ceza almış üyeler

Kolpa Kemal ceza aldığı günlerde forum inanılmaz sessiz bir yere dönüşüyor.

Hazır nedensiz banlanmışken affedilmesini talep ediyorum..

1726142942333.png

50 kere ceza yemişim 1 kere adım konuda geçmemiş hepinizden nefret ediyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben ne küfür, ne hakaret ettim. Sadece bir futbolcumuzu eleştirip, kendisi ile ilgili kötü bir temenni de bulundum diye 3 ay ceza yedim.
Benden daha ağır konuşan, hatta küfür ve hakaret eden kişiler (hepsinin ekran görüntüsü mevcut) onlar hiç bir şekilde ceza almıyor. Birilerine vermişler yetkiyi istedikleri gibi at koşturuyorlar burada. Muhabbeti olanlara inisiyatif gösterip, muhabbeti olmayanları direkt olarak banlıyorlar. Ekşi sözlükte bu yapılan kayırma ile ilgili başlık açacaktım ama buranın reklamını yapmaya değmez. Ergen topluluğuna verilen yetki ile yönetilen bu gsc'ye 14 senedir üyeymişim. Şu an sadece ara ara canım sıkıldıkca öylesine bakmaya geldiğim bir yer.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmem kaç yıl önce tam hatırlamıyorum, hakem hakkında Şerefli'nin tam tersini söylediğim için bir defa ceza almıştım. Yönetici arkadaş, cevap olarak, forumda tansiyonu yükselttiğimiz için bazılarımıza ceza verdiklerini söyledi. (Ben sadece 1 kelime yazmıştım, belki 2-3, tam hatırlamıyorum, ama uzun bir şey değildi. Bu sözcük dışında tansiyonu yükseltecek başka bir kelime yoktu..

Ceza bana koymadı, ama ban konusunda temiz kalmak için gerçekten elimden geleni yapıyordum. Bu ban bana göre abartılıydı, çünkü hala herkes hakemler hakkında bu kelimeyi kullanıyor ve ban yemiyor. O gün "yaşın yanında kuru da yandı" prensibiyle ban aldım gibi geliyor bana.

Burada banımın kayıtlardan silinmesini istemiyorum (haa, olursa güzel olur). Sadece yaşadığımı paylaşmak istiyorum.

Ben ne küfür, ne hakaret ettim. Sadece bir futbolcumuzu eleştirip, kendisi ile ilgili kötü bir temenni de bulundum diye 3 ay ceza yedim.
Benden daha ağır konuşan, hatta küfür ve hakaret eden kişiler (hepsinin ekran görüntüsü mevcut) onlar hiç bir şekilde ceza almıyor. Birilerine vermişler yetkiyi istedikleri gibi at koşturuyorlar burada. Muhabbeti olanlara inisiyatif gösterip, muhabbeti olmayanları direkt olarak banlıyorlar. Ekşi sözlükte bu yapılan kayırma ile ilgili başlık açacaktım ama buranın reklamını yapmaya değmez. Ergen topluluğuna verilen yetki ile yönetilen bu gsc'ye 14 senedir üyeymişim. Şu an sadece ara ara canım sıkıldıkca öylesine bakmaya geldiğim bir yer.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bravo

Geri
Üst Alt