# Christian Luyindama

Belli ki mental açıdan iyi durumda değil.
Bu sene yine her şey hayal oldu.
Gerçi çok maç var masalını okuyanlar yine olacak ama şapkadan fil çıkaranların, cebinde akrep aklında koltuk sevdası var.

Muslera gelse bile şu iki gole ne yapabilir ki.

2.goldeki hata biraz zaruri hata gibi.

Şimdi tekrarında gördüm luyindama vs 3 bjkli varmış pozisyon içinde. Topu taça vursa oyun yavaşlayacak gole ihtiyacımız var. Önüne alıp hücuma çıkarmak istemiş belli ki. Ama hata hatadır. Bu kadar sık yapmamalı bu hataları

He beyler aynen biz futboldan anlamıyoruz. Bu adam 10 milyonluk stoper hatta bizim lig için fazla bile.
Minadan donktan çok çok iyi. Çünkü mbappeyi durdurdu puhahahaha

2.goldeki hata biraz zaruri hata gibi.

Şimdi tekrarında gördüm luyindama vs 3 bjkli varmış pozisyon içinde. Topu taça vursa oyun yavaşlayacak gole ihtiyacımız var. Önüne alıp hücuma çıkarmak istemiş belli ki. Ama hata hatadır. Bu kadar sık yapmamalı bu hataları

Zaruri değil yaw bu klasik bir luyindama hareketi defalarca yapmıştır çoğunda topu bir şekil aldığı için dile getirilmiyirdu

Her mac yeni bir gunah kecisi. Takimin Ujfa’dan bu yana gordugu en iyi 2 stoperden biri oldugun gercegi degismeyecek. Rakip orta sahasina 18 icinde bombos top vurdulurken sorumlu sen degilsin. Rakip 4e1 gelip golu atarken savunmadaki son adam olarakta sucun yok. Bu takimi kuran ve 4 yildir futbol oynatmamis Fatih Terim disinda herkes suclu ne hikmetse.

geçen sene marcao konusuna da hep bunu yazıyordum eğer kaleye bin tane top gelirse defans illaki hata yapacaktır

Donk salağı oyuna girip savunmanın dengesi bozulana kadar gayet iyiydi. Karşıladığı topun haddi hesabı yok. Buna gelene kadar sahada davar gibi gezen tonla topçu var onlara yönelin.

Maçın en iyisiydi ama adam ne yapsın? tükendi her atağı resmen şöyle karşılıyor: Rakip silah ile gelirken Luyi kabza ile karşılıyor elbet hata olacaktı. Günah keçisi aramayın bu takımın kapasitesi bu.

Bugün saha içinde en iyi oyuncumuzdu goldeki hatası hariç tebrikler luyi

yedirdiği gol üzerinden eleştirilmiş çöp ilan edilmiş yine. ölüyü çok yıkarsan ya osurur ya sı.ar. sen maç başladığından beri bjk presini kıramamışsın. maç senin yarı sahanda geçmiş bu adam bütün hava toplarını almış. abubekir' e nefes aldırmamış ama kötü topçu he yavrum kötü.

geçen sene marcao konusuna da hep bunu yazıyordum eğer kaleye bin tane top gelirse defans illaki hata yapacaktır
iyi de niye sadece bunun oynadığı 2 maçta toplam 6 gol yedik,tesadüf mü. marcao ve donk tandeminin gol yeme ortalaması çok düşüktü. böyle bi maça bununla çıkmak çok büyük hataydı, iyi giden şeyi niye bozuyorsun.

Bu adam oynadığı her maç böyle hatalar yapıyor. Geçen sezon Muslera vardı da yaptığı her hata gol olmuyordu.
5 milyon veren olursa şükredelim. Terim de daha oynatmaz bu Servet’i.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt