# Christian Luyindama

Tamam mal gibi hata yapti ama macin gitmesi onun sucu degil.

Gayet iyi oynadi .. sagli sollu ortalar yaptilar bekler berbat orta saha etebo haric cöp

Adam zaten hazir degil ama bu adam hata yapa yapa iyi olacak ve onemli olan luyindama hata yaptiginda onu tasiyacak bi takim olmasi,o takim yok su anda.cok yazik.bu kadar tek basina kalmasi.haksizlik.uzulme aslanim,iyi olacaksın

Güle güle Boss!
Terim de iyiydi ama yaptığı hatalar kabul edilemez demiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav bu adama neden saldırıyorlar ?
Bu nasıl taraftar kafayı yiyeceğim artık. Orta sahada fernando varken bu adamı övüryordunuz. Her geleni eleştirelim , yarın öbür gün batınca kimse neden böyle olduk demesin.

Hocaya gore bizim tarafta en iyisiydi, bana gore de iyi oynadi ama 2. golde yine topu disari vurmayip kontrol etmeye calisinca olanlar oldu. Gerci o gol olmasaydi yine yenilecektik. Kesinlikle kimse maglubiyeti bunun ustune yikmasin, oyle birsey olmadi cunku. Hoca da boyle birsey ima etti mi tam anlayamadim lakin gollerde hatali dedi yani ilk golde gelen ortayi geriye dogru kosarken engellemeye calistigi anda iskalamasi bir 'hata' mi? Bence degil. Ilk yarida da Marcao feci bir hata yapti ama Larin atamamisti, mac orada kopabilirdi bile.

Her hafta bir oyuncuyu taraftarın önüne atıyor. Ohhh ne güzel iş. Kupada seni ipten alan da bu adam.

Satılsın diye yapıyor ama bu yüzden futbolcunun değeri indiğini anlamıyor. Aynısını alınmasını istediği adamların isimlerini açıklayarak bonservis bedellerini yükseltiyor.

Hocaya gore bizim tarafta en iyisiydi, bana gore de iyi oynadi ama 2. golde yine topu disari vurmayip kontrol etmeye calisinca olanlar oldu. Gerci o gol olmasaydi yine yenilecektik. Kesinlikle kimse maglubiyeti bunun ustune yikmasin, oyle birsey olmadi cunku. Ilk yarida da Marcao feci bir hata yapti ama Larin atamamisti, mac orada kopabilirdi bile.

Stoper dedigin oyuncu guven vermeli. Iyi mucadele etti golleri yedirene kadar ama sen stopersin yedirmeyeceksin bu kadar basit. Bedelsiz gelse genc olsa anlarim 100 tane top geliyor 1 inde elbet hata yapar dedim de yeter yaw. 27 yasinda 8m bagladigimiz topcu bizi yakmasin diye dua ediyoruz her mac
Can sıkicı epey

Stoper dedigin oyuncu guven vermeli. Iyi mucadele etti golleri yedirene kadar ama sen stopersin yedirmeyeceksin bu kadar basit. Bedelsiz gelse genc olsa anlarim 100 tane top geliyor 1 inde elbet hata yapar dedim de yeter yaw. 27 yasinda 8m bagladigimiz topcu bizi yakmasin diye dua ediyoruz her mac
Can sıkicı epey
27 yasinda olup gol yedirmeyen bir stoper var mi soyle sayabilecegimiz? Bence yok, yasindan ziyade ust duzey takimlari izliyorum EPL de orada bile her hafta bu tarz golleri yediren stoperler izliyorum. Oyle hatasiz bir oyuncu profili bekleyemeyiz, cunku parayla bire alamazsin oyle birini. Sen takim olarak defans yapamadiktan sonra elindeki en iyi stoperlerin bile mac icinde hata yapacaktir.

27 yasinda olup gol yedirmeyen bir stoper var mi soyle sayabilecegimiz? Bence yok, yasindan ziyade ust duzey takimlari izliyorum EPL de orada bile her hafta bu tarz golleri yediren stoperler izliyorum. Oyle hatasiz bir oyuncu profili bekleyemeyiz, cunku parayla bire alamazsin oyle birini. Sen takim olarak defans yapamadiktan sonra elindeki en iyi stoperlerin bile mac icinde hata yapacaktir.

Ee ne yapalim her mac gol yedirsin bizde kendimizi bunla mi avutalim.

@Ahmed Arif Kesen

ne yapacağız bu adamı. sakatlıktan sonra resmen eridi adam :(
Kendine gelir her türlü sorun yok.
Sorun sistemsizlik

Giderse çok ah vah ederiz arkasından

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Farklı maçı mı izledik zaten doğru düzgün pozisyon dahi olmadı. Gördüğüm 2 topu taca vurdu 2 tane de yumurtladı.
Maçı kaybetmek bunun suçu olmayabilir ama payı büyük. Zaten atak yapamıyoruz sistem namına bişey yok, mecbur fatura defans ve kaleciye kesilir, taraftara da hak vermek lazım.

Caulker yedirmiyor işte bu tarz goller. Geçtim Premier Lig'in iyisini, kovulanı böyle. Açık alanda Luyi'nin Caulker'a göre belki avantajı vardır ama savunma odaklı takımda ceza sahasında 5-6 tane oyuncu varken de büyük takım stoperi böyle gol yedirmez. Luyi çok özellikli ama ciddi de defoları olan oyuncu. Bize gerekirse daha az potansiyelli ve özellikli ama daha sağlam bir stoper lazım. Bunun için Luyi'nin gitmesine de gerek yok, gerekirse sattığın adam Marcao olur, Luyi-Caulker gibi oynarsın. Bizim savunmadaki en ciddi eksik lidersizlik. Bu oyuncular potansiyelleriyle alındı, kendilerini geliştirdiler, artık yönetim yönetimse birini çift hanelere satıp Caulker tarzı bir fırsat transferi kovalanmalı. Vida dediğin herif Montero'yu bile iyi gösteriyor işte.

Ee ne yapalim her mac gol yedirsin bizde kendimizi bunla mi avutalim.
Hayir, defans yapmasini bilmeliyiz oncelikle takim olarak. Bu ayni oyuncularin onunde Fernando ve Ndiaye varken sampiyon olduk, ligin en az gol yediren stoper tandemi Marcao ve Luyindama degilmiydi? Beklerde Nagatomo ve Mariano vardi. Simdiki oyuncular ile bu 6 aylik donemde beraber oynadiklari oyuncularin kalitesini bir tutabiliyormuyuz? Arada ciddi kaliteli farki var benim gordugum kadariyla.

Sen her mac rakibe 20 tane orta yapmasina izin verirsen illa Marcao ve Luyindama topu iskalayip rakibe pozisyon verecektir, kimse neden bu kadar cok orta yaptiriyoruz veya rakip oyunculari bu kadar rahat kalemize gelmelerine izin veriyoruz diye sorgulamiyor ama sadece golden onceki son adama bakiliyor anlamiyorum? Futbol oyle islemiyor ki.

Muslera da kalede olsa, mac boyunca 20 tane sut yese (Besiktas maci izin demiyorum) ceza sahasinin disindan illa ki birinde golu yedirecektir. Benim burada demek istedigim stoperlerden beklentimiz gereginden fazla olmasi, oyle her mac rakibin ataklarini sadece Luyindama ve Marcao'nun bireysel kalitelerine guvenerek golu durdurumayiz. O kadar ust duzey oyuncular degil bunlar zaten olsalardi bugun bizde degil daha iyi takimlarda olurlardi.

Arkadaş sorun şu.
Evet gollere kadar iyi oynadı, tamam hatadır der geçeriz ama bu adam her maç yapıyor bunu. Gollük hata yapmadığı 5 maç sayamayız. Nasıl güvenceksin bu adama.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt