# Chevrolet Başlığı

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

Bir de ben arabada cam tavan,şipidak severim

ama bozuldumu şipidak pahalı ya çıkıyormu ş !!

Leon'da kasa değiştirecek. 52bin TL'ye Dizel+otomatik(dsg) bırakıyor bayiiler. Yenisini beğenmemişler DH'da bende verdim veriştirdim. Çok daha güzel olmuş bence.

2004 ve üzeri, sunroof şart :) ve otomatik Audi A3 arıyorum.. Görenlerin, bilenlerin iletişime geçmesini rica ediyorum :)

Yıllık 10.000km'yi geçmiyorsan dizele gerçekten gerek yok. Hem 7-8.000TL fazla para ödeyeceksin alırken, hemde bakımlarda benzine göre 2 kat daha fazla para vereceksin.

Benzinli 3 silindir+turbo beslemeli motorlar çıktı çıkıyor. O tarz araçları araştır abi. 1.2 olur, 0.99cc(75hp) olur.

Bende onu düşünüyorum Emre. Dediğim gibi şuanki aracımı alalı 2 yıl 8 ay oldu. 33bin de. Yani yaklaşık yıllık 12bin yapıyorum diyelim.

1.2 TSI 'lar hem A3, hem Golfi, hem yeni gelecek Leon hemde Jetta'da mevcut.

Ben otomatik şanzuman tercih ettiğim için bu modelleri saydım. Ancak performansından korkuyorum. Yakıt tüketimleri de umarım çok olmaz. Fikrin nedir ? Genelde iyi olacağı söyleniyor. Hatta söylenmekte-ispatlanmakta. Ibiza'da var mesela, Golf6 dizel ile aynı yolda arka arkaya aynı hızda biri 5,1 (golf) Ibiza ise 6,3 yakmış. Hoşuma gitti aslında.

Aralarındaki donanım farkı aman aman değil hatta birçok özellikte Ibiza dolu. Biri 60bin tL diğeri 42bin.

Hangi modellere gelecek o motor peki ?

Aslında Mazda çıkarsa gözüm kapalı gidip alırım. Dünyanın en sağlam en güvenli araçlarından orta sınıf için.

TSI motorlar performans olarak üzmez sanmam. Yani benzinli olup 110hp ve üstü araçlar şehir içi için yeter. Yakıt değerlerinin üstüne 1 veya 1.5 litre daha ekleyip öyle düşünmek lazım. 1.2TSI Golf'e gelmeyecek diyorlardı ama bilmiyorum.

Şuan görünüyor Emre :S Satışta. Alanlar da var. Haa ne kadar getirirler ayrı bir konu. Leon'u bekleyeceğim zaten. Ancak veletler alıyor onuda.

Bu arada performanstan kastım makas atmak, 200 görmek vs... değil.

Rampa yokuşta bağırmasın bayılmasın kafi. Benim aracım şuan 1.6 100hp. Ona bakınca daha iyidir sanırım çünkü tork daha yüksek 175di sanırsam.

2012-2013 model bir aracın yokuşlarda yığılacağını sanmıyorum. Torku yükseltiyorlar taktikleri güzel. 1.2TSI Golf yanılmışım ama bir modele gelmeyecek diyorlardı.

Yok yanlış hatırlamış olabilirsin normal bir sürü araç çıkıyor.

Ancak, satış konusunda ne kadar istekli doğuş bilmiyorum. Ulan Şahenk !

Bu arada Ford-EcoBoost 1.0'da iddialı. Ancak otomatik getirmedi getirse tadından yenmez kanımca PowerShift.

Evet Focus için 1.0 motor iyi bence de. Ama otomatikleri hep geç çıkartıyorlar.

Anlamadığımda o. ABD'de satışta. Zaten koymazsa araç satamaz:) Getir işte buraya da arkadaş ya. Bence Volvo'nun 2 yeni modeli yüzünden olabilir.

yeni vw beetle gördünüzmü??

görmediyseniz, çok güzel duruyor. özellikle jant takıldığında, benim hoşuma gitti. (yapan firma biziz ondan) :)

link atayımda bakın istersiz

BBTUNING MODFYE

Allah rızası için mavi ile yazan ilan yazılarının rengini değiştirin.

niyee kırmızımı yapalımm :)

site zaten sıradan. onları değiştirmek zor oluyor..

araba çok güzel ama beklediğimden iyi çıktı. mini cooper uzamış ve daha konforlusu

niyee kırmızımı yapalımm :)

site zaten sıradan. onları değiştirmek zor oluyor..

araba çok güzel ama beklediğimden iyi çıktı. mini cooper uzamış ve daha konforlusu

Göz alıyor, okunaklığı düşük ve kötü görüntü cabası. Yap beyaz-siyah vs..

Yeni çıkacak araçları bilemem ama artık üreticilerde fena akıllandı.

özellikle vw farklı conceptlerde araçlar çıkartarak (r-gti-bluemotion) modifiye tutkusunun içine ediyorlar. insanların oynamasına izin vermiyorlar, verseler bile benden alacaksın sizi öpücem derdindeler.

yeni beetle ile ilgili sürüş deneyimim olmadı ama çok hoşuma gitti..

AÇIKCASI GOLF 7 BEKLİYORUM :)

Amerika'ya ilk sefer geldiğimde 2 ay kalmıştım ve benzinin galonu Georgia eyaletinde 94 cent'ti. 12 sene önce bu dediğim.

Barış aman dikkat kardeşim bak ciddi ciddi diyorum bunu. Eşimin kardeşi de genç kendi harçlığıyla aldı 2000model bir Doğan. Donanımı iyi fiyatına göre ancak güvensiz araç bunlar. Aman diyorum.

şehir içi 40 50 birşey olmaz reis :asd: biliyorum kaporta iyi değil

beyler doğanı aldım yalnız teyip yok ne önerirsiniz çok fazla maliyeti olmasın bu arada koltuklarda fenev forması geçirilmiş haldeydi yırtttım geçirdim bu seneki formamızı harika oldu sarı kırmızı :ayatollah:

Arkadaslar,

Bugün Opel Zafira B (Otomatik Vites) ile ise gelirken, araba birden bire 2. Vitesden baska vitese gecmedi. Kapatip tekrar calistirdim yine ikinci vites. Ne 1e geciyor ne de 3'e. Gas verdigimde 2.Vites de hizlaniyor ama bir türlü vitesi yükseltmiyor. Geri Vitese takinca geri vites oluyor, bosa da alabiliyorum. Ayrica D' den R veya N'ye gecince araba hafif titriyor, tuhaf bi ses cikariyor, aynisi R veya N'den tekrar D'ye gecince de oluyor.

Bu konuda yardimci olabilecek arkadaslar var mi?

Sorunu bilmiyorum abi ama otomatik şanzıman problemlerinden dolayı servise gittiğin zaman fena fiyatlar kilitliyorlar. Ben de Opel kullanıcısıyım oradan biliyorum. :o

Araba benim arabam degil Pederin arabasi, ama lanet olsun Opel'e. cok lesh.

Insallah pahali bisey degildir. Elektronik sorun olabilir, sanziman yagindan kaynaklanabilir, hersey olabilir, aklima binbir türlü sorun geliyor..

Geri
Üst Alt