Yalniz bizim Gsc profesorleri acayip tapmis adama.Daha adam futbolunu oynatmadan bizimkiler ouwww cok iyi hoca cumleleri baslamis.Ezbere yorumlar

Ben ne yazdim geldiginde hatirlamiyorum acikcasi ama bence normal yani adama övgülerin yagmasi.

Adam ne de olsa dünyanin en iyi milli takimlarindan birinden geliyor senin kulübüne. Kimse böyle olacagini beklemezdi acikcasi.

Kötü hoca degil aslinda bence de hem Türkiye de olmadi hem de bizim topcular ile.

Geldiği dönemki yorumlar gayet normal.

Prandelli'ye güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz?

Biraz kariyerini takip eden herkes ümitliydi zaten bu adamdan, dağın başından değil dünyanın en iyi milli takımlarından birinden geldi.

Maç kasedi izlemeye bile üşenen yerli tayfa oynamadıysa isteyenlerin suçu mu?

Adamın sistemine uyacağına kendi sistemine uydurmaya kalkarsan tutmaz tabii.

Yabancı sevici olduğunu bilsek ona göre muamele ederdik rengim.

Yabancı sevici olduğunu bilsek ona göre muamele ederdik rengim.

Prandelli hocamızı az savunmadık burada renktaş yoksa hazır bir yabancı oyuncu almaktansa her zaman yerliyi tercih ederim bilirsin :asd22:

Son düzenleme:
Bir şansı daha haketmiyor mu prandelli reis bu boktan memlekette gelsin biraz daha para kazansın sovuslesin kulübü

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Adam baska is bulamadi, simdi catir cutur bizim milyonlari yiyor.

Ee birde bunun sevgilisini vefat edince cok kotu donem gecirmis o yuzden TD yapmadi diyenler vardi nerede o aglayanlar.

Gelsin buyursun pasam, yerli evlatlari doyuruyoruz Cesare kardesimizin ac kalmasina göz yumamayiz.

Harbi merak ediyorum konuyla alakası yok da,vefa evlat ayağına kaç tane çöp yerliye baktık yıllarca,en büyük örneği Aykut ve Aydın,ama Alper Tezcan diye bir oyuncu vardı geçende konusunu uplamıştım,hani şu UEFA madalyasını satmaya çalışan,ona neden bakmıyor kulüp?

Harbi merak ediyorum konuyla alakası yok da,vefa evlat ayağına kaç tane çöp yerliye baktık yıllarca,en büyük örneği Aykut ve Aydın,ama Alper Tezcan diye bir oyuncu vardı geçende konusunu uplamıştım,hani şu UEFA madalyasını satmaya çalışan,ona neden bakmıyor kulüp?

Cogu kez öyle olmaz mi zaten hayatta, gercekten yardima ve destege ihtiyaci olanlara degil de baskalarina yardim edilir destek cikilir.

Vardir bayagi baktigimiz. En eskilerden Cüneyt Tanman vardir herhalde, aklima ilk o biyikli geldi. 2-3 secime bir yönetimler tarafindan kendisine görev verilir.

Bizim ananavelerimize göre tok yatarken, komsunuzun ac yatmasi asla ve asla olmaz. Alin yeniden kulübe, doyurun bu adami. yaziktir...

Cogu kez öyle olmaz mi zaten hayatta, gercekten yardima ve destege ihtiyaci olanlara degil de baskalarina yardim edilir destek cikilir.

Vardir bayagi baktigimiz. En eskilerden Cüneyt Tanman vardir herhalde, aklima ilk o biyikli geldi. 2-3 secime bir yönetimler tarafindan kendisine görev verilir.

İdari kadro farklı yönetim kurulu farklı ama.Benim bildiğim yönetim kurulunda görev yapıyorsa maaş almaz.

Geri
Üst Alt