- 16 Haziran 2010
- 191.431
- 134.377
- 6.478
Kim rezil oluyormus Berat? Chedjou tabiki de.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel olurduChedjou'yu orta sahada bir denemek gerektiğini bende düşünüyorum ;
Acaba stoper ikilisi olarak örneğin ;
Semih Kaya - Kamil Glik
Orta saha ikilisi olarak ;
Aurelien Chedjou - Selçuk İnan
Nasıl olurdu ?
rezil bir konu hele uğur iz falan ne sapıtmış
Nasil yani? Oyuncularin yetenekleri sezons ezon degisiyor mu? Chedjou kac yildir bu takim'da tek basina defans yapiyor. Ne defansif orta saha var, ne bek var ne de stoper var..Konu 14-15 sezonu başında açılmış.Yani Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu 13-14 sezonu performansına göre değerlendirdim.O zaman Alves Chedjou'dan iyiydi.
Nasil yani? Oyuncularin yetenekleri sezons ezon degisiyor mu? Chedjou kac yildir bu takim'da tek basina defans yapiyor. Ne defansif orta saha var, ne bek var ne de stoper var..
Chedjou her haliyle iyidi Alves'ten.
E demek ki sorun Chedjou da degilmis, bende bunu dedim iste. Neye göre Alves diyebiliyorsunuz peki? Stoper'in performansini takim savunmasi etkiler.Yetenekleri belirli bir yaştan sonra değişmez ama performansları değişebilir.Chedjou o sezon geriye çekildiğimiz 2-2'lik Juventus maçı,ligin son 4 haftası ve Türkiye Kupası finali dışında rezildi.
E demek ki sorun Chedjou da degilmis, bende bunu dedim iste. Neye göre Alves diyebiliyorsunuz peki? Stoper'in performansini takim savunmasi etkiler.