# Chevrolet Başlığı

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

Araba benim arabam degil Pederin arabasi, ama lanet olsun Opel'e. cok lesh.

Insallah pahali bisey degildir. Elektronik sorun olabilir, sanziman yagindan kaynaklanabilir, hersey olabilir, aklima binbir türlü sorun geliyor..

Opel Leş mi :SS:

Benim araba leş mi şimdi ?

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0194.webp
    Fotoğraf0194.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 71

sahi mi ya bende astra classic 3 almayı düşünüyordum :SS:

Gönlün çok rahat bir şekilde alabilirsin. :)

Bende 2010 Astra Sedan kullanıyorum. Bana ışıklarda bile "Aracı bana satar mısın?" diye sordular, o derece piyasası olan bir araç.

Otomatik şanzımanda sadece 1'den 2'ye geçerken hatırı sayılır bir sarsma oluyor onun dışında sorun yok.

Ben arabayı 10.000 km de aldım, şu anda 35.000 km'de. 30.000 bakımını 700 TL'ye yaptırdım + Arabanın altına 1. kalite ses izolasyonu dahil.

Arabadan gram ses çıkmıyor.(Benzinli)

7.4 şehir içi yakıyor üstelik ben gaz ve fren ile çok oynarım. 6.9 falan yaktırır düzgün kullanan bir adam.

Sport modu var, o modda araba akıyor.

Ben memnunum baya açıkçası. Bundan önce 1 sene Focus ve 5 ay Bmw 1.16 kullandım. En çok Opel'den memnun kaldım diyebilirim.

Arkadaslar Opel iyi mi kötü mü sonra tartisirsiniz da, benim arabadaki sorun icin teshis koyacak bir doktor yok mu? Aramizda mutlaka Tamirci arkadaslar vardir.

Gönlün çok rahat bir şekilde alabilirsin. :)

Bende 2010 Astra Sedan kullanıyorum. Bana ışıklarda bile "Aracı bana satar mısın?" diye sordular, o derece piyasası olan bir araç.

Otomatik şanzımanda sadece 1'den 2'ye geçerken hatırı sayılır bir sarsma oluyor onun dışında sorun yok.

Ben arabayı 10.000 km de aldım, şu anda 35.000 km'de. 30.000 bakımını 700 TL'ye yaptırdım + Arabanın altına 1. kalite ses izolasyonu dahil.

Arabadan gram ses çıkmıyor.(Benzinli)

7.4 şehir içi yakıyor üstelik ben gaz ve fren ile çok oynarım. 6.9 falan yaktırır düzgün kullanan bir adam.

Sport modu var, o modda araba akıyor.

Ben memnunum baya açıkçası. Bundan önce 1 sene Focus ve 5 ay Bmw 1.16 kullandım. En çok Opel'den memnun kaldım diyebilirim.

aynen benim kafamı sadece yakıt tüketimi kurcalıyor ama artık dizelle benzin arasında çok bi fark da kalmadı sanırım.

Opel benim içinde lesh. Tasarımından iç malzemesine. Hele bir de o uyduruk easytronic şanzımanı iyi kakaladılar bu ülkede.

beyler aldığım doğan slx de vana var ara sıra kullanıyorum zevklide ama cezası nedir polise yakalanırsam yani cezası ağırsa söktüreyim değilse dursun bilgisi olan ?

beyler yeni i30 hakkında ne düşünüyosunuz yada megane hb3 ?

Fiat punto Grande hakkında bilgisi olan var mı.?

Dizel alacaksan gayet iyi araçtır. Benzinliğe gitmeyi unutursun.

Arabamı sattım ve en kuvvetli ve muhtemel aday şu anda bu araba. Üstelik fiyatı da makul. 16.5-20.0 arası değişiyor fiyatı. Dizel demişsin. Benzinlisi nasıl Emre.? Sen bu aracı kullandın mı.?

C segment alacaksan;

Citroén C4

Megane III

Bravo

Bu üçü iyi arabalardır. Özellikle dizel alacaksan bu üçünün üstüne yok zaten. Ama Bravo'nun üretimi seneye duracak bunu belirteyim.

yok benzinli düşünüyorum,açıkçası üç araba var aklımda yeni i30,megane 3 ve j kasa astra.ama astra lpg'ye uyumlu değil diye okudum çoğu forumda o yüzden onu eledim sayılır.

Arabamı sattım ve en kuvvetli ve muhtemel aday şu anda bu araba. Üstelik fiyatı da makul. 16.5-20.0 arası değişiyor fiyatı. Dizel demişsin. Benzinlisi nasıl Emre.? Sen bu aracı kullandın mı.?

ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlardan çok az yaktığını duydym ben de.ama o para bu araba için çok bence

Astra'yı ele gerek yok bence. Benzinli alacaksan;

Golf 7 düşün derim.

Bir de Kia Cee'd düşünebilirsiniz.

aslında en çok astrayı beğendim ben ama dediğim gibi lpgye uyumlu değilmiş yeni nesil motorları.golfü hiç düşünmedim beni hiç cezbeden bi araç değil açıkçası gücüm yetse passat alırım wv den ama o da beni aşar :)

1.3 multijet'ini çok kullandım. Performans/yakıt olarak çok iyi araçtır. Benzinlisi de 1.4 sanırım ama ona binmedim hiç. Yinede benzinli olduğu için performansı az olur ve fazla yakar. Çünkü eski nesil motor. T-jet yok sanırım 2006-2009 arası modellerde.

:yenieek:Değerlendireceğim.

Benzinli düşünenler 2013 Mart'ı beklesinler.

Seat-VW-Ford vs... 1.2 ve 1.0 gibi cimri - güçlü yeni nesil benzinli motorları getirecekler.

Geri
Üst Alt