Ceyhun Yıldızoğlu | Eski Koç

Cevap: Ceyhun Yıldızoğlu | Koç

10 Milyon Dolar harcamışsın ulan, yazıklar olsun, babanın cebinden mi çıkıyor o para? 10 milyona böyle gereksiz hamleler yapılır mı?

Bu adam ya gitmeli, ya gitmeli. Dünkü maçta Taurasi resmen koç gibiydi, ver Taurasi'ye oyunu yönlendirsin, hücümları kursun, taktiği belirlesin. Bir ara dayanamayıp bağırıp çağırıyordu. Ceyhun hoca da bizim gibi kenarda izliyordu.

Sezon başından beri 1-2 maç hariç hep sokak basketbolu oynuyor takım, ver Taurasi'ye, ver Syvia'ya, ver Tina'ya atsınlar. 1 (bir) tane organize hücüm veya savunma olmazmı? Koç olmasa takım kendi başına daha iyi oynayacak.

Bu adam kaldığı sürece daha nice amaçlarımız, sezon sonundaki şampiyonluklar uçup gidecek, sövdüğümüzle kalacağız.

Ayrıca kadın takımı başındakiler organizasyon bozukluğu yaşıyor, hatta doğru düzgün bir organizasyonu bile yapamıyorlar.

Her zaman söylerim, başarısızlıkta bu başarısızlık mimarları, sorumluları gider, 3 gün sonra unuturlar, ama camia ve taraftar ömür boyu bu başarısızlığın çilesini, üzüntüsünü çeker.

Bu maç gitti tamam, ama sezon gitmeden önlemlerimizi almak zorundayız.

Geldiğinden bu yana 10 milyon dolar harcanmış bu takıma.Fakat sen gitmediğin sürece alabileceğin tek kupa Türkiye Kupası o kadar.Duruşunla,yaptıklarınla,tavırlarınla Galatasaray'a o kadar yakışmıyorsun ki.Bahar ve Işıl'ın güvenini kaybettirdin sen.İkisi de potaya giderken huzursuz.Çünkü tek bildiğin şey yabancılarına ver topu onlar hücum yaparlar.Ne bir hücum seti çiziyorsun kenardan ne bir defans seti.Hala daha pişmiş pişmiş televizyona çıkıp açıklamalar yapıyorsun.Taraftarın ve medyanın gözünde hangi konuma geldiğinin farkında değilsin sanırım.10 milyon doları enkaz eden adamsın.Elinde tarihi fırsat var hem Avrupa'da hem Türkiye'de birinci olabilecek kadron var ama sen başarısız olacaksın.Bu akşam maça gelip eğer takım mağlup durumda olursa maçın bitmesine 6:41 kaldığında o takımın maçı bırakmadığını kulübün ve koçun karakterini parkeye yansıttığını gör.Sen bu takımın başında olduğun sürece maçlarını bir daha izlemem ve benim gibi düşünen bir sürü insan var.O formayı giyen basketbolcularımızın yüzünde sen kaynaklı acizlik görmek içimi parçalıyor anlıyor musun sayın Ceyhun Yıldızoğlu ? Bir transfer daha yaptırmışsın.Acaba kaç transfer daha yaptırıp en sonunda suçlu benim diyeceksin.Son lafım da dün salonda Ceyhun Yıldızoğlu istifa protestosunu ıslıkla susturan kişilere yazıklar olsun.Abdi İpekçi'ye el atılmadığı kalmıştı bir tek orası temiz kalmıştı onu da yaptınız cidden çok sağolun.

Ve bu adam yine kaynadı, nasılsa yakında önemli maç da yok en az 1,5 ay daha takımda.

takimdaki yerli kalitesi yerlerde yapacak birsey yok..Kocluguda dört dörtlük degil.

2 gündür araya kaynayıp gitti, bugün maçla beraber hatırladık. Ve hala takımın başında ve takımı mükemmel izliyor kenarda!

Kendisini görevden alacak yetkili var mi ki?Görünen tek yol kendisinin istifa etmesi baska türlü zor.

takimdaki yerli kalitesi yerlerde yapacak birsey yok..Kocluguda dört dörtlük degil.

şu nba yıldızlarının yanında türkler caylak olsa kendi evinde 16 sayı fark yemez bu takım. büyük bir ugraş vermen lazım. koclugu dört dörtlük degil demişsinde. hayvan olan koctanmı bahsediyorsun.

Basliga bakiyorum "Koc" yaziyor. Eminmisiniz? Bence basligi degistirsek iyi olur.

Bir zamanlar Cem Akdağ´ın elinde olan takım kimlere emanet şimdi.

Bir hoca degisikligiyle bile B.Kirmizi'da nelerin oldugunu gördük.Kadin takiminin sorunu daha cok yapisal hoca degisikligi belki uzun vaade de çok birsey degistirmez orayi sifirlamak lazim ama 8'li finallere 1,5 ay kaldi,bu takimin hala avrupa sampiyonu olacak kapasitesi var artik birsey yapilsin.

Hoca bugünde rakibi övmüs,allah askina nesi var rakibin senin 1/10 bütçen bile degil.:)

Ceyhun Yıldızoğlu: "Her maçını kazanmak için çıkan bir rakibe karşı oynadık.

bu adam bizle kafa yapıyor kardeşim.

Geçen sene kulüpte en sevdigim iki üç kisiden biriyken simdi tek nefretim oldun hoca.Isin ilginci sahadaki kötü basketbola lafim yok olur bazen isler iyi gitmeyebilir ama saha disi tavrini hazmedemiyorum.Sene basinda en heyecan duyulan takimimizi kimsenin önemsemedigi bir hale getirmeni kabullenemiyorum.

Geri
Üst Alt