# Chevrolet Başlığı

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

Bu konunun acilen kilitlenip kapatılması lazım, bu devirde bu fiyatlar, bu vergiler ve bu benzin fiyatları ile otomobil konuşmak en son şey olmalı.

Helal olsun hükümet.

Dün motorlar dersinde genç bir hocamız var. Söylediği şey şuydu; "Son teknoloji mühendislikler kullanılıp verim %1-2 gibi randa arttırılmaya çalışılıyorken; nasıl bir cihaz takılarak verim artabilir?" Buna ben de katılıyorum. Çünkü verimler zaten çok düşük %35 civarında. Nasıl oluyor da tek bir cihaz sorunları çözebiliyor ?

Cevap: # BMW Başlığı

Hayirli olsun diyen yok mu ya :D ^Arabayi^ almaya gidiyorum hafta sonu bir aksilik cikmazsa :yenieek:

Cevap: # Mercedes-Benz Başlığı

dnh9c.jpg

320d kullanıcısı olarak sürüş zevki baz alınca BMW > Mercedes any day :)

Mercedes kullanicisi oldukca sadiktir. Baska bir marka araba kullanma ihtimalleri digerlerinden oldukca dusuktur. Lakin BMW suan diger markalarin musterilerini teker teker topluyor. Satislarda ciddi anlamda ezecek BMW bir kac seneye, suan bile baya bi onde olmasi lazim.

Ben de yakın zamanda değil de E46 M3 almayı düşünüyorum.Bir arabaya bu kadar hayran kalmamıştım hiçbir zaman.Her şeyiyle mükemmel.:sad007:

E46 M3 herkesi tatmin etmez, herkese uymaz. Yani yeni M3'deki yada M5'lerdeki rahatligi bulamazsin. Ama bu arabayla bir olursun, tek bir beden. Iste tam bu noktada E46 M3'un ayricaligi ortaya cikiyor.

Ek olarak, son 4 senede minimum derecede deger kaybetti bu model. BMW'nin son yuksek devirli duz 6 silindirli motoru olmasinin buyuk etkeni var galiba.

Yol icin tasarlanmis bir pist arabasi.

i077290.jpg

E46 M3 herkesi tatmin etmez, herkese uymaz. Yani yeni M3'deki yada M5'lerdeki rahatligi bulamazsin. Ama bu arabayla bir olursun, tek bir beden. Iste tam bu noktada E46 M3'un ayricaligi ortaya cikiyor.

Ek olarak, son 4 senede minimum derecede deger kaybetti bu model. BMW'nin son yuksek devirli duz 6 silindirli motoru olmasinin buyuk etkeni var galiba.

i077290.jpg

Elbette rahatlığı bulamazsın,eski model zaten araba.Eski dediysek de çok eski değil zaten.

Sen ne düşünüyorsun genel olarak?

i077290.jpg

Bu normal M3 değil.

M3 CSL.

Elbette rahatlığı bulamazsın,eski model zaten araba.Eski dediysek de çok eski değil zaten.

Sen ne düşünüyorsun genel olarak?

Dedim ya herkese gore degil. Ben sert ve keskin arabalari seviyorum. Kabinden motor sesi de yuksek. Bu kritelleri sevmiyosan 330ci'lere bak. Onlar da cok guzel araba. Seri ve rahat, ama bir M3 ayricaligi yok.

bmwnin en güzel arabasi e60lar kim ne derse desin :yenieek:

94 model doğan slx beyaz gözü gibi bakmış alacağım adam 8 bin tlye anlaştık 8.5 istedi nasıl normal dimi

Geri
Üst Alt