# Christian Luyindama

Bu takımın genel bi problemi gibi bu, herhangi biri top sürerek ilerlediğinde bizim orta saha ve kanatlar karşı yarı alana daha dengeli dağılıyor, pozisyon buluyoruz.
Özellikle ndiaye ve stoperlerin zaman zaman çıkışlarında göze çarpıyor. Bu elemanın da marcaonunda top tekniği stoperlere göre iyi, daha çok yapmalılar.
Baskı yokken geri dönüşler ifrit ediyor beni

Bu takımın genel bi problemi gibi bu, herhangi biri top sürerek ilerlediğinde bizim orta saha ve kanatlar karşı yarı alana daha dengeli dağılıyor, pozisyon buluyoruz.
Özellikle ndiaye ve stoperlerin zaman zaman çıkışlarında göze çarpıyor. Bu elemanın da marcaonunda top tekniği stoperlere göre iyi, daha çok yapmalılar.
Baskı yokken geri dönüşler ifrit ediyor beni

İleri çıkarlar çıkmasına ama geride aşırı boşluk verilir öyle zaten beklerimiz ilerde hep , Donk da ağır malum ee ne olacak böyle ha geriden oyun kursunlar o tamam ileri çıkışlar iyi olduğu kadar riskli o işi orta sahalar yapmalı daha çok.

Kral kral, ben cok begendim. Tamam hata yapacaktir, bazen fazla risk aliyor olabilir (bu konuda FT ikaz edebilir) ama Ramos veya Pique de hata yapiyor. Mesela Marcao 2 mac superdi bu mac bi kac hatasi var... Bu 2ikili tam anlamiyla uyum sagladiginda duvar olurlar, havadan karadan siler supururler.

Iyi okuyun diye paylasiyorum, neden bu kadar para gomdugumuz anlasilsin:

Terim: "Marcao ile Luyindama'yı seçme sebeplerimiz, uzun zamandır ikisini de izletiyoruz. Biri sağ, biri sol ayaklı. İkisi de topu oyuna sokmakta iyi. Atletik yapıları da çok yüksek seviyede. Daha yeni yeni yan yana oynuyorlar, çok kolay bir şey değil."

saçma sapan rakibe pas vermesi dışında belirgin net bir hatası yoktu. o saçmaladığı da nazarlığı olsun.

stoperleri hallettik ama hala basit goller yeyip yok yere pozisyonlar veriyoruz. ortasaha göbeğimiz pek yumuşak. sert bi önlibero şart. nerdesin ey melo

bu 2 adam iyimi kötümü anlamak istiyorsanız şöyle düşünü

luyindama ve marcao önlerinde melo oynasaydı misal nasıl olurdu,bunu düşünün gerisini anlarsınız.

Mükemmel performans,Marcao ve Luyindama nın şansızlığı önlerinde melo gibi kendilerine yardımcı olup alanları kapatacak ve oyuna sertlik katacak bir ortasaha ile birlikte oynayamamaları. Oynadıkları her maçta direk topu kendileri karşılamak zorunda kalıyorlar,ortasahamız otoban gibi anasını satayım.

Son düzenleme:
Mükkemmel performans,Marcao ve Luyindama nın şansızlığı önlerinde melo gibi kendilerine yardımcı olup alanları kapatacak ve oyuna sertlik katacak bir ortasaha ile birlikte oynayamamaları. Oynadıkları her maçta direk topu kendileri karşılamak zorunda kalıyorlar,ortasahamız otoban gibi anasını satayım.

Fatih Terim de basın toplantısında bu duruma değindi sıkça, bence önümüzdeki sezon için şimdiden Marcao ve Luyindama karakterinde sağlam bir 6 ve 8 numara düşünüyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mükemmel performans,Marcao ve Luyindama nın şansızlığı önlerinde melo gibi kendilerine yardımcı olup alanları kapatacak ve oyuna sertlik katacak bir ortasaha ile birlikte oynayamamaları. Oynadıkları her maçta direk topu kendileri karşılamak zorunda kalıyorlar,ortasahamız otoban gibi anasını satayım.
valla harika yorum yapmışsın

Geri
Üst Alt