Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takımın genel bi problemi gibi bu, herhangi biri top sürerek ilerlediğinde bizim orta saha ve kanatlar karşı yarı alana daha dengeli dağılıyor, pozisyon buluyoruz.Niye ahbap
Bu takımın genel bi problemi gibi bu, herhangi biri top sürerek ilerlediğinde bizim orta saha ve kanatlar karşı yarı alana daha dengeli dağılıyor, pozisyon buluyoruz.
Özellikle ndiaye ve stoperlerin zaman zaman çıkışlarında göze çarpıyor. Bu elemanın da marcaonunda top tekniği stoperlere göre iyi, daha çok yapmalılar.
Baskı yokken geri dönüşler ifrit ediyor beni
Mükkemmel performans,Marcao ve Luyindama nın şansızlığı önlerinde melo gibi kendilerine yardımcı olup alanları kapatacak ve oyuna sertlik katacak bir ortasaha ile birlikte oynayamamaları. Oynadıkları her maçta direk topu kendileri karşılamak zorunda kalıyorlar,ortasahamız otoban gibi anasını satayım.
valla harika yorum yapmışsınMükemmel performans,Marcao ve Luyindama nın şansızlığı önlerinde melo gibi kendilerine yardımcı olup alanları kapatacak ve oyuna sertlik katacak bir ortasaha ile birlikte oynayamamaları. Oynadıkları her maçta direk topu kendileri karşılamak zorunda kalıyorlar,ortasahamız otoban gibi anasını satayım.
sorma küfüredecektim hepsine birden,bjkli mal da gelmiş nawakame demişİkili mücadelelerde ozanı aratıyor diye bi yorum okudum yukarıdaki videonun altında,bir insan bu kadar mal olmayı nasıl başarıyor hayret doğrusu.