# Christian Luyindama

Ben beğendim, bizde bekler paso ilerde, Donk'ta bok gibi oynadı. Terim'in takımında stoper oynamak çok zor iş çok ekstra özellikler gerekiyor. Arada hata yaptı ama bizim oyun içinde dizilişler zaten belirsiz gibi olduğu için bişey diyemeyiz, sadece yan topta adam kaçırması sıkıntı. 2 defa Rodallega'yı kaçırdık.

Ben beğendim, bizde bekler paso ilerde, Donk'ta bok gibi oynadı. Terim'in takımında stoper oynamak çok zor iş çok ekstra özellikler gerekiyor. Arada hata yaptı ama bizim oyun içinde dizilişler zaten belirsiz gibi olduğu için bişey diyemeyiz, sadece yan topta adam kaçırması sıkıntı. 2 defa Rodallega'yı kaçırdık.
donk tutmadı birinde.luyindama her topu karşıladı

Marcao'dan da Luyindama'dan da NESTA-STAM performansı bekliyorsanız daha çok beklersiniz gençler.

Hata da yapacaklar, gol de yedirecekler. Daha da iyi olacaklar zamanla alıştıkça.

Linnes
Luyindama
Marcao
Nagatomo

ilk defa bir arada oynadı farkındaysanız bu dörtlü aynı anda.

Bence bizim adımıza iyilerdendi.

Bir pozisyonda durduk yere pas hatası ile topu rakibe verdi. Dikkatsiz davrandı. Tek hatası diyebiliriz.

Bir de bir pozisyonda Marcao ile aynı topa yükseldiler ama o bireysel hatadan ziyade iletişimsizlik hatası ki birbirlerine alışana kadar bunlar olacak maalesef.

STSL seviyesinde Luyindama ve Marcao ikilisi zaten çok iyi defansçılar orasını geçtim de ligdeki çoğu orta sahadan daha iyi topla çıkışları / pas becerileri / top kontrolleri

Mesela Marcao 'nun yaptığını Fernando gibi bir kalite uzun zamandır yapamıyor. Bugün Luyindama 'nın yarısı kadar bile iş yapamadı Donk bu konuda

Yani çok iyi 2 stoperimiz var bence ama asıl sıkıntı ön libero. Abartmıyorum seneye Luyindama kalır ve doğru düzgün bir ön libero alırsak bu sene yediğimiz gollerin yarısını yemeyiz ...

1 pozisyonda Linnes'e aptalca bir pas atıp sonrasında Nwakaeme'yi çizgide tutamadı maçtaki tek hatası buydu onun haricinde çok iyiydi.

Rakiple bire bir kalınca güven vermiyor ya, tek hamlede çalım yiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tekrar belirtelim,

1 kaptan aldık.

İyiydi iyi.Riskli hareketleri var ama genel olarak kaliteli bir stoper.Bizde dahada gelişeceğini düşünüyorum.

Iyi bence ikince lig maci icin. Ama bazen cok kolay calim yiyor.

Muazzam oynadi. Bir top kaybi dışında ciddi hatasi yok. Yavaş falan da değil, top oyuna sokma teknik de iyi. Muazzam bir ikili yakaladık.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt