# Chevrolet Başlığı

Cevap: # Mercedes-Benz Başlığı

Vallahi kendim E Class 280 Diesel sürüyorum, bu yaz yada yazdan sonra degistircez (2006 model bizimki)

Ve nezeman baska arabaya binsem, BMW de olsa, ici Mercedes den kat ve kat daha kötü.

Bakalim ne alcaz, CLS cok hosuma gidiyor, ama yeniler de pek güzel degil. 2010 modelleri de ayni bizimkinin ici, bizde degisiklik istiyoruz :/

Cevap: # Mercedes-Benz Başlığı

Vallahi bencede bize sponsor olsalar, napcaz biz Opeli, GM su filan, Mercedes Benz baskadir, candir xD

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

arkadaşlar bende doğan slx var tüplü yaklaşık 3 aydır gazda biniyorum benzin almadım dün dedim motor az sıvı yakıt görsün iyi gelir benzin aldım 20 tl lik yaklaşık 4 litre arabayı benzine aldım giderken tekleme oluyor ayağımı gazdan çekince istop ediyor bu uzun zamandır almadığımdanmı kaynaklanıyor ne olmuş olabilir depo kir tutmuş olabilirmi ondanmı yapıyor acaba ?

arkadaşlar bende doğan slx var tüplü yaklaşık 3 aydır gazda biniyorum benzin almadım dün dedim motor az sıvı yakıt görsün iyi gelir benzin aldım 20 tl lik yaklaşık 4 litre arabayı benzine aldım giderken tekleme oluyor ayağımı gazdan çekince istop ediyor bu uzun zamandır almadığımdanmı kaynaklanıyor ne olmuş olabilir depo kir tutmuş olabilirmi ondanmı yapıyor acaba ?

Uzun süre benzinde kullanılmadığından benzin hortumunda tıkanıklık olmuş olabilir o yüzden tekleme yapıyordur.

otomobil almayı düşünüyorum 35 bin tl ve civarları da olabilir(otomatik ve en düşük 2011 model olabilir 1.6 motorun üstü olmasa iyi olur) var mı önerileriniz

Ulen Emre bana bi araba aldıramadın :D

otomobil almayı düşünüyorum 35 bin tl ve civarları da olabilir(otomatik ve en düşük 2011 model olabilir 1.6 motorun üstü olmasa iyi olur) var mı önerileriniz

Astra ve Cee'd önerebilirim, Focus'un otomatiğini önermem.

Astra'nın otomoatiği nasıldır? 2013 olanların?

Astra'nın otomoatiği nasıldır? 2013 olanların?

2012 randımanlı herhangi bir sorun yok.2013 daha üsttür neden diyeceksin kasayı 2011 de yeniledi hataları,sorunları ertesi seneye düzelterek çıkarıyor diyelim..2012'nin hızlanışı performansı üst seviyede 140bg(cosmıo için)

Bir sorum daha var kızmassanız eğer...

Bu civiclerin lpg'li olan eco modellerinin yakıt tüketimi nedir? 100 km'de kaç litre LPG tüketimi var şehir içi, dışı ve karma olarak... Bilginiz var mı?

Otomobil Sohbet Başlığı

Geçen aylarda sormuştum ama yine sorayım. Bana 15 bin tl'ye kadar araç lazım. Önerileriniz nelerdir?

Not: para elimde.. Acımam basar alırım yani.. :D

Ya araba alayım diyorum bütçe 85-90 bin arası önerebileceğiniz arabalar neler

Caglar sana at arabası bile fazla

Geri
Üst Alt