Chedjou'nun Gerçek Kalitesini Dinlemek İstiyorum

Ben de çok eleştiriyorum sakarlıklarını vs. ama elimizdeki en iyi stoper olduğu gerçeğini de görmek lazım. Balta, Semih ve kendisinden umutlu olsam da henüz piyasada görmediğimiz Serdar var kadroda beyler :( Bu kadar rezil gözükmesinin sebebi biraz da o rezil savunmada sürekli sorumluluk almaya çalışması diye düşünüyorum. En basit örnekle, orta sahada hava toplarını karşılayan tek isim Chedjou. Kendisi topu bu kadar önde karşılayınca onun kademesini dolduracak adamımız da yok, defans tel tel dökülüyor. De Jong rahatlatabilir kendisini bir nebze, defansın önünde çakılı kullanacaksa eğer JOR.

chedjounun yanına bir ujfalusi lazım

Adam hem yavas, hem de dengesiz. Bakiyorsun mac icinde o kadar iyi mudahaleler yapiyor, oyle sacma sapan ve kritik yerde bi hata yapiyor ki yaptigi hata da direk sonucu etlileyecek hata. İstemiyorum kardesim boyle dengesizleri. Asil isini yapmadiktan sonra iyi oyun filan kuruyormus yiyeyim onlari. Buyuk takimin boyle stoperi olmaz. Her an seni yakar boyle adamlar. Serdar a hakan a edilen laflarin yarisi anca buna ediliyordur. Kabul hepsi yetersiz zaten de bu adam hobi olarak takimi yakiyor.

Güzel kardeşim Chedjou'yu savunan arkadaşlar da bunları görüyorlar. Ama eldeki stoperler bunlar. Ben de 11 yaparken stopere istemesem de Ched'i yazıyorum. Bu sene Serdar ve Ched ikilisini izleyelim. Önlerinde de De Jong ve Tolga olur. Anlaşılır yakında sorun takım savunmasında mı yoksa daha çok bireysel hatalar mı. Çok takılma sen herkese.

Hakan susuyorsam asaletimdendir dedi çok klas bir şekilde kendisine gönderme yapılan konuyu öteledi.
benimde işim yok bu saatten sonra bu başlıkta. iyi forumlar.

De jong geldi gorucez bakalim ne yapacak ched bey.
Beni keske yaniltsa... Bu konuyu da uplar uplar egleniriz.

Bir kez daha belirtiyorumki savunmaya lider bir oyuncu lazım, bu tarz bir adam olsa herkesi de iyi gösterecek ancak öyle bir hattımız varki sürekli kademe hataları vs oluyor. Chedjou olayı Burak Yılmaz gibi, bariz hataları var ve adam düzeltemiyor bu yaştan sonra. Ee yanına da lider bir adam almıyorsak onu kullanmanın manası yok.

Chedjou'u stoper

Ünal Aysal'ı da iyi başkan sanan bir neslimiz var maalesef. Acı bir gerçek.

Chedjou maldır,onu savunan daha büyük maldır.Yıllardır stoper diye izliyoruz.Böyle stoper olmaz olsun.

Ched iyi bir stoper. sağı solu vasat olunca kendisi de vasat görünüyor.

Maalesef iyi bir savunma hattı ile izleyemedik kendisini.

Peki elimizde ki stoperlerden hangisi Chedjou'dan daha iyi.
Serdar mı?
Semih mi?
Koray mı?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız taraftarda ilginç bir profil var.

Hocalarda sıkıntı var asıl ki kaç yıldır duruyor bu adam.

Çöpün önde gideni.

Ayağı iyi diye bazıları biat ediyor.

Hatalarını anlatsan, bu kez ya hakan balta, ya etrafındaki topçuların çöp olduğunu anlatmaya çalışırlar.

Satmamak hata idi.

Bu adam Lille de tas gibi oynuyordu.

Nedense bizim ülkeye gelenin kani bozuluyor. Bir de bu taraftan bakin.

Dün milli takimin maci vardi, millet Yunus Malli'ya bos oyuncu diye itham ediyordu. Ulan bu adam gecen sene Bundesliga da rüzgar gibi esti, milli takima geliyor cöp oluyor.

Toprak Leverkusen da kaptanliga yükseldi Dortmund 20 Milyon ödeyip almak istedi ama Leverkusen satmadi, ama bizim milli macta herkes cöp ilan ediyor.

Nuri oynadi mi Dortmund da belirli bir performans sergliyor ama geliyor bizim milli takimda yine bombos bir oyuncu oluyor. Ilginc bir biz futbolu biliyoruz Almanlar bir bok anlamiyor bu oyundan.

Ilk senesi haric iyi bir istikrar yakalayamadi malesef. Son maclarda gosterdigi performans ile dany'i de hic aratmiyor.

Bu sorunun cevabini merak ediyoruz..

Bana gore form tutmus bir serdar ched malindan iyidir. Sakatlik sikintisi var maalesef ve tabii. Her sene 10 mac kaciriyor en az. Yilligi ve bonservisi ayri rezalet. O ayri konudur.
Ama bu soru konuyla da alaksiz. Anlatilmak istenen konudaki anlasilmamis...

Selçuk'un topla yapamadığı geriden çıkışları iyi yapıyor. Normalde oyun kurması gereken Selçuk efendinin yerine oyunu Ched'den başlayarak kuruyoruz. Geriden topla çıkma konusunda avrupada sayılı stoperlerden biridir orası kesin. Defansif olarak harbiden garip 10 dakika Thiago Silva gibi oynuyor, 10 dakika sonra amatör futbolcuların yapmayacağı hataları yapıyor. 1 maç iyi 1 maç kötü gibi olsa anlarım da adamın maç içinde performansı inanılmaz iniş, çıkışlı. Harbiden garip. Bunu demeyi sevmiyorum da elimizdeki stoperlerden hangisi Ched'in yerine oynar? 100 metreyi 1 dakikada koşan Serdar'la savunmayı bok önde kurarsın. Sonra Muslera topa açılınca da hatalı çıktı xD yapıyor millet gıcık oluyorum.

Son düzenleme:
Bu adam Lille de tas gibi oynuyordu.

Nedense bizim ülkeye gelenin kani bozuluyor. Bir de bu taraftan bakin.

Dün milli takimin maci vardi, millet Yunus Malli'ya bos oyuncu diye itham ediyordu. Ulan bu adam gecen sene Bundesliga da rüzgar gibi esti, milli takima geliyor cöp oluyor.

Toprak Leverkusen da kaptanliga yükseldi Dortmund 20 Milyon ödeyip almak istedi ama Leverkusen satmadi, ama bizim milli macta herkes cöp ilan ediyor.

Nuri oynadi mi Dortmund da belirli bir performans sergliyor ama geliyor bizim milli takimda yine bombos bir oyuncu oluyor. Ilginc bir biz futbolu biliyoruz Almanlar bir bok anlamiyor bu oyundan.

Milli takım üzerinden yargılamak yanlış olur. Oraya bakarak oyuncu iyi veya kötü diyemezsin. Halısahada bile düzenli aynı kişilerle oynamayınca yeterince efektif oynayamıyorsun, adamlar yılda 3-5 maç birlikte yapmadan oyuncuyu izlemeden yargıda bulunmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt