# Christian Luyindama

Kesinlikle kötü değildi. Birbiriyle 2 maç oynamış ikilinin böyle bir maçta mükemmel performans sergilemesini beklemek saçma olur.

Kaldı ki orta saha denilen şey de yoktu takımda. Donk o kadar kötüydü ki adamlar yürüye yürüye geçtiler orta sahayı ve tüm yük bu iki arkadaşa kaldı.

Kesinlikle kötü değildi. Birbiriyle 2 maç oynamış ikilinin böyle bir maçta mükemmel performans sergilemesini beklemek saçma olur.

Kaldı ki orta saha denilen şey de yoktu takımda. Donk o kadar kötüydü ki adamlar yürüye yürüye geçtiler orta sahayı ve tüm yük bu iki arkadaşa kaldı.
ne kötüsü be.kötü demeye utanır insan.çok iyiydi,donk ve ortasahasız oynamamıza ragmen

Bu kadar beğenen olması ilginç. Maicon'dan sonra izlediğim en vasat stoper performanslarından biriydi bence. Fazla ön yargılı izledim sanırım :unsure:

Herif 10 üzerinden 8.5'luk oynadı. Beğenmeyen koko çekmiştir bence. ;D
Adam tek bir ikili mücadele, hava topu kaybetmemiştir maçta nerdeyse.
Ağır ve tek hamleli demişler uzaktan yakından alakası yok bence.

Bu kadar beğenen olması ilginç. Maicon'dan sonra izlediğim en vasat stoper performanslarından biriydi bence. Fazla ön yargılı izledim sanırım :unsure:

Kesinlikle önyargı var bu herif iş yapacaktır.. Ayrıyetten donk fernando gibi leş orta sahalar varken biz hiçbir stoperi tam olarak beğenemeyiz..

Lan maç içinde herif 1 tane pas hatası yaptı. Kaç tane ikili mücadele,kafa topu kazandı,uzun paslar attı neyini beğenmiyorsunuz ?

Yemin ediyorum bu kadarı şımarıklık artık. Bizim foruma göre stoper 1.98 boyunda olacak ama Bolt gibi koşacak,1 sezonda 10 gol 10 asist yapacak her maç 25 km koşacak stoper olmasına rağmen fiyatı 200 bin euro olup yaşı 21 olacak.

Şu eleştiren tipler eminim Serdar yalakalığı yapan beyinsizlerdir

Lan maç içinde herif 1 tane pas hatası yaptı. Kaç tane ikili mücadele,kafa topu kazandı,uzun paslar attı neyini beğenmiyorsunuz ?

Yemin ediyorum bu kadarı şımarıklık artık. Bizim foruma göre stoper 1.98 boyunda olacak ama Bolt gibi koşacak,1 sezonda 10 gol 10 asist yapacak her maç 25 km koşacak stoper olmasına rağmen fiyatı 200 bin euro olup yaşı 21 olacak.

Şu eleştiren tipler eminim Serdar yalakalığı yapan beyinsizlerdir
marcao konusunda da abartılar var.marcao hatasına ragmen kaç top cıkardı,kaç pas yaptı...donkun baslıgına ısrarla gitmiyolar,adam maçı sattı resmen

marcao konusunda da abartılar var.marcao hatasına ragmen kaç top cıkardı,kaç pas yaptı...donkun baslıgına ısrarla gitmiyolar,adam maçı sattı resmen

Marcao tek penaltı pozisyonunda hatalıydı. Onun haricinde golde aslan payı Donktaydı. Ön libero topu o bölgeye o şekilde getirtmez

Neyini beğenmedik tam olarak. Chedjou deniyor da Chedjou'nun içinden geçiyordu rakip oyuncular. Luyindama gayet sert, fizikli stoper topu oyuna da sokabiliyor o dediğiniz maç içi git gelleri yaşamasa yolu buralara düşmezdi zaten.

Bugün begenmeyenler acaba hangi maçı izledi tamam bir iki hatası vardıda gidip öle çöp demekte abartı geldi kaç tane top kesti adam

LA BU BEGENMEYENLER KİM?HERKES SAVUNUYO LUYİNDAMAYI VE ÖVÜYO.ANLAMADIM

Bana Serveti hatirlatti. Boylu poslu ikili mucadeleden cekinmeyen. Ancak daha atletik. Servet gibi basit hataya musahit, Daginik.

Bu adami bu macta begenmeyenler ne gordu de begenmedi, ciddi merak ediyorum, mesala deplasmanda trabzon ile oynadigimiz macta Nwakaeme Maicon'un icinden gecmisti, bu macta Luyindama neredeyse hic gecit vermedi, 1 kritik pas hatasi haric iyi oynadi.

Gelen toplari gelisine vurmuyor, kontrol ediyor, ya da gogsuyle indiriyor ve devamli dikine oynamaya calisiyor, hava toplarini kazaniyor, ikili mucadelerde gecit vermiyor, kolay calim yemiyor, ne yaptigini biliyor. 1 gereksiz pasinda yedigimiz pozisyon haric sacmaladigi bir pozisyon var mi? Yedirdigi gol var mi? Bazi yorumlari okuyunca sasiriyorum gercekten.

Geri
Üst Alt