# Christian Luyindama

iyi de niye sadece bunun oynadığı 2 maçta toplam 6 gol yedik,tesadüf mü. marcao ve donk tandeminin gol yeme ortalaması çok düşüktü. böyle bi maça bununla çıkmak çok büyük hataydı, iyi giden şeyi niye bozuyorsun.
demek istediğim hem kapanıyoruz hem 10 kişiyiz ama sahada orta saha yok rakip her dakika kaleye hurra saldırırken luyindama marcao taylan her topu kessin hiç hata yapmasın gibi bir beklenti hayal olur. arada bir kontraya bile çıkamıyoruz savunma nefes alamıyor.

demek istediğim hem kapanıyoruz hem 10 kişiyiz ama sahada orta saha yok rakip her dakika kaleye hurra saldırırken luyindama marcao taylan her topu kessin hiç hata yapmasın gibi bir beklenti hayal olur. arada bir kontraya bile çıkamıyoruz savunma nefes alamıyor.
maç özelinde demiyorum zaten luyindama her maç hata yapan bir adam. eskiden yaptığında yetişip topu geri oluyordu şimdi o da yok. hata ortalaması yüksek stoperler büyük takım stoperliğine uygun profil değil bence. dany vardı zamanında onu da yakıştıramazdım bizim takıma.

Özel hayati kontrol edilmeli
Bence bos zamaninda...

Moderatör tarafında düzenlendi:
maç özelinde demiyorum zaten luyindama her maç hata yapan bir adam. eskiden yaptığında yetişip topu geri oluyordu şimdi o da yok. hata ortalaması yüksek stoperler büyük takım stoperliğine uygun profil değil bence. dany vardı zamanında onu da yakıştıramazdım bizim takıma.
evet ne kadar iyi oynarsa oynasın basit hata yapmaya yatkın olduğu doğru. ikinci golde o topu hiç düşünmeden dikmesi lazım

10 kişi kaldıktan sonra bu kadar mallaşırsan stoperlerin illa hata yapar. Takım halinde defans yapmak yerine 3-4 kişiyle defans yapmaya çalışıyoruz. Diğerleri hayalet gibi yer kaplıyor. Luyindama 11'e 11 devam ederken en iyi oyuncularımızdandı.

Belhanda'yı futbolcu zannedip her maç 11 de sahaya süren bir teknik patronun olduğu takımda bu adama 8 milyon euro gömülmesine hiç de şaşırmıyorum. Alınış hikayesi de büyük ihtimalle şöyledir; Yan taraftaki villanın köpeğinin gece havlamalarına uyanan imparatorumuzu uyku tutmamıştır. Salona geçip tv yi açar. O esnada belçika ligi maç özetlerine denk gelir. Özetlerde lyundama nın birkaç akrobatik hareketini görür. Bakar ki boylu poslu da bir adam. Hemen Abdür'ü arayıp ne pahasına olursa olsun alın bunu der. Bizim becerikli yönetimimiz de 100 bin euroluk adamı 8 milyon euroya alır.

10 kişi kaldıktan sonra bu kadar mallaşırsan stoperlerin illa hata yapar. Takım halinde defans yapmak yerine 3-4 kişiyle defans yapmaya çalışıyoruz. Diğerleri hayalet gibi yer kaplıyor. Luyindama 11'e 11 devam ederken en iyi oyuncularımızdandı.
Dmc lazim degil diyenler bugun josefi izledi mi acaba

Maçın bizim adımıza en iyisiydi. Önünde orta saha olmayınca hata da yaparsın top da kaybedersin yapacak bir şey yok.

Futbol acımasız , 2 hata yaptığın anda bum.
Her türlü ısrar edilecek el mahkum.

Sahanin en iyisi diyenler neyin kafasini yasiyor merak ediyorum herif resmen kargalara 2 assist yapti

Ben maçların büyük bölümünü izliyorum anadolu takımlarının ki dahil ama bizimkiler kadar çok hata yapan savunmacılar yok

Marcao da luyindamadan farklı değil ikisi de basit hata yapabilen fazlasıyla abartılan stoperler

Geri
Üst Alt