Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topu oyuna sokuyor , hava topu iyi, kademesi iyi daha ne yapacak adam yanında defans yapmasını bilen bir tane adam yok.
Adam kafa topunu ceza sahasına indiren defansla yanyana oynuyor düşünün artık...
Chedjounun 1 level üstü 10 15m euro ya alamazsın..
Chedjou iyi bir stoperdir. Yanına koyamadıgımız için bir tane daha kaliteli stoper anlayamıyoruz değerini.
Topu oyuna sokuyor , hava topu iyi, kademesi iyi daha ne yapacak adam yanında defans yapmasını bilen bir tane adam yok.
Adam kafa topunu ceza sahasına indiren defansla yanyana oynuyor düşünün artık...
Chedjounun 1 level üstü 10 15m euro ya alamazsın..
Chedjou iyi bir stoperdir. Yanına koyamadıgımız için bir tane daha kaliteli stoper anlayamıyoruz değerini.
Hava topu hücumda iyi ama bak bakalım savunmada nasıl sanki adamın ayağına taş bağlamışlar resmen zıplamıyor topa..Ayrıca kademesi iyi demişsin de hiç mi kademesi iyi defans görmedik hocam ..Chedjou topu çıkarmak ve kornerlerden gol atmak dışında iyi bir defansif özelliğe sahip değil zaten bu özelliklerde iyi bir defansta öncelikli aranan şeyler değil..Yine soruyorum sert mi rakibi yıldırır mı net biçimde hayır ..nerede duracağını biliyor mu kısmen ama negatife yakın .. Kademesi var mı net biçimde hayır .. Savunmada hava toplarında etkili mi net biçimde hayır.. Çalım yemez mi net biçimde hayır.. Takım savunmasında ciddi pproblemler var kabul ediyorum ama Chedjou kesinlikle bizim beklentilerimiz karşılayan bir stoper değil..
Bariz hata diyorum hocam.
Pepe nin de Ramosunda Pique ninde böyle onlarca hatası çıkarılabilir istenirse..
Chedjounun yerine kim olabilir o zaman mesela ?
Chedjoudan iyi GS a alınabilecek topçuları söyleyin merak ettim gerçekten
Bu seneki oyununa şapka çıkarmakla birlikte,bizim için hala yetersiz bir savunmacı olarak görüyorum.Ama Semihe filan bakınca Pique gibi şuan gözümde.
nuff said
piqueyi iyi stoper sanan birinin chedjouyu semihten yeg tutmasi normaldir
Evet evet Pique kötü stoper hatırlattıgın için sagol.Hatta semih daha iyi Piqueden uzman dostum.
np
futbol hakkindaki derslerime ucretsiz erisim sagliyorum