Chedjou mu? Bruno Alves mi?

Kim rezil oluyormus Berat? Chedjou tabiki de.

Son düzenleme:
Chedjou'yu orta sahada bir denemek gerektiğini bende düşünüyorum ;

Acaba stoper ikilisi olarak örneğin ;

Semih Kaya - Kamil Glik

Orta saha ikilisi olarak ;

Aurelien Chedjou - Selçuk İnan

Nasıl olurdu ?
Güzel olurdu

Bileklerine hakim yeri gelince dribbing yapabiliyor

Defans olmasinin verdiği katkiyla top sürerek hücuma çıkarken nerede risk almasi gerektiğini bilir sacma sapan toplar kaptirmaz. Tam bir görev adami olur ki denencektir.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando Meira ön liberoda denenmişti daha önce.

Ched tabi

Bruno Alves Danynin yavaş versiyonu oldu

Chedjou konsentrasyon problemi olmasına rağmen tekniği var. Fizik de fena değil.

Alves denen sığırın stoperle alakası yok anca sert faul yapar Chedjouya ayıp edilmiş bir anket.

uploadfromtaptalk1443880471994.webp

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu 14-15 sezonu başında açılmış.Yani Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu 13-14 sezonu performansına göre değerlendirdim.O zaman Alves Chedjou'dan iyiydi.
Nasil yani? Oyuncularin yetenekleri sezons ezon degisiyor mu? Chedjou kac yildir bu takim'da tek basina defans yapiyor. Ne defansif orta saha var, ne bek var ne de stoper var..

Chedjou her haliyle iyidi Alves'ten.

Semih mi Bruno mu daha armut deseniz neyse.

Nasil yani? Oyuncularin yetenekleri sezons ezon degisiyor mu? Chedjou kac yildir bu takim'da tek basina defans yapiyor. Ne defansif orta saha var, ne bek var ne de stoper var..

Chedjou her haliyle iyidi Alves'ten.

Yetenekleri belirli bir yaştan sonra değişmez ama performansları değişebilir.Chedjou o sezon geriye çekildiğimiz 2-2'lik Juventus maçı,ligin son 4 haftası ve Türkiye Kupası finali dışında rezildi.

Son düzenleme:
ilk geldiği maçlar bruno alves çok çok iyidi feneri tek taşıdı fakat şuan derseniz ched

Yetenekleri belirli bir yaştan sonra değişmez ama performansları değişebilir.Chedjou o sezon geriye çekildiğimiz 2-2'lik Juventus maçı,ligin son 4 haftası ve Türkiye Kupası finali dışında rezildi.
E demek ki sorun Chedjou da degilmis, bende bunu dedim iste. Neye göre Alves diyebiliyorsunuz peki? Stoper'in performansini takim savunmasi etkiler.

E demek ki sorun Chedjou da degilmis, bende bunu dedim iste. Neye göre Alves diyebiliyorsunuz peki? Stoper'in performansini takim savunmasi etkiler.

Şunu bir daha belirteyim.Ben o sezona göre Alves dedim.14-15 ve bu sezonun başına göre bakarsak Chedjou daha iyi.

Takım savunmamız kötü kabul ama Chedjou'nun o sezon takım savunmasından bağımsız yedirdiği goller var.Fener maçında gereksiz elle oynaması sonucu 1-0 geriye düşmemiz,4-1'lik Real maçı dönüşü oynadığımız Kasımpaşa deplasmanında Malki'yi kaçırması sonucu gol yememiz,1-0'lık Juve maçı sonrası Gençlerbirliği deplasmanında Stancu'ya kafa topu kaybedip ardından Stancu'ya yetişememesi sonucu gol yememiz gibi.

Bu maçlar kritik virajlardı ve 7 puan kaybettik.

Geri
Üst Alt