# Chevrolet Başlığı

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

---

Bende Tipo, Uno ve Broadway konusunda yardım isteyecektimde, Mete'nin BMW yi görünce utandım valla ... Bu mesajı görmemiş kabul edin... :Z9:

---

Bende Tipo, Uno ve Broadway konusunda yardım isteyecektimde, Mete'nin BMW yi görünce utandım valla ... Bu mesajı görmemiş kabul edin... :Z9:

benim doğanda sıkıntı çıktı uno alıyorum sendemi düşünüyorsun benim içime sinmiyor ama az yakıyor felan diye kafama girdiler 8.5 istedi biri 8 e anlaştım :o

Arkadaşlar aranızda renault teybinden anlayan varmı ?

Akü değiştirdiğim için, radyonun ayarları sıfırlandı. Code girmek için 4 haneli sıfıra direksiyonun yanındaki topacı cevirerek rakam işaretliyor fakat yan haneye karaktere geçemiyorum. (klavuzda bunun için direksiyon kolun altındaki düğmeye bas diyor basıyorum çözüm olmuyor)

Edit: Kodu biliyorum.

Arkadaşlar aranızda renault teybinden anlayan varmı ?

Akü değiştirdiğim için, radyonun ayarları sıfırlandı. Code girmek için 4 haneli sıfıra direksiyonun yanındaki topacı cevirerek rakam işaretliyor fakat yan haneye karaktere geçemiyorum. (klavuzda bunun için direksiyon kolun altındaki düğmeye bas diyor basıyorum çözüm olmuyor)

Edit: Kodu biliyorum.

Emre Saykal Online olunca baksın bi Saykal, anlar bu işlerden.

Aldınız mı? Ben hala alamadım :D

Topaca basılı tutmayı, kendinize çekmeyi deneyip öyle çevirin bir ihtimal öyle geçebilir karakterlere. En son ihtimal radyo frekans değiştiriciden deneyin.

Emre birşey soracağım sen nerde calısıyorsun Pc , Oto herseyden anlıyorsun :D

Topaca basılı tutmayı, kendinize çekmeyi deneyip öyle çevirin bir ihtimal öyle geçebilir karakterlere. En son ihtimal radyo frekans değiştiriciden deneyin.

Neredeyse tüm kombinasyonları denedim bir yan karaktere geçiremedim.

img4559iw6.jpg

Şu en alt kısımdaki tuşa basınca yan karaktere geçmesi gerekiyor diye yazılmış klavuzda (gerçii uzaktan kumadadaki tuş diye de ayrıca belirtilmiş ama bende kumanda falan yok tabii) O tuş bu tuş ama

pejo 206 dizel var bir tanıdıkta 10 istiyordu acil paraya sıkışmış 9 a kadar indi daha inmiyor çok az yakıyormuş 2006 model beyaz ne diyorsunuz beyler alayımmı ?

pejo 206 dizel var bir tanıdıkta 10 istiyordu acil paraya sıkışmış 9 a kadar indi daha inmiyor çok az yakıyormuş 2006 model beyaz ne diyorsunuz beyler alayımmı ?

Otomatik mi?

Bir de 2006 model 206 için çok düşük bir fiyat. Arabada kesinlikle bir problem vardır. Pert kaydı falan vardır belki.

2006 pego 206 dizel motor olarak çok sorunlu bir araç. piyasası 13 civarında zaten.

eğer 9-10 diyorsa mutlaka motorda yada kaputta problem vardır.

fiyatı gayet uygun diyorum, ama kesin bi bit yeniği var gerçi paraya sıkışmışlar diyosun bilemedim ben :)

tamam almayayım o zaman banada öyle geldi yazın ufak bir araştırma yapmıştım 15 16 idi dizel 206 lar hadi 12 13 istese bir nebze neyse diyecemde çok uçurum var

Geri
Üst Alt