# Chevrolet Başlığı

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

Hocam Renault düşünmüyorum ...Uzun vadede dizelinden memnun olanı görmedim...

anladım arkadaşım ama

reno motoru çok gelişti

hem sıfır hemde full hemde az yakıyor

40000'e alırsın

şimdiden hayırlısı olsun ne alırsan Allah kazasız belasız güle güle kullandırsın

Hocam Renault düşünmüyorum ...Uzun vadede dizelinden memnun olanı görmedim...

Renault Avrupa'da en iyi dizel motoru (DCİ) üretiyor şu an, sana kim ne diyorsa yalan söylüyor. :D Avrupa'da en iyi dizel motorlar, DCİ, Multijet, HDİ gibi motorlar.

Renault Avrupa'da en iyi dizel motoru (DCİ) üretiyor şu an, sana kim ne diyorsa yalan söylüyor. :D Avrupa'da en iyi dizel motorlar, DCİ, Multijet, HDİ gibi motorlar.

En iyi dizel motor Multijet 2 diye biliyorum biz de bu işin içinde olduğumuz için muhabbetleri falan baya çok geçiyor. :asd: Yoksa araştırdığımdan değil de Multijet2 ye 10/10 diyorlar.

Bir arkadaşın babasının sırf dizel araçların enjeksiyon sistemi üzerine tamirhanesi var.. O Renault'dan uzak dur diyor...

Kafamdaki seçeneklerden biri de Astra.. Ama nedense çok ısınamadım bu araca...Tipi falan da güzel , Opel markası da var ama sebepsiz bir önyargım var

Ben şu anda Astra'nın 2009 sedanını kullanıyorum 10.000de yurt dışına göreve giden bir polisten almıştım. Benzinli otomatik 115HP olanlarından, full.

1den 2ye geçiş hariç arabanın hiç bir sorunu yok, tık demedi şu ana kadar 42.000de şu anda. Bu yenilerinde otomatik viteste de hiç sıkıntı yokmuş sanırım.

Adam az yaksın demiş. Sen turbo araç seçeneği sunuyorsun reis :D

Ben bu aracı favorilere aldığım için direkt buldum linkini, bunun dizeline de bakabilir. :D

Ama turbosunu test ettim Allah diyorum. Çok iyi.

En iyi dizel motor Multijet 2 diye biliyorum biz de bu işin içinde olduğumuz için muhabbetleri falan baya çok geçiyor. :asd: Yoksa araştırdığımdan değil de Multijet2 ye 10/10 diyorlar.

Tamam işte Multijet ve DCİ en başta geliyor. Tabi buna Bmw dizel motorları dahil değil. Çünkü şuan en iyi performans/az yakıt Bmw dizellerinde.

Bir arkadaşın babasının sırf dizel araçların enjeksiyon sistemi üzerine tamirhanesi var.. O Renault'dan uzak dur diyor...

Malum alman markası fanıdır o adam, bence sen o adamdan uzak dur. :asd:

Adam az yaksın demiş. Sen turbo araç seçeneği sunuyorsun reis :D

Turbo motorlar, atmosferik motorlardan daha az yakıyor. :)

Biz de Fiat grubu ile iş yapıyoruz (Alfa vs.) ama benim peder de Alman aracı diyor başka bir şey demiyor :D Bende onu anlamıyorum.

Ben bu aracı favorilere aldığım için direkt buldum linkini, bunun dizeline de bakabilir. :D

Ama turbosunu test ettim Allah diyorum. Çok iyi.

Aracın iç dizaynı da çok güzel. Ve evet iyi gidiyor kullanmıştım. Almayı düşünüyorsan eğer, Benzinliden uzak dur reis. Çok yakıyor. Özellikle turboya geçtiği zaman. Ki turbo araçlara Lpg taksan da fayda etmez. turboya geçtiği zaman benzinden çekiyor diye biliyorum. Ha benim çok param var diyorsan ona bir şey diyemem :D

Biz de Fiat grubu ile iş yapıyoruz (Alfa vs.) ama benim peder de Alman aracı diyor başka bir şey demiyor :D Bende onu anlamıyorum.

Araba alcak olsam, yani yıllık 5-10.000km yapacak olsam bende Fiat yerine gider Ford-VW fln tercih ederim orası ayrı. Ama araba alırken, günlük işkence gibi 100km yol yapıyorsam ve buna bağlı %100 yakıt önemliyse gider Fiat alırım.

Tamam işte Multijet ve DCİ en başta geliyor. Tabi buna Bmw dizel motorları dahil değil. Çünkü şuan en iyi performans/az yakıt Bmw dizellerinde.

Turbo motorlar, atmosferik motorlardan daha az yakıyor. :)

Arabalar konusunda ki bilgine eyvallah derim de, Bu konuda olmaz. Turbo bir aracın. Turbo beslemeli bir araca oranla daha az yaktığını kimse söyleyemez bana. Tabi araç dizel değilse.

Aracın iç dizaynı da çok güzel. Ve evet iyi gidiyor kullanmıştım. Almayı düşünüyorsan eğer, Benzinliden uzak dur reis. Çok yakıyor. Özellikle turboya geçtiği zaman. Ki turbo araçlara Lpg taksan da fayda etmez. turboya geçtiği zaman benzinden çekiyor diye biliyorum. Ha benim çok param var diyorsan ona bir şey diyemem :D

Benim çok param olsa Porsche falan alırım da şu anda da benzinli turbo sedanını kullanıyorum Opel Astra'nın. Benim turbo bunun yanında biraz yalandan gerçi :D (Ama isteyince iyi roketliyor orası ayrı :D) Sport mode da falan gidince benzin göstergesinin inişini gözümle görebiliyorum :D

LPG seçeneğini düşünüyordum açıkçası malum Opel hiç garantiden çıkartmadan falan takıyor Landirenzo'nunkini. Bilmiyorum kısaca kafam karıştı. :D

Arabalar konusunda ki bilgine eyvallah derim de, Bu konuda olmaz. Turbo bir aracın. Turbo beslemeli bir araca oranla daha az yaktığını kimse söyleyemez bana. Tabi araç dizel değilse.

Benim birşey söylemek gibi derdim yok, şuan satılan turbo benzinli araçların hepsi, turbosuz benzinli motor araçlara göre daha az yakıyor.

Benim birşey söylemek gibi derdim yok, şuan satılan turbo benzinli araçların hepsi, turbosuz benzinli motor araçlara göre daha az yakıyor.

Yani şimdi az önce linkini verdiğim Turbo Astra, turbo olmayan Astra'dan daha mı az yakar. İkisi de benzin, otomatik.

Yani şimdi az önce linkini verdiğim Turbo Astra, turbo olmayan Astra'dan daha mı az yakar. İkisi de benzin, otomatik.

Opel'ler yakıt konusunda pek iyi değil.

Ford'da Ecoboost var, turbo destekli motor ve dizelleriyle yarışıyor aynı modellerde yakıt ve emisyon konusunda. Performans olarak ise normal benzinli motora göre daha güçlü, hatta dizellerine göre bile güçlü. 1.0 125hp motor

Aynı şekilde Renault tCe motor var. VW'de TSI motor var. TSI çok az yakmaz ama atmosferik motora göre az yakar.

Benim çok param olsa Porsche falan alırım da şu anda da benzinli turbo sedanını kullanıyorum Opel Astra'nın. Benim turbo bunun yanında biraz yalandan gerçi :D (Ama isteyince iyi roketliyor orası ayrı :D) Sport mode da falan gidince benzin göstergesinin inişini gözümle görebiliyorum :D

LPG seçeneğini düşünüyordum açıkçası malum Opel hiç garantiden çıkartmadan falan takıyor Landirenzo'nunkini. Bilmiyorum kısaca kafam karıştı. :D

Hiç garantiden çıkarmadan hepsi takıyor tüp reis. Bende Corolla vardı 1.6 benzinli 2011. O dönem astra kullanma şansım oldu. Kullandıktan sonra benim arabaya eşek demeye başladım. Şuan jetta var 1.4 Tsi. Gidiyor ama yakıyor da :D Yakıt konusunda araçların hiç bir suçu yok. Benzin pahalı. Geçen ay Polo GTİ kullandım. Koltuğa yapıştırdı beni resmen. 48bin vermiş adam araca. sıfır :D

Dandik olan TSI mıydı FSI mıydı la?

Geri
Üst Alt