- 28 Kasım 2008
- 16.097
- 4.908
- 2.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayirli olsun diyen yok mu ya^Arabayi^ almaya gidiyorum hafta sonu bir aksilik cikmazsa :yenieek:
Ben de yakın zamanda değil de E46 M3 almayı düşünüyorum.Bir arabaya bu kadar hayran kalmamıştım hiçbir zaman.Her şeyiyle mükemmel.:sad007:
E46 M3 herkesi tatmin etmez, herkese uymaz. Yani yeni M3'deki yada M5'lerdeki rahatligi bulamazsin. Ama bu arabayla bir olursun, tek bir beden. Iste tam bu noktada E46 M3'un ayricaligi ortaya cikiyor.
Ek olarak, son 4 senede minimum derecede deger kaybetti bu model. BMW'nin son yuksek devirli duz 6 silindirli motoru olmasinin buyuk etkeni var galiba.
Yol icin tasarlanmis bir pist arabasi.
![]()
E46 M3 herkesi tatmin etmez, herkese uymaz. Yani yeni M3'deki yada M5'lerdeki rahatligi bulamazsin. Ama bu arabayla bir olursun, tek bir beden. Iste tam bu noktada E46 M3'un ayricaligi ortaya cikiyor.
Ek olarak, son 4 senede minimum derecede deger kaybetti bu model. BMW'nin son yuksek devirli duz 6 silindirli motoru olmasinin buyuk etkeni var galiba.
Yol icin tasarlanmis bir pist arabasi.
![]()
Elbette rahatlığı bulamazsın,eski model zaten araba.Eski dediysek de çok eski değil zaten.
Sen ne düşünüyorsun genel olarak?
Bu normal M3 değil.
M3 CSL.
Sagol ya bilmiyodum :lol:
Dedim ya herkese gore degil. Ben sert ve keskin arabalari seviyorum. Kabinden motor sesi de yuksek. Bu kritelleri sevmiyosan 330ci'lere bak. Onlar da cok guzel araba. Seri ve rahat, ama bir M3 ayricaligi yok.
Yok hocam sesi falan ben takmıyorum çok fazla.