# Christian Luyindama

Yahu ne izliyorsunuz siz ? adam gayet iyiydi işte maçta, Linnes 'İn defansta çoğu zaman aksamasına rağmen hem gerçek mevkisi olan stoperde iyi oynadı hem de sağ kanada çıktı Linnes 'in açıklarını kapattı sık sık

Şaka maka bu adamdan ne bekliyoruz ? gerçekten v.Dijk filan aldığımızı zannetmiyorsunuz değil mi ? hani adamdan beklentiler sanırım Stam/Maldini filan olması yönünde yoksa her maç her maç adama bu kadar laf atmanın ne gereği var ?

Servet deniyor da bu adam gibi pas verdiğini pek hatırlamıyorum. Bir tanesi aklıma kazınmış Sami Yen'deki Kayseri maçında solda bekleyen Arda'ya 40 metrelik nokta bir pas atmıştı o da asist yapmıştı Rijkaard dönemi. O kadar.

Şaka mı Marcao'dan daha iyiydi be hangi maçı izlediniz.

Cok iyiydi

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Kötüleyen isimlere bir baktım heralde antu saldırısı dedim muratı görene kadar.. Tamam muhteşem değildi de Nwakaeme in maiconu ne hale soktuğunu gördünüz bu adam gayet iyi dayandı..

Gayet iyi

Marcao ile uyum konusunda sikintilar var,oda zamanla beraber oynadiklari icin düzelecek

Bence iyi degildi ya girdigi ikili mucadeleleri kazanamadi ve cok hantal bir goruntu verdi iceri kesilen bir topu ve Rodegalla'nin Muslera'nin uzerine vurdugu topa nasil izin verdi anlamadim sahsen zaten baska da pozisyon yoktu kendi adina ayagi duzgun ama Marcao bu konuda da daha iyi.

İlk defa sağlam bir tandemimiz oldu gençler ara ara hata yapacaklardır. Ama birbirlerini iyi tamamlıyorlar. Birinin eksi özelliği diğerinde iyi. Bakmayın boş konuşanlara.

DyQGUcmWsAIv8bW

cok iyiydi ,adam her topu temiz alıyo,faul calıyolar.ha bi de kıcınızla maç izlemeyin ,gidin donka sövün.savunma donk yüzünden ve geri dönemeyen ortasaha yüzünden cok yalnız kaldı.

Geri
Üst Alt