iyi oynadık diyen bi teknik direktör harbiden gerizekalıdır.2. yarıda 65-70 e kadar biraz baskı yaptık o da Anderlecht'in skoru koruma içgüdüsünden dolayı.Yoksa iyi oynadığımız falan yok.Ayrıca Anderlecht teknik direktörüne kimi çıkarsın Galatasaray sizin için iyi olur deseler hiç düşünmeden Bruma derdi.Çünkü hem hızını kullanarak kanadı iyi kullanıyo hem de Telles ve Sneijder'le birlikte rakibin dengesini bozuyodu.Ama bizim gerzek Prandelli gitti Bruma'yı çıkardı ve bitti ordan sonra biraz oynayan takım.Allah akıl fikir versin bu gerizekalı İtalyan'a.

Galatasaray tarihinin en kötü teknik direktörü kesinlikle..

Adminlerden ricam kovulduktan sonra konusunu çöp kutusuna taşıyalım lütfen

allah seni bildigi gibi yapsin capsiz
chedjounun icine messi kacmasaydi ilk mac 0 cekecektik rezil adam

B3Z6XsBIMAAsRxM.jpg

Serhat Ulueren "Galatasaray'ın bittiği an" diyerek bu fotoğraf karesinde yerini aldı ...

Bu herif tazminatı olmadığı halde kovulmuyorsa yönetim Galatasarayı bitirme planı içindedir, başka açıklaması olamaz.

Edit : tazminatı varsa da aynı şekilde. Zira tazminat varsa da yıllardır saçılan paraların yanında hiç kalır. Bu adam kalırsa felaketlerin en kötüsünü yaşarız. Yeter rezil rüsva olduğumuz.

Son düzenleme:
belkide dün çıkarttığı ilk 11, sezon başından beri olması gereken bir diziliş idi.
amma ve lakin artık geç oldu.

Geri
Üst Alt