Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.702
- 21.009
- 2.643
wow atma ferram
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malesef kullandığı isim bile ban yemek için sebep olur.Kolpa Kemal ceza aldığı günlerde forum inanılmaz sessiz bir yere dönüşüyor.
Hazır nedensiz banlanmışken affedilmesini talep ediyorum..
Ekli dosyayı görüntüle 261835
Ağlatırımbir gun yattik
arkamizdan kimse aglamadi
ayda 1 görüşün vardıZiyaretime gelmedin yoldas
Uzdun
Geber50 kere ceza yemişim 1 kere adım konuda geçmemiş hepinizden nefret ediyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir gun yattik
arkamizdan kimse aglamadi
Murhan Keramettin adminin ozel 1 odasinda ozel muamele gordugunu duydumMurhanı gördün mü ?
BravoBen ne küfür, ne hakaret ettim. Sadece bir futbolcumuzu eleştirip, kendisi ile ilgili kötü bir temenni de bulundum diye 3 ay ceza yedim.
Benden daha ağır konuşan, hatta küfür ve hakaret eden kişiler (hepsinin ekran görüntüsü mevcut) onlar hiç bir şekilde ceza almıyor. Birilerine vermişler yetkiyi istedikleri gibi at koşturuyorlar burada. Muhabbeti olanlara inisiyatif gösterip, muhabbeti olmayanları direkt olarak banlıyorlar. Ekşi sözlükte bu yapılan kayırma ile ilgili başlık açacaktım ama buranın reklamını yapmaya değmez. Ergen topluluğuna verilen yetki ile yönetilen bu gsc'ye 14 senedir üyeymişim. Şu an sadece ara ara canım sıkıldıkca öylesine bakmaya geldiğim bir yer.
2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu niye ceza yemisKolpa Kemal ceza aldığı günlerde forum inanılmaz sessiz bir yere dönüşüyor.
Hazır nedensiz banlanmışken affedilmesini talep ediyorum..
Ekli dosyayı görüntüle 261835
Yeni nöbetten de atildim![]()