Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
bir chelseali olarak bazılarına fena koyduğumuzu hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir chelseali olarak bazılarına fena koyduğumuzu hissediyorum
Diyoruz işte. Yok arkadaş. Gören sanır herkes burjuva. Yaş 19, futbolu çözmüşlerFutbolcuların dünya üzerindeki futbolcuların yüzde 75'i cahil TR'de ise bu oran yüzde 98.
Bizede ders olsun, chelsea'ye cluj muamelesi yapmıştık adamlar öyle ya da böyle bizim 5 sezon'luk transfer bütçemizi 1 sezon'da harcayan kulübü elediler, gerçeklerle yüzleşmek lazım artık
Sacmalama ya sende mi renktdas. Fatih hocamiz olsaydi hersey farkli olurdu chelsea kim allasen ya? Premier ligde ikinci ee bizde ikinciyiz ne farkimiz var?
Bence PSG fena oynamadı bugün ama Lucas hıyarı sabote etti takimi resmen.
N5

Lucas olmasaydı bugün PSG kendi sahasından top çıkartamazdı ki zaten de Lucas çıktıktan sonra öyle oldu.Lucas çıktıktan sonra top daha çok Chelseade kalmaya başladı.
Mantıklı o açıdan bakmamıştım. Gözlerimi açtın yekta teşekkürler![]()
Chelsea-Real
Bayern-Atletico
final chelsea-bayern
Lucas çıktıktan sonra Chelsea sadece uzun top yaptı zaten Chelsea'de kaldığı falan yok.
Lucas topu çok kez ileri taşıdı, o konuda da iyiydi ama ön tarafta neredeyse her pozisyonda tercih hatası yaptı. Tecrübe eksikliği tabi, normal ama PSG için birçok şansı başlamadan bitirdi.
Ayrıca Lavezzi Lucas'tan daha iyi top taşıdı ileri, ki orta sahaları da gayet iyiydi top taşıma konusunda yani Lucas olmasa PSG topu ileri tasiyamazdi demen ilginc.
N5