Charles Martin vs Anthony Joshua | Cumartesi | 23:00 | NTV Spor

Dedim Dillian Whyte cok iyidi diye... Martin´de aslinda iyi bir boksör, ama Joshua ap ayri seviyelerde geziyor. Bu Charles Martin su an kime karsi dövüsse, box dünyasinda tüm rakipleri zorlayabilecek seviyede bir adam...

Sike var diyen kardesimize de söyleyeyim... Ceneye gelen direk darbeler, adamin aklini alir. Hele hele Joshua´dan geliyorsa darbeler.

Dillian Whyte önceden karşılaştığı ve yendiği için o gün dayanabileceğini düşündü ve bilerek dayak yedi biraz yoksa yenebilirdi.

Martin aşırı artist yani bir halt yapamayacağı belliydi, Joshua açık arıyor adamın en etkili yönüne karşı savunma yaparak diğeri suratı açık bırakıyor.

Joshua'nın bir sonraki maçı Fury - Kliçko maçının galibiyle karşılaşacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir ton hazırlık yapmıştım joshua'nin kazanacağını biliyordum da 7-8 round gider diyordum. Önümde çerez şey gibi kaldım film önerin beyler :(

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız adam 89luymuş o yaşta 16 maç çok az.

Onun dışında iyi gidiyor ama her ne kadar hızlı yükselse de gençlik döneminden sonra sıkıntı yaşayacaktır.

Mike Tyson gibi olması çok çok zor. Klicko ile maçı belirleyici olacak ama onu da alırsa önü daha da açılır.

Vitali'nin takım elbiseleri çıkarıp Joshua'yla kapışmasını çok isterdim.

CfoqTKrWsAArwcC.jpg

Beklediğimin altında bi maç oldu adam bildiğin dayak yemeye gelmiş. Dillian Whyte çok daha fazla darbeyle ayakta kalmayı başarmıştı. Bi de hakem niye bu kadar toleranssızdı sayarken, üstüne Martin neden yeterince itiraz etmedi anlayamadım.

D5803 cihazımdan gönderildi

Elemanın yaptığı konuşma da çok iyidi haddini biliyor ve çok mütevazı. Örnek alınacak bir sporcu umarım yaş dezavantajı onun için problem olmaz ileride de efsaneler arasına yerleşir.

Zaten en az maçla dünya şampiyonu olarak ilk adımı attı.

Geri
Üst Alt