ÇF 13/14 2.Maç | Chelsea 2-0 PSG | MS | 8 Nisan | NTV

Cavani'nin o kontraların birisini gol yapması gerekiyordu. Burak olsa yapardı mesela :crushed:

Öyle olmuyor işte. Konsantrasyon, motivasyon ve inanç. Adamlar maçından başından beri 8475986 kişi gerideler. 3-1 yatıyor. Elbette iyi skor. Elbette kapanacaksın. Ama işte takım halinde çekilmeyeceksin. Topa sahip olacan vs.. Bunu da yapamadılar.

Bu macin 2-0 bitecegi gecen haftadan belliydi

Psg mi chelseaye elenecek hahahaha diyen is arkadasima iskenderin kasasi gorundu

cepten

ATM-Chelsea

Bayer-Real

Final: CHELSEA-MADRİD

Çok güzel olur Mou eski takımına karşı ve Mou'nun yenmesini isterim.

Inanc bu tip maclarda lazim zaten dandik Rize maçında değil. Juve maçında bizim takım da oldukça inancliydi, unutuluyor.

N5

bu chelseaye elendik diye manciniyi asan spor yazarlari (!) vardi onlari selamla aniyorum :):)

PSG'nin başındaki = Mancini kafası işte. Aynı b.kun lacisi. Psg biz olsaydık ilk maç 3-1 bitseydi aynısı bize de olurdu. Böyle rezil oynardık.

Korkak mağlubiyetler ...

Eşleşme belli olduğunda Chelsea turlar demiştim. ilk maç sonunda da Chelsea turlar dedim. Çünkü Sistem takımı her zaman toplama bir takımdan daha iyidir. Mourinho Finali görürse de şaşırmam.

Öyle olmuyor işte. Konsantrasyon, motivasyon ve inanç. Adamlar maçından başından beri 8475986 kişi gerideler. 3-1 yatıyor. Elbette iyi skor. Elbette kapanacaksın. Ama işte takım halinde çekilmeyeceksin. Topa sahip olacan vs.. Bunu da yapamadılar.

Dünyada onu yapacak 3 takim var. Real, Bayern, Barca.

N5

Inanc bu tip maclarda lazim zaten dandik Rize maçında değil. Juve maçında bizim takım da oldukça inancliydi, unutuluyor.

N5

:) Bırak allasen. Kar altında. Rezil futbol. Git özeti izle. Bala aldık o maçı. Adamlar iki maçta da oynadı. İzlemesek inanacaz. Sneijder'e dua edelim biz.

Birşey derdim de kalbin kırılır. Sivas maçında buralarda ol. Maçtan 3 gün sonra gelip artizlik yapmakla olmuyor. Çakma enteller sizi.

Sizin gibi Terim in yavuklusu olmaktan sa Mancini i desteklerim daha iyi. Habire sacma sapan benzetmelerin. Senin yazdiklarini mi ciddiye alacam .. :DD

Sivas macinda en once ben burada olacam, sizin gibi skor taraftari degiliz cunku.. Terime e de iyi geceler demeyi de unutma..

Geri
Üst Alt