Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demek istediğim hem kapanıyoruz hem 10 kişiyiz ama sahada orta saha yok rakip her dakika kaleye hurra saldırırken luyindama marcao taylan her topu kessin hiç hata yapmasın gibi bir beklenti hayal olur. arada bir kontraya bile çıkamıyoruz savunma nefes alamıyor.iyi de niye sadece bunun oynadığı 2 maçta toplam 6 gol yedik,tesadüf mü. marcao ve donk tandeminin gol yeme ortalaması çok düşüktü. böyle bi maça bununla çıkmak çok büyük hataydı, iyi giden şeyi niye bozuyorsun.
maç özelinde demiyorum zaten luyindama her maç hata yapan bir adam. eskiden yaptığında yetişip topu geri oluyordu şimdi o da yok. hata ortalaması yüksek stoperler büyük takım stoperliğine uygun profil değil bence. dany vardı zamanında onu da yakıştıramazdım bizim takıma.demek istediğim hem kapanıyoruz hem 10 kişiyiz ama sahada orta saha yok rakip her dakika kaleye hurra saldırırken luyindama marcao taylan her topu kessin hiç hata yapmasın gibi bir beklenti hayal olur. arada bir kontraya bile çıkamıyoruz savunma nefes alamıyor.
Servet muthis bir adamdı. Luyiyle kıyaslanamaz.Kendisi artik kotu futbolcudur servet cetinle kiyaslanabilir belki kabul etmek gerekiyor
evet ne kadar iyi oynarsa oynasın basit hata yapmaya yatkın olduğu doğru. ikinci golde o topu hiç düşünmeden dikmesi lazımmaç özelinde demiyorum zaten luyindama her maç hata yapan bir adam. eskiden yaptığında yetişip topu geri oluyordu şimdi o da yok. hata ortalaması yüksek stoperler büyük takım stoperliğine uygun profil değil bence. dany vardı zamanında onu da yakıştıramazdım bizim takıma.
Dmc lazim degil diyenler bugun josefi izledi mi acaba10 kişi kaldıktan sonra bu kadar mallaşırsan stoperlerin illa hata yapar. Takım halinde defans yapmak yerine 3-4 kişiyle defans yapmaya çalışıyoruz. Diğerleri hayalet gibi yer kaplıyor. Luyindama 11'e 11 devam ederken en iyi oyuncularımızdandı.
sezon başında alacaktık şu adamı free transfer yılın fırsatıydıDmc lazim degil diyenler bugun josefi izledi mi acaba
Diagne kayip degildirAllah aşkına ne bu özgüven ya. Hayır neden akıllanmıyorsun arkadaş
Servet muthis bir adamdı. Luyiyle kıyaslanamaz.
Sahanin en iyisi diyenler neyin kafasini yasiyor merak ediyorum herif resmen kargalara 2 assist yapti