Çevremizden Gizli Egzersiz Yapıyoruz - Forum Kulübü

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Hocaların Hocası
Testosteronunuzu Geri Kazanmak için 10 Yöntem
7. Ağırlık Çalışın. nedeniyle böyle bir işe konuya ihtiyaç duyduğumuzu düşündüm.

Forumdaki üyelerimizin genel sorunu kilolarımız. Benim gibi kilolu olan üyelerimizde vücudumuzdaki testosteron seviyesi eksilere düştüğü gibi östrojen miktarımız arttı buna bir dur dememiz gerektiğini düşünüyorum.

Kulübümüz hakkında size bir kaç bilgi vermek isterim.
1- Neden çevremizden gizliyiz?
Cevap - Testosteron seviyesi yüksek sporculardan akıl almaktan bıktığımız için sporumuzu gizli yapacağız. Aynı şekilde kilomuzla alay eder gibi göğsümüzü sıkarak yağ ölçümü yapanlardan sakınmak için bunu bir süre sır olarak saklamalıyız.
2- Kimler katılabilir ?
Cevap - Agresif üyelerin kulübe girmesi kesinlikle yasak, kilolu ve iştahlı üyelerimizin gruba girişi serbesttir.
3- Egzersizlerimizi ne zaman yapacağız?
Ağırlıklı olarak akşamları toplanıp konudaki egzersizleri evdeki malzemelerimiz ile yapacağız. Günlük olarak gifler ve videolara atılarak üyelerimiz motive edilecektir.
4- Kıyafet zorunluluğu ?
Gri eşofman ve gri t-shirt terimiz ne kadar belli olursa o kadar iyi..

Mümkünse spor yaparken odamızın kapısını kitleyelim ve kanıt ve teşvik edici unsur olarak yüzümüz kesinlikle gözükmeyecek şekilde sporunuzu yaptığınızı gösterir fotoğraflar paylaşalım.

İlk gün çoğunluk işte olduğu için dambıl falan kimsede olmaz.

Ders-1 : İşyerimizdeki arkadaşlarımıza belli etmeden, ben bir lavaboya gideyim deyip.

Push-up.gif

wc duvarına dayanarak şu hareketi 3 tekrar halinde 5 er dk yapıyoruz.

Terli çıkabiliriz yanımızda mutlaka bir kağıt havlu alalım. !

Vallahi de billahide göstere göstere egzersiz yapıyorum .Gizli nedemek yaa.
Gizleyecek neyin var ki.Tavsiyem göstere göstere yap.yoksa 150 kg mısında kaçıyorsun insanlardan:) itiraf et.

Valla 8 ayda neredeyse 25-30kg verdim. Kendimi öyle iyi hisediyorum ki her konu anlaminda.
Sporunuzu yapin, yemege icmeye dikkat edin (halen her hafta Alk icen ben .d )

Arkadaşlar yeni hareketimiz geldi. Kollarınız titreyene kadar yapıyoruz bir anda fazla yüklenmek olmaz

Plank.jpg

Dorugun gün yüzüne çıkmamış, arşivlerinden faydalanacak şanslı kişiler. Keşke şişman vb kriterleri karşılayıp, bende üye olsaydım. Kriterleri karşılayanlar bu fırsatı kaçırmasın

Geri
Üst Alt