Üye Görüşü Chedjou Hakkındaki Düşünceleriniz

Kadrodaki en iyi stoper. Semih yerine kaliteli bir partner ile daha başaralı olabilir.

Topu oyuna sokuyor , hava topu iyi, kademesi iyi daha ne yapacak adam yanında defans yapmasını bilen bir tane adam yok.
Adam kafa topunu ceza sahasına indiren defansla yanyana oynuyor düşünün artık...

Chedjounun 1 level üstü 10 15m euro ya alamazsın..

Chedjou iyi bir stoperdir. Yanına koyamadıgımız için bir tane daha kaliteli stoper anlayamıyoruz değerini.

olmadigini iki senedir surekli goruyoruz

sana göre olmuyor bana göre oluyor aynı oyuncuları beğenmek zorunda değiliz.
2 senedir takım savunma yapamıyor ki terry getirsen nafile

Topu oyuna sokuyor , hava topu iyi, kademesi iyi daha ne yapacak adam yanında defans yapmasını bilen bir tane adam yok.
Adam kafa topunu ceza sahasına indiren defansla yanyana oynuyor düşünün artık...

Chedjounun 1 level üstü 10 15m euro ya alamazsın..

Chedjou iyi bir stoperdir. Yanına koyamadıgımız için bir tane daha kaliteli stoper anlayamıyoruz değerini.

Hava topu hücumda iyi ama bak bakalım savunmada nasıl sanki adamın ayağına taş bağlamışlar resmen zıplamıyor topa..Ayrıca kademesi iyi demişsin de hiç mi kademesi iyi defans görmedik hocam ..Chedjou topu çıkarmak ve kornerlerden gol atmak dışında iyi bir defansif özelliğe sahip değil zaten bu özelliklerde iyi bir defansta öncelikli aranan şeyler değil..Yine soruyorum sert mi rakibi yıldırır mı net biçimde hayır ..nerede duracağını biliyor mu kısmen ama negatife yakın .. Kademesi var mı net biçimde hayır .. Savunmada hava toplarında etkili mi net biçimde hayır.. Çalım yemez mi net biçimde hayır.. Takım savunmasında ciddi pproblemler var kabul ediyorum ama Chedjou kesinlikle bizim beklentilerimiz karşılayan bir stoper değil..

Son düzenleme:
Savunma hattında sıkıntımızın olduğu kesin ama bu tek başına Semih'ten ya da Chedjou'dan kaynaklanmıyor. Bu iki oyuncu birbirine uyumsuz. İkisi de ilk müdahele yapacak nitelikte hamleli stoperler. Bize Lazım olan ise bunlara liderlik edebilecek süpürücü ve pozisyon bilgisi olan stoper. Ikisi beraber oynarken sırıtabilirler ama yanlarında böyle bir stoper olsa ikisi de başarılı olur. Tabi hücumda da etkili olduğu için tercihim Chedjou'dan yana olur.

Hava topu hücumda iyi ama bak bakalım savunmada nasıl sanki adamın ayağına taş bağlamışlar resmen zıplamıyor topa..Ayrıca kademesi iyi demişsin de hiç mi kademesi iyi defans görmedik hocam ..Chedjou topu çıkarmak ve kornerlerden gol atmak dışında iyi bir defansif özelliğe sahip değil zaten bu özelliklerde iyi bir defansta öncelikli aranan şeyler değil..Yine soruyorum sert mi rakibi yıldırır mı net biçimde hayır ..nerede duracağını biliyor mu kısmen ama negatife yakın .. Kademesi var mı net biçimde hayır .. Savunmada hava toplarında etkili mi net biçimde hayır.. Çalım yemez mi net biçimde hayır.. Takım savunmasında ciddi pproblemler var kabul ediyorum ama Chedjou kesinlikle bizim beklentilerimiz karşılayan bir stoper değil..

sizin beklentilerinizi karşılayan stoperler kusura bakma hocam 15-20m eurodan başlıyor..

ki onlarıda tartışırız yani şu haldeki GS a gelince ne verebilirler ?

Ben chedjouyu beğeniyorum kim ne derse desin. Adam yapması gerekenden çok daha fazlasını yapıyor bu sene.

Chedjounun durumu ile Sneijderin durumu birebir örtüşüyor neredeyse...

Sneijder de ileride adam gibi paslaşabileceği verdiği pasları dogru değerlendirecek onu anlayacak beraber 2 pas yapacak adam yok adamın şu anki yaptıkları yapabileceklerinin % 50 si belkide
Chedjouda öyle o basarken yada kademe yaparken yanındaki adam neyi yapması gerektiğini bilmediğinden hep hatalı chedjouymus gibi geliyor. Çünkü adam yanındakinin bile hatasını örtmek zorunda kalıyor.

Ya B.Dortmund maçında sol çizgide adam 60m pas attı hızlı da değildi top semih 2 adım atsa topu alacak adam göstere göstere oraya atacam diyor bizimki yerinde sayıyor
Millet semihe 2 adım niye atmıosun diyeceğine ta sağ çizgideki chedjou adamını niye kaçırmısmıs

Bu işler böyle arkadasım iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır. Sen adefersin beceriksizin önde gideniysen ben dünya starı olsam farketmez..

Bariz hata diyorum hocam.

Pepe nin de Ramosunda Pique ninde böyle onlarca hatası çıkarılabilir istenirse..
Chedjounun yerine kim olabilir o zaman mesela ?

Chedjoudan iyi GS a alınabilecek topçuları söyleyin merak ettim gerçekten

Chedjou istikrarsiz biri. Mac icinde harika isler de yapabiliyor, inanilmaz hatalar da. Bir diger saptamam ise karakter olarak saha icinde ne kadar reisligi ustlense de, oyun karakteri olarak kesinlikle reislik yapamiyor. Semih de Chedjou da Popescu ve Ujfalusi gibilerin ciraklaridir. Ben olsam Chedjou'yu orta sahaya ceker ve ofansif meziyetlerinden daha cok yararlanirdim. Ama mevcut yabanci sinirlamasinda uzun vadede bunu kaldiramayiz. Bu yuzden ilk teklifte yollanmalidir ve iki adet iyi bek alinmalidir.

Bu seneki oyununa şapka çıkarmakla birlikte,bizim için hala yetersiz bir savunmacı olarak görüyorum.Ama Semihe filan bakınca Pique gibi şuan gözümde.

Bariz hata diyorum hocam.

Pepe nin de Ramosunda Pique ninde böyle onlarca hatası çıkarılabilir istenirse..
Chedjounun yerine kim olabilir o zaman mesela ?

Chedjoudan iyi GS a alınabilecek topçuları söyleyin merak ettim gerçekten

Ron Vlaar var sozlesmesi bitecek olan

20 tane Chejuo eder

Bu seneki oyununa şapka çıkarmakla birlikte,bizim için hala yetersiz bir savunmacı olarak görüyorum.Ama Semihe filan bakınca Pique gibi şuan gözümde.

nuff said

piqueyi iyi stoper sanan birinin chedjouyu semihten yeg tutmasi normaldir

bu sene onemlı puanlar kazandırdı onemlı gollerde yedırdı..acıkcası daha ıyısı bulunabılır

Stoper olarak lesh

Duracagi yeri bilmiyor, adam tutmayi bilmiyor, alan savunmasi bilmiyor

En iyi ozelligi dinamizmi, gucu ve gol tehlikeligi.

Bana kalsa burak yerine forvet oynatirim.

Pique ye b.. atıp vlaar diye aston villada bile 7 maça çıkabilmiş adamı yere göğe sığdıramıosunuz gülüyorum sadece hde iyi akşamlar

Geri
Üst Alt